Wpisy 1 696 807 – 1 696 906
3 września 2013 22:27 → 3 września 2013 23:14, 100 wpisów
torsan
już jutro rusza liga
KHL
a więc z nią
REMISY
z ciekawymi kursami
już jutro rusza liga
KHL
a więc z nią
REMISY
z ciekawymi kursami
Hipcio.
A Twój bałwan to chyba jakiś nietypowy,bo nie widzę,żeby Ci szczęście przynosił.
A Twój bałwan to chyba jakiś nietypowy,bo nie widzę,żeby Ci szczęście przynosił.
Jocia.
Teraz dało się otworzyć.Fajne.
Teraz dało się otworzyć.Fajne.
emerytka niestety mam pecha w grze i w milosci:moze dzisiaj odłącze bałwana od slodyczy by inaczej spiewał:
ocierają się przez ok minuty to muszą być namagnesowane, naelektryzowane
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20130824-21/
jak sie pisze liczby i daje sie im na tacy to nie dziwujta sie co sobie wybiora wkoncu musza jakos zarabiac
ok jocia a ja znikam juz nie bede sie chwalic swoimi cyferkami hehe
Hipcio.
Zamień balwana na słonia.
Zamień balwana na słonia.
emerytka slonia sie boję jak mi nadepnie na nogę to bede cienko spiewał:
Hipcio.
Podejrzewam,że Ty już cienko śpiewasz.
Podejrzewam,że Ty już cienko śpiewasz.
emerytka masz rację:w kosciele wychodzą ze mnie piski zamiast melodyjnego głosu:
Hipcio.
Widzisz,to słoń już Ci już nie zaszkodzi,a wręcz przeciwnie,może przynieść szczęście.
Widzisz,to słoń już Ci już nie zaszkodzi,a wręcz przeciwnie,może przynieść szczęście.
lila juz na pewno spi w koszuli nocnej,czapce z pomponem i bawełnainych skarpetach:
ale zacząłem miesiąc Wrzesień, niech ktoś mnie kopnie w tyłek lub uszczypnie, żebym się ocknął
Lila to nie Hipcio.To gorąca kobieta.
Marek.Dobranoc
anzu tylko do 13 wrzesnia to straszne co sie porabia na tym swiecie:
TianshiJutro będzie lepiej.Hasło dnia,
Czas spać
Dobranoc.
Dobranoc.
Anzu.
Tianshi
Dobranoc.
Tianshi
Dobranoc.
Hipcio.
Mokre sny mi jeszcze nie grożą.
Mokre sny mi jeszcze nie grożą.
kiedys za edwarda gierka było pięknie,słonce swieciło i grzało,fruwały motyle z piekarni brało się swiezy chleb,po ulicach spacerowali zakochani,a teraz pełno łobuzow,chemiczna zywność i pełno seksu i przemocy w telewizji,sodomora i gomora:
w filmach są takie sceny ze musze zaslaniac oczy bałwanowi,wszedzie zepsucie i brak kultury:
trzeba czekac na poprawe az staniemy sie zielona wyspą i dogonimy japonię:
:trzeba poszukac metody na wygrywanie bede rozmawiał o tym ze swoim przyjacielem bałwanem,jest przyslowie przyjacioł poznaje się w biedzie,tak wiec jestem na minusie a bałwan mnie pociesza i pomaga przetrwac trudne chwile w zyciu: