Wpisy 1 688 368 – 1 688 467
29 sierpnia 2013 15:01 → 29 sierpnia 2013 17:24, 100 wpisów
Witam wszystkich
Jocia masz jakies mocne numerki do multi-multi ?
mariucha
emilku
Teraz dopiero moge zacząć szukać
jak bede miała, to podam
emilku
Teraz dopiero moge zacząć szukać
jak bede miała, to podam
okej bo ja juz nie mam pomyslu totalnie
hmmm.. biore obydwie hehe , jak dojda jeszcze jakies cyferki to poprosze
Gaja hihi
gaju
nie bylo końcówek 2 nie było ani 42 ani 32
Andromeda.. nie wykluczam 61 ..41,51,61 ..moze 41,61
jedynki tak wygldają
31,41,51,71
41,51
41,51
pierwsze dwa rozwiązania wynikają z godz. a trzecie z ogólnych..ale 61 tez niźle wyglada
nie bylo końcówek 2 nie było ani 42 ani 32
Andromeda.. nie wykluczam 61 ..41,51,61 ..moze 41,61
jedynki tak wygldają
31,41,51,71
41,51
41,51
pierwsze dwa rozwiązania wynikają z godz. a trzecie z ogólnych..ale 61 tez niźle wyglada
Zwróciłem Ts uwagę że ma błąd w tabelach nowej loterii skarby Polski...ciekawe czy raczą chociaż odpisać..
Cześć ja byłem z kolegą na mini golfie ładna dziewczyna szła którą spotkaliśmy jeszcze wracając w miasto ale nie było pana zadzwonił kolega i powiedział mu że będzie za 1,5 godziny. To pojechaliśmy jeszcze do sklepu sportowego spytać czy mają kije golfowe niestety nie mają. Później na targ a następnie do galerii ogólnie sporo ładnych nawet. A potem pojechaliśmy i zagraliśmy 18 dołków nawet trudne były niektóre ale co najważniejsze zupełnie inna gra niż na takiej zwykłej trawie. Ja zaliczyłem 87 uderzeń on 83 a licząc inną punktacją kto więcej ja 63 on 66. A w galerii wysłałem jeden zakład Lotto Plus powiedziałem do niego że może jest to szczęśliwy dzień ?
By się zdziwił jakbym wygrał co ?
Na pole golfowe zamierzamy kiedyś w kilka osób jechać do Naterek niedaleko Olsztyna może kojarzycie ?
Krzysztof..to za trudne dla mnie
Później na targ a następnie do galerii ogólnie sporo ładnych nawet
Czy na targu sprzedawali niewolnice- dziewczyny, czy kije golfowe i czy było sporo ładnych galerii ??
Później na targ a następnie do galerii ogólnie sporo ładnych nawet
Czy na targu sprzedawali niewolnice- dziewczyny, czy kije golfowe i czy było sporo ładnych galerii ??
http://www.youtube.com/watch?v=naSAGanPO_Y obejrzycie to coś takiego było.
Na 100 % chcę zostać golfista.
a mi dalej nie schodzi z oczów ta dziewczyna co siedziała przede mną w kościele
Golfistą.
Ładna była torsan ?
Tylko mnie zastanawia dlaczego do żadnej nie chciał kolega podejść i pogadać jak myślicie ? A on z tych bojących nie jest.
Jak wyglądała wiesz ska jest ?
Może były okropne
A dlaczego Ty nie podszedłeś ?Jesteś z tych ..bojących się
A dlaczego Ty nie podszedłeś ?Jesteś z tych ..bojących się
Witam wszystkich
Na następny raz ja zrobię pierwszy ruch.
Ciekawe czy zadały by ?
Mnie się też taka jedna podobaheh..
Tylko nieśmały jestem i nie wiem jak nawijkę zagaić..
Tylko nieśmały jestem i nie wiem jak nawijkę zagaić..
Zagadały ?
Monet to idź z kolegą takim, który sie nie boi a moze dasz rade sam
Mi się bardzo ale to bardzo podoba koleżanka z która teraz chodzę do klasy tylko że ma chłopaka o około 8 lat a ją znam niecały rok. Czyli szans nie mam ? Jak jej to okazać a do szkoły zjazd 21.09 jest.
Monet-Cześć,możesz mi powiedzieć która godzina bo mi się telefon rozładował i potem gadka sama pojdzie
podobno dziewczyny lubią jak nie z tąd ni z owąd podejdzie i się zagada