Wpisy 1 689 310 – 1 689 409
29 sierpnia 2013 22:36 → 29 sierpnia 2013 22:55, 100 wpisów
adi..ja tez wysyłam 10-5 minut przed losowaniem, to nie ma znaczenia ..
Pasko się zawiesił!
tu do rana każda z 80 liczb padnie po 20 razy. Jutro odbierasz 520 bo masz farta a nie "pomysła"
anzu mieliśmy tu już niejednego magika co to złamał system i doił TS ... do czasu
ja wierze,ze wygrales napisz jakim sposobem bo tez chce wygrac 520zeta:
Minęła godzina od losowania a na czacie jest 291 osób.. .
...................................................
...................................................
dobra to sposobem podobnym do tego adiego jutro plusem będzie 26 a liczby dające wygraną to 25,26,31,44,23,80,18,43
ai..ja tez wierzę..nie mam powdu , by nie wierzyć..mnie to nie zaszkodzi.. nawet jeśli to nie jest prawdą
jocia...ja dziś jak jest nowa faza ksieżyca to sie fajnie liczby układają .Testuje to już 3 miesiąc..i jest
Ulala.. .
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
ulala
Ponadto jak ktoś ma chocby ślad jakichkolwiek zdolności parapsychicznych to bardzo mu służy wzmożona aktywnośc Słonca a podobno teraz pod koniec sierpnia jest ona większa niż normalnie
Ponadto jak ktoś ma chocby ślad jakichkolwiek zdolności parapsychicznych to bardzo mu służy wzmożona aktywnośc Słonca a podobno teraz pod koniec sierpnia jest ona większa niż normalnie
wszystkim korzystającym z wahadełek chciałabym przekazac, że 7 września podobno ma byc ekstra czas do wytypowania lotto
Ulala. .
.......................................
.......................................
wahadelka, ksiezyce, slonce ... moze z fusow zaczniecie wrozyc i zgadywac liczby ?
45 19 69 23 43 8 62 16 59 52 oto przyklad niedowiarki 10 zakladow wstecz czyli 25 zl a ile dostalem spowrotem sprawdzcie
jocia tak...ale to moja mozolna praca z liczbami,żeby to uchwycić
lottomat przy pomocy wahadełka miałam wytypowane 20 z 80 w tych 20..10 trafnych
lottomat..ale ja ta liczbe mogępodać pare dni prze datą losowania
Piszę już.... 3 x to samo.
Wyniki są np. na stronie www.lotto-centrum.com
Wyniki są np. na stronie www.lotto-centrum.com
jocia..nie to jest z matematycznej wyliczanki podpartej programem
ale 10 liczb z 20 to 184756 kombinacji, uwazasz ze to blisko ? ja uwazam ze wciaz w*** daleko
50 jutro jest pewniakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ta jedna dziesiatka to wciaz zerowa szansa prawie, ale ladnie to wyglada na papierze ze sie trafilo 10 z 20 na kartce