Wpisy 1 666 421 – 1 666 520
15 sierpnia 2013 23:39 → 16 sierpnia 2013 00:06, 100 wpisów
Przynajmniej Medea sprawia pozory że tu dalej tsa trzeba ogrywać
Hipopotan dzisiaj jest czwartek
Sprawa bardziej prosta niż się wydaje.
Marny to gospodarz który pozwala w swym domu gości obrażać.
Marny to gospodarz który pozwala w swym domu gości obrażać.
ja myślę, że dzisiejsze 9/10 na multipasko, to nie ostatnie w tym roku
hazard jest niebezpieczny zaczyna się od gry za 2,5zeta a konczy na 100zeta i pozyczkach:
alex jak widze nie chodzisz do koscioła to bardzo zle masz grzech ciężki:
joker: zacytuj jakiś wpis obrażający albo daj numer wpisu. Problem w tym, że obrażanie się dwustronne wynikające z wzajemnej antypatii to nic nadzwyczajnego... wystarczy włączyć pierwszą lepszą debatę polityczną.
Medea
ja do MM mam pewien sposób, napisze jutro w @ myślę że może być skuteczny przy doborze większej grupy liczb
ja do MM mam pewien sposób, napisze jutro w @ myślę że może być skuteczny przy doborze większej grupy liczb
hipopotan ja do rozważań duchowych nie potrzebuje żadnego pedofila czy batmana
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
a propos chęci niektórych z nas dopieczenia bliźnim. Kuda nam do mistrza Tuwima
a propos chęci niektórych z nas dopieczenia bliźnim. Kuda nam do mistrza Tuwima
Pasko....masz rację nie ostatni......a postaram się i tak zrobić żebyś miał pierwszą 10/10...na stronce....a jak
Jocia Oj szkoda.ale wiem ze kiedys zaliczysz te 10/10 a jak nie to to 8/8 nabank. Tego szczerze ci zycze.
hipcio a od kiedy osoba mocno wierzaca musi chodzic do kosciola ?
Halapek
,,yes yes,, gra pewnie na tych 10 nickach systemem i co chwile ma 7/10 lub 5/5
,,yes yes,, gra pewnie na tych 10 nickach systemem i co chwile ma 7/10 lub 5/5
jak ktoś nie chodzi do kosciola to musi miec na sumieniu i coś go gryzie by nie spojrzec prawdzie w oczy:
player z góry dziękuję
Jak będzie dzień w mojej metodzie dobry na grę dam znac. Jak mawiał imc Zagłoba za wiele to pewnie nie pomoże ale typowac będzie przyjemniej
Jak będzie dzień w mojej metodzie dobry na grę dam znac. Jak mawiał imc Zagłoba za wiele to pewnie nie pomoże ale typowac będzie przyjemniej
hipopotan
Nie którzy nie chodzą bo im się nie chce
Nie którzy nie chodzą bo im się nie chce
player....jak ja bym typował na 30 nickach tak jak on...to co rusz by coś było.......mogę udowodnić.....ale nie mam nicków
lottomat
nie chodzi mi o częściej wpadnie tylko ma skuteczność powyżej prawdopodobieństwa i o to właśnie chodziło mi w mojej wypowiedzi.
nie chodzi mi o częściej wpadnie tylko ma skuteczność powyżej prawdopodobieństwa i o to właśnie chodziło mi w mojej wypowiedzi.
jociu na poprawę humoru Temat ponury ale jak przyjemnie wyśpiewany http://www.youtube.com/watch?v=NfDWqr_2PNY
kepalah nic prostszego wpisuj w swojej kg nawet 100 typowań tam jest data oddania coś ci na pewno padnie ale po co
Medea
oki, dziękuje
oki, dziękuje
jocia....to gdzie ta małpa poszła.....????mam że do Ciebie.........no nic ,....napisz mi co Ci weszło
W ogóle zostawię lepiej tu na czacie tematy kulinarne w spokoju, bo później będę na widelcu
alex......on typuje na tylu nickach.....bo nie musi sprawdzać kuponów ....zajży na stronkę ..i wie czy weszło coś grubszego ...czy nie....i po to pewnie ma tyle nicków....i pewnie tak jak player napisał ....gra systemem
ja nic nie potrafię wygrac,uroki jedzy rzuconej na mnie dają pecha:
to jakiś lujek bo dla mnie sprawdzanie kuponów to najwieksza frajda
jociu
http://www.youtube.com/watch?v=pKyP-WWGNCM - wszyscy tutaj powinni to sobie odsłuchac zanim zaczną dogryzac innym
http://www.youtube.com/watch?v=pKyP-WWGNCM - wszyscy tutaj powinni to sobie odsłuchac zanim zaczną dogryzac innym
Pasko
dobranoc
dobranoc
Jutro wszystko wróci do normy
Dobranoc Wszystkim
Szczególnie Jocię żegnam
Dobranoc Wszystkim
Szczególnie Jocię żegnam
jocia podrasowałam chyba ten mój zwariowany pomysł zestawy na jutro do obserwacji podrzucic ???
lottomat....nic nie widzisz ...bo tam w nich nic szczególnego nie ma
ja myślę, że te trzy szóstki 666 przyciągnęły zło a niedługo wpis 1 666 666
Lottomat właśnie oddał swoje zwycięskie typy na najbliższe losowanie
Przy okazji chce pozdrowić swoich wspaniałych znajomych
Specjalnie dla was wygenerowałem być może szczęśliwe zakłady, oto one:
Multi Multi 10/10 : 15 - 31 - 37 - 43 - 52 - 54 - 55 - 66 - 72 - 75
Multi Multi 5/5 : 8 - 58 - 60 - 66 - 75
Multi Multi 3/3 : 24 - 58 - 64
Multi Multi 2/2 : 2 - 65
Multi Multi 1/1 : 60
-------------------------------------------------------------------------
Joker : 18
Do następnego typowania i życze wysokich wygranych
Przy okazji chce pozdrowić swoich wspaniałych znajomych
Specjalnie dla was wygenerowałem być może szczęśliwe zakłady, oto one:
Multi Multi 10/10 : 15 - 31 - 37 - 43 - 52 - 54 - 55 - 66 - 72 - 75
Multi Multi 5/5 : 8 - 58 - 60 - 66 - 75
Multi Multi 3/3 : 24 - 58 - 64
Multi Multi 2/2 : 2 - 65
Multi Multi 1/1 : 60
-------------------------------------------------------------------------
Joker : 18
Do następnego typowania i życze wysokich wygranych
jocia...lokaj....tylko nie mów mi że nie przyszedł ...bo go zwolnię
Alex ja po prostu młodo wyglądamnikt mi nie wierzy kiedy mówię że mam prawie 29 lat
Jociu, poza tym..tak na marginesie mogłaś Miśkowi..wspomnieć o stronie www.typowanieparkami.com.pl, gdzie znajdują się skan
skany wygranych kuponów.
buziak..
mi sie nie chce recznie typowac, program sam robi to za mnie i daje liczby na ta stronke
Jarek Ty masz 64? Nooo to wspaniale się trzymaszzdradź mi co to za kremik używasz