Wpisy 1 668 230 – 1 668 329
16 sierpnia 2013 18:44 → 16 sierpnia 2013 19:15, 100 wpisów
komunizm z gruntu odrzuca jakiekolwiek religie.
W komuniźmie sterowania masami nie było?
nawt mój syn śmieje się,w jaki sposób(w porównaniu z USA),u nas ksiądz wypowaiada słowa..-radujmy się...-Irb-u nas to jest ton umartwiania się a nie RADOŚCI!!!KUMASZ???
Monet
Sprawa relgi to każdego inwidualna sprawa Temat rzeka Spokojnego wieczoru narazie
komunizm to takze dzilenie wszystkim po rowno nie zazdroscisz czasami ze sasiad ma lepsza bryke 70 % ludzi w polsce to najnizsza krajowa
ostatecznie w tym temacie-Moim skromnym zdaniem ,Bóg stworzył człowieka po to by radował się a nie umartwiał i każdego dnia biczował się
ja sie nawet raduje do czlowieka ktory mi wyrzadza krzywdę ty tez (ironia)
Irb
co gadasz, jakie po równo? komunizm i po równo, gów.no było
co gadasz, jakie po równo? komunizm i po równo, gów.no było
moze wiara to swidomość która umiera wraz z człowiekiem są też zwolennicy którzy tak myślą ...
Żelka -a słyszałaś INXS-Devil in side?Najlepsze z WEmbley z 1990-1991 r.
Alex napisałeś dyskusjęale mi chodziło o to że to dyskusja a nie wojna
player moze zle sie wypowiedzialem ale zobacz jaka jest przepaść teraz miedzy biednymi i bogatymi tak jak w rosji
aha zapomniałem
Co myslicie o przedziale 70-80 do końca mieśiaca
Player a ty na mnie sie obraziłeś?
Co myslicie o przedziale 70-80 do końca mieśiaca
Player a ty na mnie sie obraziłeś?
Fafik
z czym help?
z czym help?
przyznaje racje tu wielu Wam..gdyz ja sama nie chodze do kosciola co niedziele..czasami mam jakis zryw..ii lubie wejsc do pustego kosciola..obejrzec Go..czasami porozmawiac z "moim Bogiem"..ale calkiem skrycie..nie lubie tych chodzen do kosciola na tzw."pokaz"..to jest takie dla mnie hmm..
Skalar
Ja na Ciebie obraziłem??? czemu niby ?
Ja na Ciebie obraziłem??? czemu niby ?
Olu ja też lubię puste kościoły ale naraz odpychają mnie te złote ołtarze i obrazy
ULEXXA-tak mają ludzie na zachód od naszego kraju.Idą,posiedzą w ciszy 15-30 minut...
ulexxa zgadzam sie tez dzwine mi sie wydaje chodzic do kosciola w niedziele ze wszystkimi z okolicy tym bardziej ze niektore kobiety ubieraja tak krotkie mini ze moglyby spokojnie stac na ulicy i zarabiac
a w brew pozoro mini nie oznacza ....ulicy....-to może być tylko bunt ...
Irb
Brak sektora prywatnego, wszystko od państwa to co w tym fajnego jest? Bo ja nie wiem czy Ty jesteś zwolennikim komunizmu czy o co Ci chodzi.
Brak sektora prywatnego, wszystko od państwa to co w tym fajnego jest? Bo ja nie wiem czy Ty jesteś zwolennikim komunizmu czy o co Ci chodzi.
fafik czy ty bys pozwolil swojej zonie zeby w niedziele na mszy twojej zonie wystawaly stringi bo ja sie z takim czyms spotkałem wiec nie pij do mnie !
Skalar
1 668 217
1 668 217
Skalar
71-80 to może tak 25-30 ale teraz bym nic nie grał z tego przedziału 73 i 77
71-80 to może tak 25-30 ale teraz bym nic nie grał z tego przedziału 73 i 77
Fafik....kazdy ma inny chyba "System"dzialania..sorry..ale tak jest..ja jezeli czuje potrzebe modlitwy..robie to w samotnosci..wiem ludzie czasami smieja sie z wiary..ze nie ma Boga itp.ja szanuje kazdy poglad..ale coz znaczyloby nasze zycie bez wiary..
1 668 275. lrb 2013-08-16 (18:54)
ulexxa zgadzam sie tez dzwine mi sie wydaje chodzic do kosciola w niedziele ze wszystkimi z okolicy tym bardziej ze niektore kobiety ubieraja tak krotkie mini ze moglyby spokojnie stac na ulicy i zarabiac
A ja myślę że Pan Bóg kocha tak samo obłudnika w sutannie jak dziewczynę w mini zarabiającą ciałem.Obojgu ma co wybaczać.
A ja myślę że Pan Bóg kocha tak samo obłudnika w sutannie jak dziewczynę w mini zarabiającą ciałem.Obojgu ma co wybaczać.
Player nie widziałem ale mam takiego kompa że masakra Przepraszam
monet napewno jezeli to robi swiadomie trzeba grzechy podzielic miedzy młot a kowadło
Do później
Irb..kazdy bladzi tak lub inaczej..mysle ze ubior wcale nie swiadczy o Osobie..sama lubie czasami mini przed kolanko ubrac..aa to wcale nie znaczy jak myslisz..
Player-help z tym,że chyba radio maryja zaczyna tu szaleć...-a tego nie zniesę.....
Zeli..nio tak troszkie..mini calkiem nie nosze..aa wogole lubie dzinski..
Olu noś co chceszważne żebyś Ty czuła się dobrze a innym kij do tego