Wpisy 1 694 099 – 1 694 198
1 września 2013 21:25 → 1 września 2013 21:42, 100 wpisów
Profesor
Torsan
Torsan
player...
13max....
Kubik1984
o 22.15 są na bank
o 22.15 są na bank
tianshi...
Lila...i jak gry liczbowe
Lila..no tak tyle się tego nazbierało a za taie tam wojny na tyle tylkko moga mi dać jak nie 15 dni to 8 lub 30 a teraz 3 miechy
tianshi-http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100727-14/
Lila...no to zarąbiscie
MAX...o ja pierdziele to do Grudnia się nie......wyrobimy Będzie chyba dupa blada
za 10 min.show się zacznie
Lilka
profesor
kto losuje zaraz
max
wojtas..
torsan
ciekawe czy jak wygram 10/10 albo trafię 6 w lotto to się któraś ze mną umówi ?
Lilka-przewidujesz 13??
tianshi
28,57
13,69
13,69
profesor-mam te liczby na pukonach
a jak spodnie będzie miała to nogi macie z glowy
18,26,33,42,57
wojtas..
Lila..to jest tak ze moze ale zawsze moge się odwołac i przesunąć termin ale z tego co wiem za te przeierowania do dzielnicowego nie da rady i jeszcze na dodatek urwa rozmawiałem z dzielnicową jak miałem faze ..i ja pojechałem bo ona zadzwoniła do mnie a ja myslałem ze to tos iny i sie zaczęło ..maja to nagrane jak słuchałem to normalnie porażka
Lila..to jest tak ze moze ale zawsze moge się odwołac i przesunąć termin ale z tego co wiem za te przeierowania do dzielnicowego nie da rady i jeszcze na dodatek urwa rozmawiałem z dzielnicową jak miałem faze ..i ja pojechałem bo ona zadzwoniła do mnie a ja myslałem ze to tos iny i sie zaczęło ..maja to nagrane jak słuchałem to normalnie porażka
z emocji już pot po plecach leci
Lila...kopyta byka z hiszpani
medea76...
Łyse kopyto janusza
medus ..
Lila..muszę sie wyprowadzić stąd za tych terorystów też mam ze chciałem ich wysadzić w powietrze ..w całym budynku tylko jedna kamera czuje się jak VIP ..sierowana centralnie na moje wrota ..wszysto wiedzą co gdzie i kto przychodzi o tórej i jak i po co ***a
Lila..muszę sie wyprowadzić stąd za tych terorystów też mam ze chciałem ich wysadzić w powietrze ..w całym budynku tylko jedna kamera czuje się jak VIP ..sierowana centralnie na moje wrota ..wszysto wiedzą co gdzie i kto przychodzi o tórej i jak i po co ***a
tianshi...ja wakacje mam całym rokiem
fiolka...
dotam
ale nogi
mój ulubieniec jak obrósł
Lila...no może troszkę