Wpisy 1 694 299 – 1 694 398
1 września 2013 22:06 → 1 września 2013 22:35, 100 wpisów
Podałam ..co niektórym moje typowania :
70.....................20
1,21,61..41
2,12,52..32
53
64,34,.24....44
5,35
6,26
17,57
58,78
29,69
po tym dopisałam jeszcze 20
Niestety nie mogłam sie skupić , przez ..kto wie , ten wie ..nie straciłam,ale mogłam miec znacznie lepiej
70.....................20
1,21,61..41
2,12,52..32
53
64,34,.24....44
5,35
6,26
17,57
58,78
29,69
po tym dopisałam jeszcze 20
Niestety nie mogłam sie skupić , przez ..kto wie , ten wie ..nie straciłam,ale mogłam miec znacznie lepiej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
hipcio..Ty nie mów ludziom co mają robić.Ciekawe czy Ty tak do kościoła chodziłeś przed tym WYpadkiem co miałes? JAk to się mówi,jak bida to do żyda.Krowa ,która dużo ryczy mało mleka daje.Tak samo jest podejrzewam z Toba i kościołem.
Dopisano wygrane multi multi
hipcio..no co?To Twoje namawianie ludzi do chodzenia do kościoła jest nudne.Będziemy chcieli lub poczujemy taka potrzebę to pójdziemy i nie Tobie o tym decydować.Twojego przyzwolenia do tego nie potrzeba nam będzie.
i tyle w temacie TS idę bo trzeba spac by rano do roboty wstac
lila jestes zagubioną owieczką a ksiadz na ciebie czeka kiedy przyjdziesz do koscioła:
jociu dziękuję za cyferki dzięki nim mam przynajmniej te 2 złote x 2 na grę jutro
hipcio..taaaa akurat na mnie.Chyba na kase którą rzucę na tacę a poza tym większość to zboczersy więc weź przestań pierdzielić.Geje zboczersy brudasy batmani i nic więcejI weź SE odpóśc
lila na pewno jest wiele dobrych księzy,jak np.papiez franciszek:
Żelka..no tak.Jak mam chodzić do kościoła jak TAM się źle dzieje.Same zboki pedofile i brudasyLepiej się pomodlić w domu.W końcu Bóg jest wszedzie
hipcio..i weź mi karwa daj święty spokój z tym kościołem Twoim.Chcesz to chodź i daj zyć.
-witam mp-
-witam samiczki -
-witam samców-
--
-witam samiczki -
-witam samców-
--
alex...zawieziesz?Osobiście? Ty i Ja?O karwaaaaaaaSuper bo w Rzymie mam znajomych
strach tego sluchac musze wypic ziołka na uspokojenie chyba melisse z miętą:
zwieno..bo tak jest.Kiedys oglądałam program jakis o seminarium.Co tam się działo to masakra,to ja juz dziękuję za takich księżyBród ,smród,kurestwo z łajdactwem ,tfuuuu karwa ich mać
zeleczka zjewanym jak 3 uje po fusze
alexxx
czerwony, lśniący, i jak w prawdziwym bolidzie strefa zgniotu kończy się na silniku
ta gra multi multi nie da się wygrac,chyba mam za mały musk do gry a jeszce ktoś rzucił klatwe egipską na hipcia:
jutro 39
alex kto rozlewa ten ma
Żelciaklapsy??
hipcio
Monet ..jest tutaj na chacie nick dzisaj go zobaczyłem pierwszy raz ...rólowamonet
Hipcio za sianie dezinformacji i pogańskich programów będzie piekło
Własnie pisałem ze swoim ziomkiem i dobrym kolegom i przyjaciemem i towarzyszem na esapady xxx krzysiem
zelka piekło jest podobno w srodku ziemi tam jest gorąco smrod i ludzkie dusze pieką się jak kurczaki na roznie a diably nadziewają na widly:
Żelcia-maszyna oszukujęale jutro wpadają
Żela ...masz się tak ubrac jakk będziesz w Wawie taie cudo tobie wybrał http://img.fastshell.pl/images/908d0ba51e0520b91f8b.jpg
max
alex ..oj z krzysiem to mozemy całą noc na xxx latać masz rezerwacje i fotele w pierwszym rzędzie ..krzysio wybiera ja bajeruje