Wpisy 1 693 716 – 1 693 815
1 września 2013 15:44 → 1 września 2013 16:48, 100 wpisów
drapciu czas Byków i Koziorożców w tym tygodniu wypada czyli może coś pomoże
torsan
torsan
3,7,34,48,57,65,67,71,77,78 tu miałem 4/10 i jeszcze na wiecżór wazne i takie puściłem 28,34,49,50,51,58,65,74,79+
może medea dobrze mówi i wrzesień będzie dobry w mm
może medea dobrze mówi i wrzesień będzie dobry w mm
I jak mam teraz wszystkich " pogodzić" w swoim sercu ..hmmm
Lubię : Piekną , lubię Robala , lubię Bukmachera między inymi oczywiście .
Tak naprawde, to wsyscy mamy za uszami coś tam ..i wszyscy mamy prawo do własnego zdania..podkreslam WSZYSCY
.
Lubię : Piekną , lubię Robala , lubię Bukmachera między inymi oczywiście .
Tak naprawde, to wsyscy mamy za uszami coś tam ..i wszyscy mamy prawo do własnego zdania..podkreslam WSZYSCY
.
ok..w nocy widziałam : mocna 02 i 24 ..tylko czy 24 powtórzy, to musze sprawdzić
myślicie że dalej będą małe lecieć
torsanie to kijowo maszyna wybrała, ja też wczoraj jolce zaufał i puścił 10/10 w mm, i 3/10 tylko ale + był na pukonie- tylko pukon bez plusa zagrany
torsanie to kijowo maszyna wybrała, ja też wczoraj jolce zaufał i puścił 10/10 w mm, i 3/10 tylko ale + był na pukonie- tylko pukon bez plusa zagrany
wróciłem z budy gdzie odebrałem swoje 4/5 i zakupiłem moją ukochaną drapkę faraona i jest 10zł na nr 023 XXX.
Pewniak 61. A mój telefon wybrał taka dyszke 34.45.40.77.64.58.30.32.6.24
agatkaa przepraszam za zwłoke ale czekam na kogoś i szykuję się do wyjścia
My Bliźnięta i Wodniki będziemy rządzic od przyszlego piątku do niedzieli przy czym 6 i 7 września to podobno super dni do grania. A piątek to także 3 numerologiczna jak moja liczba urodzenia
My Bliźnięta i Wodniki będziemy rządzic od przyszlego piątku do niedzieli przy czym 6 i 7 września to podobno super dni do grania. A piątek to także 3 numerologiczna jak moja liczba urodzenia
------> 2,72
------> 2,72
------> 2,52
------> 2,22,52
Tak wygladają dwójki z godziny 21:40 ..tylko teraz robia wszystko, by tak nie było.. podobnie jak mocna 64 na 14 była
------> 2,72
------> 2,52
------> 2,22,52
Tak wygladają dwójki z godziny 21:40 ..tylko teraz robia wszystko, by tak nie było.. podobnie jak mocna 64 na 14 była
No to znikam cieszyć się ostatnimi chwilami wolności przed powrotem do pracowniczego kieratu
lecę nadac kuponik a może wasze liczby przyniosą szczęscie...dziękuję narka
i zabieram sie za typowanie..
Linka nie podam , bo dostałam go i jest tylko mój buziaczki
ricardos ..wezmę pod uwage, dziekuję
Linka nie podam , bo dostałam go i jest tylko mój buziaczki
ricardos ..wezmę pod uwage, dziekuję
Witam wszystkich sam Dzięki
Witam których nie witałem me liczby 22 16 50 3 55
Wszystkim miłego popołudnia
Wszystkim miłego popołudnia
jocia tak weszlo
Użytkownik wojtas198721002 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
jocia weszly mi dwie 71,21 ale podal mi na emejla 6 liczb i miałam 4/6
jocia moglam drugi kupon zrobic i zlaczyc te liczby
jociu puszcze ci trojki moze sobie cos wybiezesz na emejla
ulcia ja też bym się nie pogniewała za cyferki na @...cholerny TS nic nie chce dać ugrac...
hej Wodnik ja też wodnik...
jocia w nowym m-cu na próbe mogłabyś dac się skusić na typowanie w profilu...
wodnik
islandorko..nie zrobie tego , przykro mi..moge czasami wrzucac pojedyńcze liczby..ale nie bede typowała .. sorry ..ciagle obrywam tylko
islandorko..nie zrobie tego , przykro mi..moge czasami wrzucac pojedyńcze liczby..ale nie bede typowała .. sorry ..ciagle obrywam tylko