Wpisy 1 687 400 – 1 687 499
28 sierpnia 2013 21:57 → 28 sierpnia 2013 22:39, 100 wpisów
Lila...sprawdzone kupony już
skalar...
Lila...
Lila....w mie 100.000zł odjąć pięć zer
ale w mm niema takiej wygranej 1 zł
Lila...lepszy rydz nisz nic
Lila...dobranoc
Bonus Multi Multi: 1 630 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Lila...za 1zł swietnie
czego ja się uparłam na 4,gdybym tak dała 5 to byłoby 2x4zł i 1x4zł no i dałam też 56,a wyszło 55
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
wytypowalem w tamten pon, ale nie gram, mialem 5/7 i jeszcze był plus,65 i 69 we wtorek 1 los nie wypadło(tamten wtorek) one były wczesniej,po odrzuceniu byłaby 5/5 z plusem
pewno niech rośnie tylko ktoś go pewno zgarnie,do mnie nie trafi
uciekam do jutra dobranoc wszystkim
Dopisano wygrane jokera
och kurde,moze mi jutro mini wynagrodzi,wysyłam 12 cyfr -duzo 30 tek
reniuszka
anzu...
mnie tu nie było
1 686 996. andromeda 2013-08-28 (18:38)
pewniak 72
1 686 996. andromeda 2013-08-28 (18:38)
pewniak 72
Ja lubię grać w mini
Kumulacja Jokera: 500 000 zł
Lila jak chcesz to moge zajechac na chwilke pogadac,jak sie kiedys umawialismy,po drodze mi bedzie jesli Poznan
andromeda stawiałam na 72 wczoraj lub w poniedz.dziś niestety nie dałam
a może tak,kto ile przegapił wygranych .policzymy kto więcej,nadmieniam ze mam i szczescie w milosci
andromeda skorzystam z podpowiedzi,wiem,że jak byłaś w grupie B to trafnie typowałaś pewniaki,pozdrawiam
Nie ma się czym pochwalić.
Dobranoc.
Dobranoc.
pzdr. bede jutro live z kolektury po 10 rano,zapraszam tych ktorzy mnie nie olewają
nie wiem jakie ma Pasko kontakty,ale napewno ,dziś myślę że b. dobre,może sie mylę
tylko rzecz jasna,tj. matematyka na którą niema bata,ale schematyczność występowania liczb występuje i można to rozwalić
jesli z białego pan Darek M. jest kierownikiem ,awansował,to na pewno chroni jakaś tajemnica gier,ale to kwestia czasu
bry ponownie mp
nie chcieli mnie do siebie to bedę im bruździł ile mam sił,a tym bardziej że nie jestem w 1 miejscu
jeśli wierzycie w to że to spisek,to musimy sie zjednoczyć,bo tak to lipa
opa ja tez to czuje odd dawna
ta wszystko mozna rozwalić
np. po dzisiejszym los. mm przy załozeniu że zakłady są na pojedynczej stawce i bez opcji plus na ponad 460.000 zawartych zakładów padło 711 wygranych pow. 100zł
np. po dzisiejszym los. mm przy załozeniu że zakłady są na pojedynczej stawce i bez opcji plus na ponad 460.000 zawartych zakładów padło 711 wygranych pow. 100zł
jak nie wiecie o cio chodzi
to wam powiem
o kase
to wam powiem
o kase
p...x
opa ja juz mam dosc tych obookow
wiecznie obok
wiecznie obok