Wpisy 1 695 300 – 1 695 399
2 września 2013 21:23 → 2 września 2013 21:43, 100 wpisów
Lila...ja też wyslałem na ch-t
popieprzyly mi sie dzisiaj godziny i o 20.40 czekalem na losowanie
Lila...no jasne poczekamy
halapek ja jak tylko go do brzegu dociagne to wskakuje do wody nie daruje kupe czasu sie na niego czaje
tianshi...
zakon wypoczynek tez ważny
halapek ..jestem spokojny ale nie wiem o co im biega ..słucham sobie tylko
halapek ..jestem spokojny ale nie wiem o co im biega ..słucham sobie tylko
kto dziś losuje
lali......nieraz się zdarzają......ale karwa w przypadku maxa.....może być ciężko
max taki wypoczynek ze chyba w alkoholizm popadlem juz wole nie miec urlopu
Agata Jaśinska
znowu coś po*****łem
max mysle ze Ci sie spodoba http://www.youtube.com/watch?v=jr5HI3kYQ4Y
13max...
halapek..a to nie moja wina ..ze tak niesie ..a jak mam faze to nowy rok jest co drugi dzień i petardy lecą ..
prof..
prof..
Ja też byłem dziś na grzybach
Lila....prawdziwki znajdowałem i zebrałem 70 sztuk
dotam...prawdziwki i kanie a podgrzybki parę sztuk
Lila...dziś i wczoraj
profesor u mnie w lasach jeszcze nie ma ale jak jeszcze dzien popada i slonce to beda
Lila....byłem dziś i wczoraj
Zakończyłam przegląd mojego nowego pakietu w kablowce. cena o połowę niższa niestety oprócz kanału dla dorosłych straciłam całą kupę tych których zazwyczaj nie oglądałam ale niestety w dwóch kanałach operator coś pochrzanił dźwiek jest, lecz wyświetla się wbrew umowie komunikat, że nie mam dostępu do tego kanału. Boże czeka mnie rozmowa z BOK
zakon....
znowu te emoty
Już są grzyby na mazowszu
Lila...
13max....max a połowa była z nich robaczywa
Zakon....a to dziwne bo właśnie mam plan wybrać się tam na gzyby w okolice mikolajek
13max
profesor bo nie bylo deszczu dopiero dzisiaj ulewa i na jutro zapowiadaja wiec wyjda
Lila.....chyba maxa
zakon
profesor nieraz juz w czercu sie chodzilo a w tym roku tylko kurki lipa jakich malo
zakon..no to zobaczymy
no wreszcie jakiś pozytyw bo duet wiewióra i miś puchatek z łysinką pozbawił mnie dużej częsci funduszu hazardowego