Wpisy 1 665 696 – 1 665 795
15 sierpnia 2013 20:56 → 15 sierpnia 2013 21:21, 100 wpisów
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/nowo-odkryty-drapieznik-z-andow-wyglada-jak-pluszowa-maskotka/77q2n
widzieli? ale zajebiasty.
Kudrde ja chce takiego mieć!
widzieli? ale zajebiasty.
Kudrde ja chce takiego mieć!
Fiolka.
Lila
Lila
fifi..jak zwykle zmyśla.Nic innego nie potrafi tylko szuka dymu a jak szuka to i jej się kiedy zadymi
Znowu sie kłucicie admin ? Masz czat tutaj o czym ? O pasztetach ?
Monet.
Wycieczka do Peru i jest.
Wycieczka do Peru i jest.
fifi..mnie to śmieszypożartowac nie można bo zaraz niby o niej jakby karwa była nie wiem kim
Przepraszam, w jakiej cenie martadela ?
fifi..kupię węgorza,poćwiartuję w cholerę i zrobię z niego tatar i posypię go cukrem i wypindole za okno hienom na pożarcie
Można pokroić na plasterki ? A Ty pasztecie morda
Lilus
leb boli, ale procz tego 2 zaproszenia na wesela w m-cu pazdzierniku i trzecia impreza do mojej szkoly /tam byc musze/
leb boli, ale procz tego 2 zaproszenia na wesela w m-cu pazdzierniku i trzecia impreza do mojej szkoly /tam byc musze/
Alex hehe już mi sie podobasz
cena do uzgodnienia
cena do uzgodnienia
agatka..np na Dużego lotka im daj w prezencie zamiast kasy podobno teraz taka moda
Lila
Fiolka
Agatka
Torsan
Fiolka
Agatka
Torsan
Idę zobaczyć, czy ...spadają gwiazdy.
......................................................
......................................................
WN
Alex
Alex
Szkoda że dziś o 14oo nie było 01
Lila
o 22.00 będzie
o 22.00 będzie
Misiek..o ja Cię kręcę,z profesorkiem możecie sobie rękę podać.On też kucharz
Lila
lila...kurcze na fb od znajomego przychodzą linki, napisałam do niego a on mi odpisał że od wczoraj jakiś wirus wysyła od niego linki
Gjaster
lila...najgorsze jest to że otworzyłama pisał żeby nie otwierać, ale po fakcie zapytałam
fifi...to po kiego otwierałaś?Mi tylko prosze nic takiego nie wysyłać
Fiolka
żadnych linków na @ mi nie wysyłaj
żadnych linków na @ mi nie wysyłaj
lila....ciekawośćmyślałam, że przysłał mi jakąś swoją walkę bo był wicemistrzem w kikboksingu czy jakoś tak
. status Lila 2013-08-15 20:43:56home NASA
Weź się odpierdziel ode mnie bo o żadnych tłustych włosach babolu nie pisałam,że masz,Teraz zrozumiałaś? Odpieprz się ode mnie,znajdź sobie inny obiekt zainteresowań.I nie pisałam ,że ciebie nikt nie chce? Nie zmyślaj kolejnych scenek bo twoja osoba mnie tyle interesi co śnieg w zeszłym roku buahahaha nie jesteś interesującą osobą,przynajmniej dla mnie.
Piękny tekst....Kultura osobista na stopień mniej niz mierny
Weź się odpierdziel ode mnie bo o żadnych tłustych włosach babolu nie pisałam,że masz,Teraz zrozumiałaś? Odpieprz się ode mnie,znajdź sobie inny obiekt zainteresowań.I nie pisałam ,że ciebie nikt nie chce? Nie zmyślaj kolejnych scenek bo twoja osoba mnie tyle interesi co śnieg w zeszłym roku buahahaha nie jesteś interesującą osobą,przynajmniej dla mnie.
Piękny tekst....Kultura osobista na stopień mniej niz mierny
Rozmowa dwóch młodych księży na temat spowiedzi. Pierwszy z nich stwierdza :
-Od tego ,co się teraz słyszy od młodzieży na spowiedzi ,to człowiekowi dosłownie czapka podnosi !
Na to drugi :
-To po co kładziesz ją na kolanach ?
-Od tego ,co się teraz słyszy od młodzieży na spowiedzi ,to człowiekowi dosłownie czapka podnosi !
Na to drugi :
-To po co kładziesz ją na kolanach ?
ulka..ciesz się,że tylko taki text.I powtórzę.Odpierdziel się I NIE WYMYŚLAJ GŁUPOT
ulka...a twoje pisanie z błędami nawet pały w porywach nie zalicza
Witam.
Poszukuję sprytnego informatyka z pasją, który lubi pograć i coś ugrać w mm, to stworzenia programu do typowania według mojego pomysłu
Poszukuję sprytnego informatyka z pasją, który lubi pograć i coś ugrać w mm, to stworzenia programu do typowania według mojego pomysłu