Wpisy 16 932 – 17 031
6 marca 2008 22:03 → 6 marca 2008 23:35, 100 wpisów
rychu mówiłem ci żebyś nie dotykał tej maszyny. dziś ZAPEWNE dużo wygramy
teraz sie wkurzylam przeciez to oszustwo jak moga poza wizja robic losowanie pewnie kompuyer nie skonczyl im naliczac jakie liczby maja pasc
Losowanie multilotka odbedzie sie w terminie pozniejszym, poza wizja,ze wzgledu na awarie maszyny losujacej
rychu, mieszać to ty se możesz w swoich kulkach (jeśli je masz), ale nasze kuleczki zostaw w spokoju
Co sie stało że nie ma multi??? niestety nie mam polsatu i nie moge spradzic
wielkie to szczęście nie mieć polsatu i nie musieć oglądać rycha. to już rysio z klanu jest lepszy
ja mogę się zatrudnić jako niezawodna maszyna losująca. oj pożyło by się...
no i co z multilotkiem na dzisiaj, bo ja też nie mam polsatu... zakłady przepadają?
swjoą drogą - w dużym to co zwykle czyli 0/6, 0/6, 0/6, 1/6
swjoą drogą - w dużym to co zwykle czyli 0/6, 0/6, 0/6, 1/6
tyle kasy maja a stare maszyny kurcze teraz powinni nam dac odszkodowanie 70,000 starczy i siedze cicho
za ten stres który teraz przeżywamu powinni "wylosować" przynajmniej 30 liczb
dlaczego oni nas ciągle oszukują,kpiny
proponuje jutro zbojkotować multika. nie wysyłać i już. może se rychu w końcu wbije do głowy, że klient nasz pan
dobrze że dziś uderzyłem głównie w buki. ale i tak 10 zeta poszła na rycha i jego wałki
gram i to nie za mala kase!nic jeszcze nie wygralem!dzisiaj mialem wygrac A TU H..J STRZELIŁ MASZYNE!!
teraz rychu wyjął swój kupon na multika z plusem stawka x 10 i LOSUJE kur.a liczb. a jutro wypierd.li do ciepłych krajów
ciekawo czy sa na to jakies artykuły w prokuraturze... bo regulaminu nie znalazłem
na stronie lotto
na stronie lotto
ta maszyna padla sciema mialabym10/10 stawka10i plus i huj..by zbiednieli
jak bysmy tak wszyscy stali przy maszynie do losowania ze swoimi kuponami ktore oddalismy .to co drogi miałby 8/8
A mówiłam już dawno, żeby zastrajkować i nie wysłać choć jeden dzień!-ale to wszyscy bez wyjątku.
fiolka zgadzam sie ale pewnie co niektorzy po cichu i tak by puscili
ero_666
regulamin masz tu
czytaj i pisz pismo do prokuratora
http://serwis5.lotto.pl/files/183/470ccc4bd780b/Regulamin%20gry%20liczbowej%20Multi%20Lotek%20oraz%20Multi%20Lotek%20Plus.pdf
regulamin masz tu
czytaj i pisz pismo do prokuratora
http://serwis5.lotto.pl/files/183/470ccc4bd780b/Regulamin%20gry%20liczbowej%20Multi%20Lotek%20oraz%20Multi%20Lotek%20Plus.pdf
JeŜeli podczas losowania wyników Multi Lotka za pomocą urządzenia mechanicznego nastąpi jego awaria,
to liczby wylosowane mechanicznie do momentu awarii uznaje się za waŜne i uzupełnia liczbami
losowanymi urządzeniem rezerwowym, do 20 liczb.
to jest 12 paragraf regulaminu
JA SIĘ PYTAM. GDZIE JEST KUR.A MASZYNA REZERWOWA. NO GDZIE RYCHU???????//
to liczby wylosowane mechanicznie do momentu awarii uznaje się za waŜne i uzupełnia liczbami
losowanymi urządzeniem rezerwowym, do 20 liczb.
to jest 12 paragraf regulaminu
JA SIĘ PYTAM. GDZIE JEST KUR.A MASZYNA REZERWOWA. NO GDZIE RYCHU???????//
baryła ta witryna jest niedostepna wiec nie ma regulaminu chyba tez majajakas awarie ha ha
wyników nie ma ,a mnie znów sklonowali rozpacz normalnie :(((jakby cus ela wyzej to nie ja :)
Ktury to pisał do aby jego numery wypuścili … hahaha … Na układy nie ma rady … do h…..a
zainteresował mnie paragraf 2 artykuł pierwszy - skąd oni mogą wiedzieć, że zapłacą CO NAJMNIEJ 50%??? Skoro stawki są stałe??? A jak nikt nie trafi nawet 4/10 to co wtedy, punkt regulaminu nie spełniony?
no właśnie Ela a myślałem że to ty tak się wkurzyłaś i klniesz jak szewc na lotto
fart - no ja to pisałem, ale nic nie odpisali a liczb nie podałem :D chyba mnie nie śledzą
komputer zablokowany lub poprostu ,może jakieś kupony wysłane przez ludzi niezostały dostarczone do głównej bazy danych bo wkradł się wirus i musieli wymyślić jakiś bajer dla graczy....Pewno dadzą teraz jakieś bezsensowne liczby ,bo w takich sytuacjach tak właśnie robią,albo poprawianie maszyny bo w pierwszej kuli ,która miała być wylosowana zamiast magnesu był ołów...
sandacz ta ja se klne tu pod nosem heheheh ale nie na czacie a nick taki podobny to sie wolałam wytłumaczyc:)
Kto teraz ma bardziej tajemniczy uśmiech - Mona Lisa Leonarda , czy Rembiszewski.
kurwa niech nie wkurzaja kobiety w ciazy nawet zero wyjasienia kiedy beda wyniki jaja se robia co to kurwa jest w pozniejszym czasie co to znaczy?????
Nadal na stronie LOTTO nie ma dzisiejszego losowania multilotka-jak rowniez duzego lotka i twojego szczesliwego numerka-KOMPLETNA KOMPROMITACJA!!!!
kto kogo klonuje ? nie no wkurzona jestem na rycha i caly system.a dzis jak puszaczalam multi byla awaria u nich i stalam pol godziny cos kreca i tyle
od jutro wysyłam tylko buki. to już kur.a postanowione. jak ktoś chce grać w multika to polecam milenium, kurs na każdą liczbę 3,2, a na taką co nie padnie 1,2. generalnie stawki są lepsze niż w TS.
marius a mnie wczeskim padło tam to sie przynajmniej maszyny nie psują hehe 18zł ale zawsze cos.elaaaaa bardzo podobny nick do mojego ale spoko zaczynam sie przyzwyczajac:)
Ten co stworzył tą maszynę to wielka ciota .Jaką kasę mógłby zgarniać …. chociażby gdyby była tam jedna 1 kulka jego.
to na pewno kit ze im sie zepsula gdyby tak bylo tak dlugo by to nie trwalo
to moze jeszcze na dzisiaj 18,75,4,25,14,16
szkoda ze wyslac nie mozna
szkoda ze wyslac nie mozna
może jutro kolejny debil, czyli daniel wylosuje 40z80, a nie tylko 20z80
dzisiejsze liczby:
4,9,11,16,18,25,
29,31,33,35,36,43,49,52,
62,63,70,71,74,75 PLUS 9
pozdrawiam
4,9,11,16,18,25,
29,31,33,35,36,43,49,52,
62,63,70,71,74,75 PLUS 9
pozdrawiam
Komuś się oberwie … Ze stołków poleca osoby…. Będzie wolne miejsca do obsady … kto pierwszy ???
zaraz wytypuję liczby na jutro [i cały przyszły tydzień], podam je wam tutaj i napisze im maila, żeby je jutro wylosowali. będzie śmiesznie, jakby co to ślijcie z plusem
ok zmieniam nik na marius dk jestem dani i gram w keno jest tu 70 liczb 20 losowanych gram na powtórki niema podatku strona www.danskespil.dk.pozdro ziomale
keno dk 1 4 9 14 15 16 18 19 30 32 33 35 42 46 50 57 59 64 66 69 pozdro ziomale
Czy losowanie bez wizji jest wiarygodne dlaczego nie ma losowan i nie widac komisji, czy dzisiejsza awaria az tak dlugo trwala uwazam ze cos tu nie tak
no to dzis nieparzyste gora czyli ide spac z podniesionym ogonem i kurka nakarmiona oj bedzie sie dzialo dobranoc do jutra .
3,13,23,33,29,18,57,64,66,71
moje typy na przyszłe dni
wyśle je w mailu do totalizatora sportowego, żeby jutro wylosowali
moje typy na przyszłe dni
wyśle je w mailu do totalizatora sportowego, żeby jutro wylosowali
a wy posyłać, posyłać z plusem, co by się nie stało to będzie niecodziennie
Kiedyś w raporcie o przeniesienia do drogówki funkcjonariusz motywował go budową domu , to może CI też uwzględnią tego e-maila przy losowaniu???