Wpisy 1 687 500 – 1 687 599
28 sierpnia 2013 22:40 → 28 sierpnia 2013 23:59, 100 wpisów
p..x obook i to wiecznie
jocia
opa tez czujesz teorie spiskowe ts
wszyscy siedza na fiorum
lottomat na czacie tez czasem ujem wieje
lottomat bo to meski wiatr po uju wieje
na marginesie,u nas w jeziorze woda miała 20 st. od biedy można pływać
lottomat,dlaczego nic ciekawego na forum,co a witkowskim,czy wygrywają dalej w MM +?
dariusza witkowskiego,szukałem dzis ale za duzo tematów,nie che mi sie
on juz sam nie wie
fsf jestes
wasyl ja wiem,tylko mieszam.a jak nie wiecie o czym wy piszecie to o czym my tu rozmawiamy...
fsf
to po co mieszac cza piccc
opa odnosze wrazenie ze sam masz problemy z wyslawianiem sie i formulowaniem mysli
lottomat,taki jestem,trzeba po prostu wysilić umysł co ja piszę i tyle,nic nie poradzę na to
d. witkowski przedstawiał kiedys na zywo gre w MM + i mieli niezłe wyniki,jesli nie wiesz o co chodzi to o czym my tu rozmawiamy
ja na pasko po to tu wchodze zeby móc możliwość wygrania,po to ta stronka chyba istnieje,czy nie ?
no ok mieli dobre wyniki i co dalej ? tez bys takie chcial miec ?
losowanie powinno byc w miejscu publicznym i na widoku
ja gawarim pa rusku
ide w mapy
i pakiet loteriady od początku w tym wydaniu grubości 4,5 cm.(nie chce mnie się liczyć kuponów)
chyba mnie powaliło w te wakacje.odliczając jedną wygraną 6/6 w MM,jestem jakieś 3,500 w plecy.uuups.
mam co jeść,a frajda niezła tak posiedzieć nad mapkami.mój koleś kupił wczoraj nową rybkę(3000 zeta)choduje takie darmozjady.powtarzam mu od kilku lat-jeden karpik,i na święta chociaż jakaś korzyść,a tak te bydlęta w***lają więcej niż moja kotka.
trzeba by sie bylo nastawic na jakies 7/7 czy 8/8 ale to z kolei zanim trafisz to tyle samo wydasz
ambitny jestem lottomat.
na ogół wysyłam pełne 10/10,czasem tylko szósteczki
na ogół wysyłam pełne 10/10,czasem tylko szósteczki
wiec zostaje grac dla 10/10 jak wysoki bonus albo combo dl+mini
najciekawsze dla mnie pytanie czy wybrac sobie stala 10 czy ciagle nowe typy
i tak gramy z komputerem,złudzeń w tym temacie nie ma ale,że trafiłem już kilka razy fajne kwoty,to dalej liczę na coś więcej...
lottomat
gdybym był cierpliwy,i wierzył w to,co wyliczę,miałbym kilka razy 9/10,i raz 5/6 w DL.zmieniam cyferki.
gdybym był cierpliwy,i wierzył w to,co wyliczę,miałbym kilka razy 9/10,i raz 5/6 w DL.zmieniam cyferki.
lottomat
a mnie niekoniecznie,ale wyobraź sobie sytuację,gdy raz jeden musiałem pojechać do oddziału kolektury,i nie miałem za co.musiałem pożyczyć kaskę.
a mnie niekoniecznie,ale wyobraź sobie sytuację,gdy raz jeden musiałem pojechać do oddziału kolektury,i nie miałem za co.musiałem pożyczyć kaskę.