Wpisy 169 550 – 169 649
30 września 2010 22:19 → 1 października 2010 10:21, 100 wpisów
Domyślam się dlaczego od 31 października nastąpi zmiana regulaminu gier liczbowych. Pewnie m.in. zniosą tą gwarancję 2 miliony...
Pasko>>
Nie pękaj bedą dokładać z multi

A ten gość, to jaki gwiazdor ?
Nie pękaj bedą dokładać z multi

A ten gość, to jaki gwiazdor ?
Marek Mostowiak to jest gość
W Tańcu z gwiazdami go chyba nie było w żadnej edycji, więc kiepski ten gość 

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 06,09,16,17,26,48
torsan: jeszcze przyjdą takie czasy, że prezenterki będą topless. Za granicą już się wprowadza takie zagrywki żeby przyciągnąć widownię 

i goście też będą topless
i widownia też będzie goła i wesoła
Tak czytam Pasko to co piszesz...zmiany w regulaminie...co gdzie kiedy to mowili dzis na losowaniu?Bo ja w siatkarzy patrzylem...
Pasko>>
za zakład dycha i oglądamy toplesa
to pewne ?
I publika toplesy ?
o kurde
za zakład dycha i oglądamy toplesa

to pewne ?
I publika toplesy ?

o kurde
...w mm 4/10 i 4/10 normalnie szaleństwo 

Było we wtorek podane pod sam koniec losowania. Można oglądnąć tutaj:
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100928-22/
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100928-22/
myśle ze jako pierwsza topless może wyjść pani Ambrożko to juz nie pierwszy raz gdzie ubiera takie krótkie kiecki
Wszyscy by wtedy grali. A w domu o 22:15 każdy mąż włącza TVP INFO i macha żonie kuponem, tłumacząc dlaczego musi oglądać. No ale co ja tam mogę... powinni sami się domyśleć spece od marketingu 

PS. WSZYSCY ..czytaj...FACECI 

Pomysł z topless bardzo dobry. Jestem ZA. 
KRRiT nie miała by nic do gadania bo nadają po 22tej.

KRRiT nie miała by nic do gadania bo nadają po 22tej.A widzieliście komunikat na stronie lotto.pl o portalu "zagraj w lotto przez internet" ?
A dla Pań....Wieleba bez koszulki, ale to chyba raczej męczący widok

jezeli firma jest jest na terenie PL to problem - jezeli nie - luzik
spodni bym miał nie widzieć ?
i łysy miałby mi świecić ?
a w życiu
musiałbym wiedzieć KTO toplesuje
i łysy miałby mi świecić ?
a w życiu
musiałbym wiedzieć KTO toplesuje
Wyjaśniło się już tymi regulaminami. Nie będzie jednak żadnych zmian praktycznych. Chodzi tylko o dopiskę, że np. w kolekturach mogą sprawdzać dowody osobiste grającym (czy ma się 18 lat)
To granie przez neta mogli by wprowadzić. W końcu jest XXI wiek i raczej wtedy przy kumulacji 3 mln nie mieli by marnej puli 2,5..bo np. biorąc pod uwage pogodę to nie każdemu chce się iść wysłać kupon jak pada deszcz, a tak wysłał by z domu i po problemie...no ale jaki kraj takie lotto.
i tak mogli sprawdzac
wystarczy ze jest napisane ze w grach liczbowych moga brac udzial osoby +18... a co do wysylania przez internet - Polska jest zacofana, jeszcze niedawno poker internetowy nie byl regulowany przez prawo bo wg. prawa nie ma takiego czegos jak "internet". Fajnie by było zawierac przez NET
wystarczy ze jest napisane ze w grach liczbowych moga brac udzial osoby +18... a co do wysylania przez internet - Polska jest zacofana, jeszcze niedawno poker internetowy nie byl regulowany przez prawo bo wg. prawa nie ma takiego czegos jak "internet". Fajnie by było zawierac przez NETSkoro zmiany tylko w kwestii legitymowania...to wynika z tego,że TS jest dalej z siebie zadowolony

przewiadywana pula na wygrane I stopnia moze wynosic nie wiadomo ile moga w sumie zawyzac zeby sciagac grajacych
No zobaczymy co będzie dalej z grajwlotto.pl
Regulamin mają tak skonstruowany, że powinni się obronić. Tego typu serwisy zaczynają ostatnio pojawiać się jeden po drugim. Jest też np. 3gry.pl
Regulamin mają tak skonstruowany, że powinni się obronić. Tego typu serwisy zaczynają ostatnio pojawiać się jeden po drugim. Jest też np. 3gry.pl
taa w monopolowym akcja: "piwo poprosze" - 3zł - "aha i jeszcze zdrapke Fiesta" - a 18 jest? 

te serwisy wcale nie musza istniec w PL
tak samo jak te wszystkie Bet-At-Home, PokerStars....
tak samo jak te wszystkie Bet-At-Home, PokerStars....Graj w Lotto akurat jest z Nysy - legalnie zarejestrowaną i dzialajaca firma - nic im nie grozi 

moze w koncu TS cos wymysli i otworzy wlasna strone gdzie bedzie mozna zawierac zakłady online. pełno jest instytucji o wiele powazniejszych i bardziej narazonych na niebezpieczenstwo, ktore dzialaja w internecie np. banki
"Prawdopodobnie jeszcze w tym roku rozpoczną się zdjęcia do nowego filmu Władysława Pasikowskiego "Maszyna losująca". Będzie to komedia sensacyjna o czterech facetach, którzy chcą oszukać Lotto i wygrać gigantyczne pieniądze. W filmie wystąpią: Marek Kondrat, Bogusław Linda, Olaf Lubaszenko i Cezary Pazura. Scenariusz napisał sam Pasikowski.
REKLAMA
"Maszyna losująca" będzie pierwszym kinowym projektem Pasikowskiego od czasu nakręconego w 2000 roku "Reichu". W zeszłym roku sporym przebojem okazał się nakręcony przez reżysera telewizyjny serial "Glina", któego każdy odcinek oglądało średnio 3 mln 506 tys. widzów. Jesienią tego roku na srebrnym ekranie zadebiutują kolejne odcinki cyklu. " - szkoda ze nie wypaliło
REKLAMA
"Maszyna losująca" będzie pierwszym kinowym projektem Pasikowskiego od czasu nakręconego w 2000 roku "Reichu". W zeszłym roku sporym przebojem okazał się nakręcony przez reżysera telewizyjny serial "Glina", któego każdy odcinek oglądało średnio 3 mln 506 tys. widzów. Jesienią tego roku na srebrnym ekranie zadebiutują kolejne odcinki cyklu. " - szkoda ze nie wypaliło
kiepska informacja bo Kondat nie wystąpi bo odciął się od aktorstwa jakiś czas temu
W Mini Lotto doszła kolejna parka z ostatnich Są to liczby 23,38 sumy 61. Lotto bez zmian.

tzn film może być fajny, ale jakby w nim zagrali Wieleba, Rydzyk, Kaczyński i Kinga Rusin
proponuję dodać do nich Dodę i Jolę Rutowicz

Jestem strasznie ciekaw co będzie dalej z tego typu serwisami po wydanym komunikacie.
grajwlotto.pl jest raczej dużo mniej popularny niż 3gry.pl, czy też lotto-system12.pl
Dlaczego Totalizator akurat tą stronę wypatrzył?
grajwlotto.pl jest raczej dużo mniej popularny niż 3gry.pl, czy też lotto-system12.pl
Dlaczego Totalizator akurat tą stronę wypatrzył?

Wszystkich w październikowy ranek...wczesny.
Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że padają 6/6.
Nic dziwnego - przecież ostatnio była dyskusja, że ich nie ma i jak to naprawdę jest z tą kumulacją. Jak mamy na załączonym obrazku - odzew jest od razu.
Lepiej ludziom dać trochę wygrać, żeby się uspokoili, niż mieć straty.
witam
śmiech na sali kumulacja i wygrana 2.5 mln
A bez 2 mln czyli tylko 500 tyś przyrosło w du.pę z tym całym lotto widać że ludzie już nie są tacy głupi ( i dobrze ) żeby wtapiać kasę w kilka i tak trefnych zakładów.
ps. mam 2/6 ( posłałem jeden zakład )
moja kobietka ma 3/6 ( też posłała jeden zakład )
kreśliliśmy sami

śmiech na sali kumulacja i wygrana 2.5 mln
A bez 2 mln czyli tylko 500 tyś przyrosło w du.pę z tym całym lotto widać że ludzie już nie są tacy głupi ( i dobrze ) żeby wtapiać kasę w kilka i tak trefnych zakładów.
ps. mam 2/6 ( posłałem jeden zakład )
moja kobietka ma 3/6 ( też posłała jeden zakład )
kreśliliśmy sami
Użytkownik paskuda dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
....witajcie

Witam witam

elos 

jak poszło wczoraj??

jak poszło wczoraj??
2 kule
właśnie o tym myślałam o

właśnie o tym myślałam o

ło matko
co zrobisz z wygraną???
co zrobisz z wygraną???
ja ide do pracy więc za
dziękuje
Kasieńko

dziękujeKasieńko

ja bym wygrał w mm 10/10 to bym pojechał na targi motoryzacyjne w Paryżu,
cóż warto pomarzyć 
cóż warto pomarzyć 
ja hmmmmm
chyba zabrała bym syna na wyścig F-1
i odwiedziła pewną miłą osobe
Kasia ty wiesz
chyba zabrała bym syna na wyścig F-1

i odwiedziła pewną miłą osobe

Kasia ty wiesz

ja bank odwiedzam tylko jak muszę

lunatyczka zawsze jak nie wygrasz to możesz zdefraudować małe co nie co

Witam czytelników czata
czesc, kto mam pomysl na cos konkretnego ? wczoraj mialam 4/10,tylko
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: Chyba, k,,,wa, w koszyk...

bella może gorąca
?????i
?????i
dziewczynki wiedziałam że mogę na Was liczyć,jedyne co mi poprawi dzisiaj humorek to min,5/5 w multi

Porucznik sprawdza umiejętności 3 nowych szeregowych: Powiedzcie nam, co potraficie zrobić pożytecznego? Pierwszy mówi: Ja potrafię obsługiwać komputer. Dobrze, może być, a Ty? Ja znam się na gotowaniu - mówi drugi. Nieźle. A co Ty potrafisz? - pyta trzeciego. Ja potrafię zrobić bulbulator A co to jest? Proszę o kawałek blachy, gwoździe, młotek i szklankę wody to pokażę. Otrzymał to, o co prosił, wbił gwoździe w blachę, robiąc w niej dziurki, zalał to wodą i mówi: Robi bulbul? No to bulbulator! Zirytowany porucznik: Ty głupi jesteś, będziesz hańbą dla wojska! I wyrzuca blachę przez okno. Po chwili przychodzi major:k,,,wa! Co za tępy ch... wyrzucił nowy bulbulator!?
witam>>
Ten, co robił ten bulbulator, to w jakiego koloru był gaciach ?
Ten, co robił ten bulbulator, to w jakiego koloru był gaciach ?

nie za bardzo