Wpisy 16 964 – 17 063
6 marca 2008 22:27 → 7 marca 2008 09:02, 100 wpisów
gram i to nie za mala kase!nic jeszcze nie wygralem!dzisiaj mialem wygrac A TU H..J STRZELIŁ MASZYNE!!
teraz rychu wyjął swój kupon na multika z plusem stawka x 10 i LOSUJE kur.a liczb. a jutro wypierd.li do ciepłych krajów
ciekawo czy sa na to jakies artykuły w prokuraturze... bo regulaminu nie znalazłem
na stronie lotto
na stronie lotto
ta maszyna padla sciema mialabym10/10 stawka10i plus i huj..by zbiednieli
jak bysmy tak wszyscy stali przy maszynie do losowania ze swoimi kuponami ktore oddalismy .to co drogi miałby 8/8
A mówiłam już dawno, żeby zastrajkować i nie wysłać choć jeden dzień!-ale to wszyscy bez wyjątku.
fiolka zgadzam sie ale pewnie co niektorzy po cichu i tak by puscili
ero_666
regulamin masz tu
czytaj i pisz pismo do prokuratora
http://serwis5.lotto.pl/files/183/470ccc4bd780b/Regulamin%20gry%20liczbowej%20Multi%20Lotek%20oraz%20Multi%20Lotek%20Plus.pdf
regulamin masz tu
czytaj i pisz pismo do prokuratora
http://serwis5.lotto.pl/files/183/470ccc4bd780b/Regulamin%20gry%20liczbowej%20Multi%20Lotek%20oraz%20Multi%20Lotek%20Plus.pdf
JeŜeli podczas losowania wyników Multi Lotka za pomocą urządzenia mechanicznego nastąpi jego awaria,
to liczby wylosowane mechanicznie do momentu awarii uznaje się za waŜne i uzupełnia liczbami
losowanymi urządzeniem rezerwowym, do 20 liczb.
to jest 12 paragraf regulaminu
JA SIĘ PYTAM. GDZIE JEST KUR.A MASZYNA REZERWOWA. NO GDZIE RYCHU???????//
to liczby wylosowane mechanicznie do momentu awarii uznaje się za waŜne i uzupełnia liczbami
losowanymi urządzeniem rezerwowym, do 20 liczb.
to jest 12 paragraf regulaminu
JA SIĘ PYTAM. GDZIE JEST KUR.A MASZYNA REZERWOWA. NO GDZIE RYCHU???????//
baryła ta witryna jest niedostepna wiec nie ma regulaminu chyba tez majajakas awarie ha ha
wyników nie ma ,a mnie znów sklonowali rozpacz normalnie :(((jakby cus ela wyzej to nie ja :)
Ktury to pisał do aby jego numery wypuścili … hahaha … Na układy nie ma rady … do h…..a
zainteresował mnie paragraf 2 artykuł pierwszy - skąd oni mogą wiedzieć, że zapłacą CO NAJMNIEJ 50%??? Skoro stawki są stałe??? A jak nikt nie trafi nawet 4/10 to co wtedy, punkt regulaminu nie spełniony?
no właśnie Ela a myślałem że to ty tak się wkurzyłaś i klniesz jak szewc na lotto
fart - no ja to pisałem, ale nic nie odpisali a liczb nie podałem :D chyba mnie nie śledzą
komputer zablokowany lub poprostu ,może jakieś kupony wysłane przez ludzi niezostały dostarczone do głównej bazy danych bo wkradł się wirus i musieli wymyślić jakiś bajer dla graczy....Pewno dadzą teraz jakieś bezsensowne liczby ,bo w takich sytuacjach tak właśnie robią,albo poprawianie maszyny bo w pierwszej kuli ,która miała być wylosowana zamiast magnesu był ołów...
sandacz ta ja se klne tu pod nosem heheheh ale nie na czacie a nick taki podobny to sie wolałam wytłumaczyc:)
Kto teraz ma bardziej tajemniczy uśmiech - Mona Lisa Leonarda , czy Rembiszewski.
kurwa niech nie wkurzaja kobiety w ciazy nawet zero wyjasienia kiedy beda wyniki jaja se robia co to kurwa jest w pozniejszym czasie co to znaczy?????
Nadal na stronie LOTTO nie ma dzisiejszego losowania multilotka-jak rowniez duzego lotka i twojego szczesliwego numerka-KOMPLETNA KOMPROMITACJA!!!!
kto kogo klonuje ? nie no wkurzona jestem na rycha i caly system.a dzis jak puszaczalam multi byla awaria u nich i stalam pol godziny cos kreca i tyle
od jutro wysyłam tylko buki. to już kur.a postanowione. jak ktoś chce grać w multika to polecam milenium, kurs na każdą liczbę 3,2, a na taką co nie padnie 1,2. generalnie stawki są lepsze niż w TS.
marius a mnie wczeskim padło tam to sie przynajmniej maszyny nie psują hehe 18zł ale zawsze cos.elaaaaa bardzo podobny nick do mojego ale spoko zaczynam sie przyzwyczajac:)
Ten co stworzył tą maszynę to wielka ciota .Jaką kasę mógłby zgarniać …. chociażby gdyby była tam jedna 1 kulka jego.
to na pewno kit ze im sie zepsula gdyby tak bylo tak dlugo by to nie trwalo
to moze jeszcze na dzisiaj 18,75,4,25,14,16
szkoda ze wyslac nie mozna
szkoda ze wyslac nie mozna
może jutro kolejny debil, czyli daniel wylosuje 40z80, a nie tylko 20z80
dzisiejsze liczby:
4,9,11,16,18,25,
29,31,33,35,36,43,49,52,
62,63,70,71,74,75 PLUS 9
pozdrawiam
4,9,11,16,18,25,
29,31,33,35,36,43,49,52,
62,63,70,71,74,75 PLUS 9
pozdrawiam
Komuś się oberwie … Ze stołków poleca osoby…. Będzie wolne miejsca do obsady … kto pierwszy ???
zaraz wytypuję liczby na jutro [i cały przyszły tydzień], podam je wam tutaj i napisze im maila, żeby je jutro wylosowali. będzie śmiesznie, jakby co to ślijcie z plusem
ok zmieniam nik na marius dk jestem dani i gram w keno jest tu 70 liczb 20 losowanych gram na powtórki niema podatku strona www.danskespil.dk.pozdro ziomale
keno dk 1 4 9 14 15 16 18 19 30 32 33 35 42 46 50 57 59 64 66 69 pozdro ziomale
Czy losowanie bez wizji jest wiarygodne dlaczego nie ma losowan i nie widac komisji, czy dzisiejsza awaria az tak dlugo trwala uwazam ze cos tu nie tak
no to dzis nieparzyste gora czyli ide spac z podniesionym ogonem i kurka nakarmiona oj bedzie sie dzialo dobranoc do jutra .
3,13,23,33,29,18,57,64,66,71
moje typy na przyszłe dni
wyśle je w mailu do totalizatora sportowego, żeby jutro wylosowali
moje typy na przyszłe dni
wyśle je w mailu do totalizatora sportowego, żeby jutro wylosowali
a wy posyłać, posyłać z plusem, co by się nie stało to będzie niecodziennie
Kiedyś w raporcie o przeniesienia do drogówki funkcjonariusz motywował go budową domu , to może CI też uwzględnią tego e-maila przy losowaniu???
hehe, może stwierdzą "a, zrobimy se wyjątek, damy do losowania takie liczby" a wtedy ich docapimy, setka ludzi wygra 2 500 000 i to będzie koniec TS, koniec Euro 2012 i koniec tego wspaniałego kraju
No jak nam odbiorą EURO to tragicznie widzę ten kraj, na razie złoty jest mocny to i paliwo tanie (baryłka podrożała z 65 do 105 dolarów) a i giełda podupadnie , firmy które wchodzą i chca wejść pojdą za euro gdzieś a my co???
hej ale w ciula graja awaria za duzo olowiu bylo w kulkach i maszyna nie mogla ruszyc.Ja dalem spokoj z tym calym chlamem az przyszedl dzien prawdy jak ciulac mozna narod hehe
a o viltomie to wszyscy wiedzą, myślałem, że dzisiaj coś znowu ugrał
Widzę , że często układacie 10 liczb w ten sposób, że kilka osób podaje po kilka liczb i tworzy sie 10liczb.
A może spróbujecie innej metody:
Każda z np 4 osób ma pod swoją opieką 40 liczb i tylko te ją interesują . Z nich wybiera 10liczb na losowanie . Macie 4 10-tki. Najprostszy sposob podziału to :
1) parzyste
2) nieparzyste
3) małe
4) duże
Przy równym podziale wylosowanych liczb na P/NP oraz Małe/Duże każda z osób ma w swoim zakresie po 10 wylosowanych i jest to najgorszy scenariusz ale b.rzadki. Jeśli jest przewaga jednych czy drugich to ktoś ma większą szanse a ktoś mniejszą a to jest bardzo dobra okoliczność bo trafienie 0,1,2,3, nie ma znaczenia gdy w przedziale jest 6,7,czy 8 trafionych a trafienie 5,6,7,8, jest łatwiejsze gdy w przedziale jest 12, 13, 14 trafionych z 40
A może spróbujecie innej metody:
Każda z np 4 osób ma pod swoją opieką 40 liczb i tylko te ją interesują . Z nich wybiera 10liczb na losowanie . Macie 4 10-tki. Najprostszy sposob podziału to :
1) parzyste
2) nieparzyste
3) małe
4) duże
Przy równym podziale wylosowanych liczb na P/NP oraz Małe/Duże każda z osób ma w swoim zakresie po 10 wylosowanych i jest to najgorszy scenariusz ale b.rzadki. Jeśli jest przewaga jednych czy drugich to ktoś ma większą szanse a ktoś mniejszą a to jest bardzo dobra okoliczność bo trafienie 0,1,2,3, nie ma znaczenia gdy w przedziale jest 6,7,czy 8 trafionych a trafienie 5,6,7,8, jest łatwiejsze gdy w przedziale jest 12, 13, 14 trafionych z 40
Inaczej mówiąc jeśli ktoś gra liczbami tylko parzystymi to co pewien czas z jego 40 liczb wypada wiecej niż 10 liczb np 12, 13, 14 a nawet 15 a wtedy ma dużo większą szanse trafić 7,8,czy nawet 9 lub 10 z 10skreślonych
Np szansa trafienia 8z10 przy 15 parzystych jest jak 1 do 440
A normalnie to 1 do 7385
A normalnie to 1 do 7385
Kogucik gratuluję,swoją stówę muszę z rana odrobic na Jack Pocie i zaś parzyste za dwie stówki.
Jeszce ciekawiej to wygląda jak każda z osób opiekuje się np 30 liczbami i w tej 30-tce będzie np 12,czy 13 liczb wtedy przy 13 w tej 30-ce szansa trafienia 8z10 to 1 do 171
rysiu w 17006 zrobił dowcip i podał viltoma numery jako wylosowane dzisiaj. Ja mu dowcipnie pogratulowałem i to wszystko. Jak chcesz to sprawdż. Numery w takiej samej kolejności jak u viltoma - to robi wrażenie. Chociaż miło popatrzeć.
Dodam, że w małych przedziałach są wieksze anomalie . czyli w dwóch po 40 liczb 15 do5 to rzadkość, natomiast w 4 po 20lizcb rzadkość to podział 5-5-5-5 a często w jednym jest dwa lub trzy razy wiecej niz w innym np 3-8-4-3 a czasem 1-10-5-4
Dlatego 3 przedziały 27licz + 27 liczb + 26 liczb ma często nierówny rozkład wylosowanych (nie 7-7-6) a np 9-5-6 czy 11-5-4 a nawet 13-4-3
adams - no tak, ale jak weźmiesz prawdopodobieństwo wybrania akurat tego "dobrego" przedziału i wewnątrz niego prawdopodobieństwo wystąpienia którejkolwiek liczby itp. to założę się, że w końcu dojdziesz do wyniku, że skuteczność tej metody jest na równi ze skutecznością typowania w ciemno......
w dużym znowu kumulacja, oj, jutro w kolekturze trochę kasy zostawię, multi, express i duzy do tego... uu, sie panie obłowią
a potem znowu moje pieniądze dostanie menel na winko dla siebie i kumpli, żeby mieli jeszcze większa odwagę zaczepiać mnie na przystankach MPK! czyż życie nie jest piękne?
Nie obniżaj tego forum do takiego poziomu … bo wtedy nie będzie sensu tu wchodzić … poza opijanie niepowodzenia innych graczy na tym forum…hahaha
Przy losowaniu 20 liczb z 80 zawsze jest wylosowana 20/80= 25% z wszystkich liczb jakie bierzesz pod uwagę.
Teraz masz taką grę która ma tylko 20 liczb i z tych 20 liczb raz wylosowane jest 2 a raz 10 a może być nawet 20.
Więc gdy wylosowene są 2 liczby to 10% z 20 , gdy 10 liczb to 50% .
To tak jakby w ML raz losowali tylko 8 kul(10%) a raz aż 40 kul (50%)
Teraz pytanie czy łatwiej ci wybrać z pośród 20liczb (czy 27liczb) czy wolisz tradycyjnie wśród 80 liczb dokonać wyboru.
Teraz masz taką grę która ma tylko 20 liczb i z tych 20 liczb raz wylosowane jest 2 a raz 10 a może być nawet 20.
Więc gdy wylosowene są 2 liczby to 10% z 20 , gdy 10 liczb to 50% .
To tak jakby w ML raz losowali tylko 8 kul(10%) a raz aż 40 kul (50%)
Teraz pytanie czy łatwiej ci wybrać z pośród 20liczb (czy 27liczb) czy wolisz tradycyjnie wśród 80 liczb dokonać wyboru.
Aby wygrać 10z10 wystarczy jeden zakład wysłać a świadczy o tym wasze narzekanie na jakiegoś Żula co właśnie za resztę z jabola puścił jeden zakład.
W PLUSIE wystarczy trafić dwie lub trzy z 10 i masz też wygraną pod warunkiem że trafisz plusa . PLUS to taki JOKER
A tu podobnie tylko ten JOKER to fakt , że w twoim przedziale np 27 liczb jest trafionych wiecej niż 7,czy 8 a nawet 12
W PLUSIE wystarczy trafić dwie lub trzy z 10 i masz też wygraną pod warunkiem że trafisz plusa . PLUS to taki JOKER
A tu podobnie tylko ten JOKER to fakt , że w twoim przedziale np 27 liczb jest trafionych wiecej niż 7,czy 8 a nawet 12
Wy często bierzecie pod uwagę parki czy trójki i fakt że taka czy inna powinna wejść to nawet jak coś wejdzie to musiały by wszystkie na raz (np 10 zlozona z 3+3+2+2)
No to podobnie jak fakt , że w jednym przedziale bedzie dużo wylosowanych a z tego przedziału trafisz też,dużo np 9z10 nie mówiąc o 10z10.
No to podobnie jak fakt , że w jednym przedziale bedzie dużo wylosowanych a z tego przedziału trafisz też,dużo np 9z10 nie mówiąc o 10z10.
adams - tylko że te przedziały trzeba w miarę równomiernie pokryć, bo nie wiadomo, który ostatecznie się wylosuje [chyba, że bierzemy pod uwagę ewentualność, że w końcu każdy "dożyje" takiej sytuacji], nie wiadomo, czy nawet jeżeli się wylosuje przewaga w naszym przedziale to będzie na tyle duża, żebyśmy mieli większą szansę trafić. No i wreszcie - jeżeli już wszystko jest po naszej stronie, nasz przedział dominuje itp. ale maszyna wylosowała 4 liczby spośród naszych skreślonych i 6 z pozostałych siedemnastu. Chyba, że ktoś chce grać systemami na 27 liczb do czasu aż dojdzie do takiej sytuacji ale osobiście nie polecam...
To jest inna alternatywa , inny sposób typowania , na ile skuteczny nie sprawdzałem statystycznie czy to coś poprawi.
Jeśli macie swoje ulubione liczby , Albo poprzez pierwsze sito przejdzie wam np27 liczb czy tylko 20 to wybór później jest łatwiejszy z małej ilości czy kilka zakladów z 27 liczb(czy 20liczb)
Jeśli macie swoje ulubione liczby , Albo poprzez pierwsze sito przejdzie wam np27 liczb czy tylko 20 to wybór później jest łatwiejszy z małej ilości czy kilka zakladów z 27 liczb(czy 20liczb)
A czy nie uważasz, że podana 10 składająca się z dwóch trójek i dwóch dwójek aby weszła to te trojki i dwójki muszą wejść też w jednym losowaniu jest łatwiejsza w trafieniu???
Prawda jest taka ,że szansa tu i tu jest taka sama.
Prawda jest taka ,że szansa tu i tu jest taka sama.
Przewidzieć można coś gdy są sytuacje anormalne typu : przez ostatnie 100 losowań liczba 1 wypadła 55 razy i od 5 losowań jej nie ma . Stawiać można że teraz bedzie wypadać rzadko i jej nie brac pod uwagę , I tak analiza każdej cyfry ale tylko kilka ma jakieś skrajności i z 80 sensownie można w danej chwili wykluczyć kilka np 2 lub 3 bądź też znaleźć jedną czy dwie które mają większą szanse od innych . Ale cudów nie ma takie typowanie prowadzi do lepszych wyników 0 10% może w kilku losowaniach być dużo lepiej ale statystycznie trudno osiągnąć wynik lepszy o wiecej niż 10%
A NAJLEPSZYM PROGRAMEM DO TYPOWANIA LOSOWAń JEST
"chybił trafił"
Ma najlepszą skuteczność!!!
"chybił trafił"
Ma najlepszą skuteczność!!!
Wniosek z tego taki, że przyszłe losowanie nie ma związku z przeszłym. A wszelkie analizy tego co było by przewidzieć to co będzie nie mają sensu, a zarazem tylko ślepy los.
WIEC MOżE NIE GRAć!!!
WIEC MOżE NIE GRAć!!!