Wpisy 1 688 468 – 1 688 567
29 sierpnia 2013 17:24 → 29 sierpnia 2013 17:42, 100 wpisów
Podchodzisz do dziewczyny i pierwsze co to patrzysz na palec.Jesli nie ma obrączki to...ufff jest jeszcze wolna...jesli jest w towarzystwie koleżanek bez chłopa uff...na pewno wolna...
właśnie u mnie to jest zasadniczy problem większość chodzi z chłopami
Monet >>> grywasz coś LIVE ?
świeżynka
gol na 1:1 w 17 min
10:00 - 19:59 Powyżej 0.5 Spartak Moskwa v St Gallen
(Dziesięć minut - Gole) 29/08/2013 Brak 5.00 Wygrana
Stawka: 300,00 Zwroty: 1.500,00
świeżynka
gol na 1:1 w 17 min
10:00 - 19:59 Powyżej 0.5 Spartak Moskwa v St Gallen
(Dziesięć minut - Gole) 29/08/2013 Brak 5.00 Wygrana
Stawka: 300,00 Zwroty: 1.500,00
gro ludzi nie nosi obraczek i gro kobiet spotyka sie ze znajomymi bez meza czy innego przydupasa
tomcio>> rozkręcam się.
Ale przyznam Ci że zaraziłem się od Ciebie grą live i - wpadłem. Dużo bardziej rajcuje niz ako.
Ale przyznam Ci że zaraziłem się od Ciebie grą live i - wpadłem. Dużo bardziej rajcuje niz ako.
sara1 >>> jak milutko
swojej pani { której nie mam } kazałbym po imprezach zakładać obrączkę dla bezpieczeństwa.
A jak zrobić żeby dziewczyna dała numer ?
mariucha a ja ci mowie ze nie ma mam takiejkolexanki zamezne co to łaża bez obraczek w sumie od dnia po slubie i na mieście tez bez meza ..... i co?
krzysztof-Cześć bardzo mi się podobasz ale się śpiesze podasz mi swoj nr?
i co ? i potem słyszymy w tv że została zgwałcona przypadkiem matka 3-ki dzieci...
no a jaka róznica miedzy matka a nie matka? nie matke mozna gwalcić?
tomcio1972 wygrałeś 1200 zł ?
Na plusie jesteś co ?
matka co ma dzieci stara się prowadzić w miarę odpowiedzialnie...dziewczynki lekkich obyczajów siedzą po dyskotekach itd.itd...i prowokują.....samotnych
wiesz mariucha ale matce co ma dzieci tez sie cos od zycia nalezy , nie mozna siedziec w pieluchach non stop... czasami trzeba sie wyrwac
Monet jak tam zyjesz opowiadaj?gdzie ta Twoja pogoń gra dom wyjazd i z kim?
odnośnie podrywu i tematu miłości, to Kryspin na dzień zakochanych dawał fajne rady Polecam jak ktoś nie oglądał krótki filmik
https://www.youtube.com/watch?v=xh4cSxkjSNE
https://www.youtube.com/watch?v=xh4cSxkjSNE
a tak na marginesie kobieta powinna mc spokojnie przejśc obok ciebie naga i nic nie powinno jej grozic
Ile by mnie kosztowało żeby zrobić na polu około 0,4 Ha pola do mini golfa po jakimś czasie pewnie by się pieniądze zwróciły co ? Dostał bym jakieś dofinansowanie na to ?
jocia
chyba że ktoś ma doświadczenia z kobietami bo ja mam 31 lat i żadnych jeszcze...
Gała on ciagle tak nawija , codziennie cos innego otwiera i nic nie robi
Gała Jak pamiętam to chyba z Wisla u siebie.
Ale nawet może się ich gra chwilami podobać.
Ale nawet może się ich gra chwilami podobać.