Wpisy 1 692 988 – 1 693 140
31 sierpnia 2013 23:42 → 1 września 2013 00:10, 100 wpisów
MICHAŁ..jak niedojdzie to do skutku co pisałam z żela to was pozamiatam pod dywan
Lila..nie martw się bo zdrowia szkoda
lila czy ja cie zaczepiałam? do ciebie nie pisałam a ty oczywiscie jak zwykle musisz zawsze odezwac sie i pobluzgac troche bo nie byłabys soba
profesorze..ja nikomu nic jechac nie będę bo mam wyjechane.Wpadam tu zatypowac i pożartować a reszta mnie nie interesuje a jak sie komuś nie podoba to nie musi tu wchodzić
Lila...no oczywiscie
aneczka..ja nie bluzgam do ciebie tylko trochę to dziwne,że wchodzisz TU jako nowa,ze smoczkiem w dziobie a do Robala tak pisze,że wity opadają
13max33 a ja ciebie moment skrece cwaniaku
dlatego myslę ze to ktoś znajomy
kuswa coś mi tu nie pasi
alex...normalnie szał.Założe się,że aneczka nie jest wcale taka nowa.
13max33 Prośba proszę o spokój
tylko to
>>
13. status aneczka1 2010-02-27 14:25:33
Giorgio brawo!!! życzę piateczki .Dokładnie 28 lutego 2009 r ,korzystając z Twoich typowań miałam wspaniały prezent na urodzinki (1 marca),mam nadzieję że również w tym roku uda mi się dzięki Tobie sprawić przyjemność w tym dniu,dziękuję bardzo- zawsze wierna fanka aneczka1,powodzenia<<
..............................................................i chyba już wszystko jasne ?
>>
13. status aneczka1 2010-02-27 14:25:33
Giorgio brawo!!! życzę piateczki .Dokładnie 28 lutego 2009 r ,korzystając z Twoich typowań miałam wspaniały prezent na urodzinki (1 marca),mam nadzieję że również w tym roku uda mi się dzięki Tobie sprawić przyjemność w tym dniu,dziękuję bardzo- zawsze wierna fanka aneczka1,powodzenia<<
..............................................................i chyba już wszystko jasne ?
kto pije
lila ja tu nie jestem wcale nowa , obserwuje ten czat od kilku lat a ze nie udzielam sie to nie znaczy ze jestem klonem robal36 a ty jeszcze nie spisz ? przeprowadzasz sledztwo?
aneczka...dobra,po tym sledztwie JUŻ mi wystarczy i wszystko już wiem
cześć Lila....
ubawiłam się nieźle, mają ludziska pomysły
Jocia...
ubawiłam się nieźle, mają ludziska pomysły
Jocia...
Lila...@
"obserwuje ten czat od kilku lat " karwa pasjonujące życie nie ma co
no ładnie
Spadam.Narazie ludzie i nie pozabijajta się karwa mac Nie po to tu wchodzimy żeby się kłócić
jocia
Lila...narka
Witam nocna zmiane
Ja tylko na chwile bo niestety urlop sie konczy i trzeba z powrotem przyzwyczaic sie do zasypiania i wstawania o przyzwoitej porze Dzis trening latwy bo zostalam wlasnie przez nc+ pozbawiona okna na swiat wskutek zakonczenia umowy wobec barbarzynskich nowych warunkow.
Ja tylko na chwile bo niestety urlop sie konczy i trzeba z powrotem przyzwyczaic sie do zasypiania i wstawania o przyzwoitej porze Dzis trening latwy bo zostalam wlasnie przez nc+ pozbawiona okna na swiat wskutek zakonczenia umowy wobec barbarzynskich nowych warunkow.
13max
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało...
Będzie głośno, będzie radośnie!!!!
Znów przetańczymy razem całą noc. ...
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&feature=share
I znowu nocy będzie mało...
Będzie głośno, będzie radośnie!!!!
Znów przetańczymy razem całą noc. ...
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&feature=share
max
Pasko będzie dopisywał wszystkie wygrane od 50 pln to w środę dojdzie na chacie do 2 000 000 wpisu
Pasko będzie dopisywał wszystkie wygrane od 50 pln to w środę dojdzie na chacie do 2 000 000 wpisu
RYCHFER: byłem w tedy na rynku w Rzeszowie jak kręcili ten teledysk