Wpisy 1 689 268 – 1 689 367
29 sierpnia 2013 22:26 → 29 sierpnia 2013 22:47, 100 wpisów
1,10,13,14,19,22,25,29,31,34,39,40,43,50,53,57,64,65,74,78 PLUS 25
siema
dobranoc
jak można by wyniki dopisywała osoba inna ????????????????????????
Czesc Jocia
jakby nikt nie pisał jakimi liczbami gra to ten komp lotta nie miałby tyle danych ale sami to robimy wiec nic nie wygrywamy
tak tak a w nocy swieci slonce i pada snieg
ciekawe czy Pasko wytłumaczy dlaczego o godz..22.30 nie wyników MM.
Robal.
Jestem.Widziałam,odezwał się jednonikowiec
Jestem.Widziałam,odezwał się jednonikowiec
wyslijcie sobie 10 minut przed losowaniem to zobaczymy ja nie nazekam
jocia, ale wiem widziałam u korna wyniki tylko że mój arkusz pobiera z MP wyniki i nie mogę go zaktualizowac by poznac parkę na jutro
ale dziwne bo to raczej powinny skrypty podawać wyniki...czemu z innych są a nie ma tylko z mm???
adi35# to stary patent przerabiany wiele razy bez rezultatu.......pozytywnego
czy wszyscy kupili juz zeszyty do szkoły bo wrzesien tuz tuz:
adi, kolejny wielki oswiecony z teoriami spiskowymi ktory nie narzeka a jednak narzeka ...
:trzeba się bedzie duzo uczyc by nie dostac dwojki od professssora:
anzu ten patent działa jak sie nie chwalicie wczesniej liczbami wlasnie jutro ide po kolejne 520 zł
adi..ja tez wysyłam 10-5 minut przed losowaniem, to nie ma znaczenia ..
Pasko się zawiesił!
tu do rana każda z 80 liczb padnie po 20 razy. Jutro odbierasz 520 bo masz farta a nie "pomysła"
anzu mieliśmy tu już niejednego magika co to złamał system i doił TS ... do czasu
ja wierze,ze wygrales napisz jakim sposobem bo tez chce wygrac 520zeta:
Minęła godzina od losowania a na czacie jest 291 osób.. .
...................................................
...................................................
dobra to sposobem podobnym do tego adiego jutro plusem będzie 26 a liczby dające wygraną to 25,26,31,44,23,80,18,43
ai..ja tez wierzę..nie mam powdu , by nie wierzyć..mnie to nie zaszkodzi.. nawet jeśli to nie jest prawdą
jocia...ja dziś jak jest nowa faza ksieżyca to sie fajnie liczby układają .Testuje to już 3 miesiąc..i jest
Ulala.. .
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
ulala
Ponadto jak ktoś ma chocby ślad jakichkolwiek zdolności parapsychicznych to bardzo mu służy wzmożona aktywnośc Słonca a podobno teraz pod koniec sierpnia jest ona większa niż normalnie
Ponadto jak ktoś ma chocby ślad jakichkolwiek zdolności parapsychicznych to bardzo mu służy wzmożona aktywnośc Słonca a podobno teraz pod koniec sierpnia jest ona większa niż normalnie