Wpisy 1 668 130 – 1 668 229
16 sierpnia 2013 18:12 → 16 sierpnia 2013 18:44, 100 wpisów
rafalski38-też mam na imię Rafał,ale wujaszek z ojcem dali mi fafik....i tak dla bliskich zostało
trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść....
fafik super....z taką małą psinką mi się kojarzy
fafik super....z taką małą psinką mi się kojarzy
chyba też się położę
mała drzemka w sam raz na piątkowe popołudnie
mała drzemka w sam raz na piątkowe popołudnie
Zeli..moze jakas miuzke na rozbudzenie bys zapodala..
mnie kurna Bryanciu nadal..opetal jak ten
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
mnie kurna Bryanciu nadal..opetal jak ten
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
rafalski38-powinni wszyscy o tym wiedzieć,jednak na abarotkę,bardziej wyszło jak "pies na baby".
Judasz co przystoi to przystoija robię co uważam za stosowne i jak mam chęć na schaboszczaka w piątek to nikomu nic do tego
Zeli moj komp z cala miuza ii..poszedl..
dysk twardy do wymiany..czekam ii czekam..ehh szkoda slow..
dysk twardy do wymiany..czekam ii czekam..ehh szkoda slow..
To widze ze wszystkie meki poszły tylko na marne..ehhh
byscie się wstydzili i chociaż cyrków w piatki nie użadzali
jeden dzień można sobie odmówić prawda
byscie się wstydzili i chociaż cyrków w piatki nie użadzali
jeden dzień można sobie odmówić prawda
ale ja słucham nietypowej muzyki i na pewno by wam się nie spodobała ale może coś z radio czwórka np mi ostatnio wpadł w ucho utwór mikromusik-takiego chłopaka
super nagranie
super nagranie
Żelka ...słucham praktycznie wszystkiego-w zależności od nastroju.Czasem lubie death metal a czasem Mozarta...
Żelka
Ulexa
Fafik
Ulexa
Fafik
zapomniałbym -uwielbiam też muzykę filmową,a w szczególności Lisa Gerard
Na 22.15 przedział 01-20 MM
powodzenia
powodzenia
I to jest naród wierzący to tylko słowo które dla nikogo nic nie znaczy
wszyscy po prostu jesteście judaszami swego losu
wszyscy po prostu jesteście judaszami swego losu
judasz nie pitol kazań bo to nie miejsce i pora aby sie wymądrzać
nikt i nic nie jest w stanie zmienić mnieoczywiście przy tym nie robię szkód innym
Żelka-co do Boga...Miałem być księdzem,ale HIPOKRYZJI NIE ZNIESĘ!!!Dlatego wolę życie normalne!!!
bóg jest tylko jeden ja nie wierze ze czlowiek pochodzi od małpy ten kto to wymyslil chyba sam był małpą
Zeli..to tak jak ja..zadna budowla lub czlowiek..nie jest naszym wykladnikiem wiary..wiare nosi sie w sercu..te naprawde prawdziwa..
np w japoni to nie ma rozpaczy jak ktos umrze jest inna ttradycja i ludzie nie ubierają sie na czarno
A to zelka masz przyzwolenie od Boga a żeby bawic się w piatki i zrec kiełbase?
A to przepraszam
A to przepraszam
Judasz ja mam Boga w sobie, jest mną i kiedy ja się raduję to i On się raduje
zakaz został zniesiony
http://fakty.interia.pl/religia/news-biskupi-zmienili-przykazanie-pozwalaja-na-imprezy-w-piatek,nId,985005
http://fakty.interia.pl/religia/news-biskupi-zmienili-przykazanie-pozwalaja-na-imprezy-w-piatek,nId,985005
Morał z tego jest tylko jeden
wszyscy przeszliscie na moja strone
Do widzenia
wszyscy przeszliscie na moja strone
Do widzenia
Irb-wytłumacz mi ,bo może jestem niedoedukowany.Był Adam i Ewa i mieli potomstwo.w jaki sposób zrodzili potomstwo ,które rozmnażało się-czy to niema nic wspólnego z kazirodztwem???
biskupi naprade sie do tego uchylili to wszystko dla dobra tej tzw "cywilizacji" i tak bez tego imprezy by byly w piątek wiec czy oni zadecydoja o czym to nie ma najmniejszego znaczenia
Żelka-masz rację.Każdy ma tego Boga w sobie,tylko wystarczy wyciszyć się czasem i wsłuchać w siebie.
troche bys czytał biblie to byś sobie przypomniał o takim czymś jak wieża babel tam znajdziesz odpowiedz na nurtujace cie pytanie
Fafik takBoga nie znajdziesz w kościele tylko w swoim sercu i umyśle
Irb-w Szkocji byłem 3 lata-tam z kościołów zrobione są dyskoteki i hostele.
kazdy chrzescijanin powinien chociaż raz przeczytać biblie żeby zrozumieć jej przekaz
Alex
pewien jestem na 99%
pewien jestem na 99%
Irb
Myślę że temat religijny jest dobry żeby się pokłócić. Nie ważne czy człowiek wierzy czy nie, ważne jaki jest w życiu
Myślę że temat religijny jest dobry żeby się pokłócić. Nie ważne czy człowiek wierzy czy nie, ważne jaki jest w życiu
Skalar
pewnie głebiej by tego doszukiwac ale napewno chodzi o chrystusa ktory powiedzial zeby odpuszczac grzechy
Irb-spowiedz służyła po to,aby sterować ciemnym plebsem,wiedząc o tym co dzieje się,a żeby dotrzeć do tych informacji potrzebna była spowiedz i....straszenie gniewem bożym....
Irb....aby zglebic wiedze Bibli..nie wiem czy wystarczy zycia....owszem mozesz przeczytac..lecz czytanie aa zrozumienie..to sa dwie odrebne sprawy..zapewniam Cie ze mozesz czytac JA tysiackroc..ii tak zawsze tam odnajdzie sie cos nowego..
widac masz informacje z pierwszej reki lewackie tylko pamietaj ze lewackie zrodło zawsze dąży do tego zeby zaprzeczyc wierze chrzescijanskiej
SKALAR trzeba patrzeć na karte graficzną jak jest wydajna to reszt a bedzie ok bo nikt nie wsadza dobrej karty do badziewia
Irb
Dla mnie kościół i Jezus to 2 różne rzeczy, kościół jest instytucją nie w obecnych czasach tylko od zawsze
Dla mnie kościół i Jezus to 2 różne rzeczy, kościół jest instytucją nie w obecnych czasach tylko od zawsze