Wpisy 1 695 200 – 1 695 299
2 września 2013 20:52 → 2 września 2013 21:23, 100 wpisów
Kto nie wie, to się teraz ...dowie.
................................................
W Niemczech w Lotto.de jest KUMULACJA. Można wygrać w środę aż ...22 ooo ooo euro. / 93 o0o o0o pln/.
---------------------------------------------------
................................................
W Niemczech w Lotto.de jest KUMULACJA. Można wygrać w środę aż ...22 ooo ooo euro. / 93 o0o o0o pln/.
---------------------------------------------------
Ulala.. .
.......................................
.......................................
ulala-to nic nie da po prostu kablówka w zamian za to wprowadziła regionalną telewizje
Ale upał na dworze. Tylko +10.
.............................................
.............................................
ula....oczywiście......konsumpcja cześciowo odbyła się tego samego dnia
Dobry Wieczór wszystkim
nareszcie udało mi się zakończyć dokumenty do projektu .... pierwsze z całej sterty, nie ma to jak nowy projekt tuż przed i tuż po podpisaniu umowy o dofinansowanie
nareszcie udało mi się zakończyć dokumenty do projektu .... pierwsze z całej sterty, nie ma to jak nowy projekt tuż przed i tuż po podpisaniu umowy o dofinansowanie
oni teraz niestety rozdzielili TVP INFO na TVP INFO i TVP REGIONALNĄ bóg wie po co
Lila.. .
......................................
......................................
Użytkownik tczewianka dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Lila
Medea
Medea
torsan http://media2.pl/media/105768-TVP-Regionalna-i-nowe-TVP-Info-juz-nadaja-wideo.html
ja podpisałam dziś nową umowę z kablówką no i muszę się przyzwyczaic do pewnych deficytów programowych
Medea.. .
....................................
....................................
max....
max byłem w delegacji niedaleko kuligowa.....i przypadkowo trafiłem do swojego miejsca zamieszkania.....i popłynąłem na szczupaczka ....efekt w profilu......złapany na jeziorku....ślężany popowo
max byłem w delegacji niedaleko kuligowa.....i przypadkowo trafiłem do swojego miejsca zamieszkania.....i popłynąłem na szczupaczka ....efekt w profilu......złapany na jeziorku....ślężany popowo
lila-dostępna jest w wielu ofertach telewizji kablowej,niestety nie mojej
MAX...dzisiaj oglądałam taki program i normalnie gość był wypisz wymaluj TY
Max
torsan..moja teściowa też ma kablówkę i nie ma INFO a wcześniej było.Teraz ma TVP Plolonia i TVP Poznań.
Lila..trwają rozmowy ..musze cos na tym zarobić narazie dewoty sie produują ..a pism do gminy jest tyle ze na prezydenta mogę startować
max....sam nie wiedziałem że będę na rybkach....ale jak pojechałem i powiedzieli mi że szczupaczek grasuje.........nie mogłem się oprzeć....
halapek..a widzisz ja tez byłem znowu na wczasach ale teraz juz chyba bede spokojny
Lila..jestem spokojny ..ale jak mnie budza w dzień to ja ich w nocy
MAX..taaaaaa spokojny.Teraz jak Cię wyślą na wakacje to zabawisz tam ze 2 lata
siemanko
dotam
halapek piekny szczupaczek ja u tescia na stawie czaje sie na amura juz od 2 tyg bestia wielka
halapek piekny szczupaczek ja u tescia na stawie czaje sie na amura juz od 2 tyg bestia wielka
Lila...
S O
zakon...
Kupony wypełnione
halapek ..no znowu ..ale na luzie szkoda tylko tego ze w takie upalne dni
max bylem troche na obczyznie troche musialem odpoczac
halapek tam plywaja takie od 5 kg ale cwane sa tylko ide to uciekaja
halapek tam plywaja takie od 5 kg ale cwane sa tylko ide to uciekaja
halapek...