Wpisy 1 665 596 – 1 665 695
15 sierpnia 2013 19:53 → 15 sierpnia 2013 20:55, 100 wpisów
Alex.
Jeden wielki odcisk, w kształcie koła
Jeden wielki odcisk, w kształcie koła
Ula ale powiedz co ci szkodz?;d i tak nie odkreslam od nikogo ani od ciebie bo bylbym bogaty jak bym sie trzymal stanowczo pewnych zasad i tych rzeczy ktore wiem ze powinny wychodzi a ty sie tak teraz zachowujesz ze komus nie dasz i sama nie masz mowiac ze przestaniesz typowac leje na to a np jocia nie wiem czy czyta to czy nie ale tez sie zachowuje dziwnie np pamietam kiedys jak siedziala po nocach i wtedy liczby podawala albo mowila ze napisze na @ nie rozumiem waszego dzialania pamietam jak na poczatku wchodzilem tu typowac podawalem to co moze byc i wychodzilo uwazam ze jak dobrze sa odczytane liczby to powinny pasc i lap nie mieszaja przy tym pomimo 500 wyslanych takich samamych zakladow i lap przy tym nie mieszaja a to nie jest ani lotto ani multi ze wygrane sa duze albo ze wygrane zaleza od ilosci trafnych kuponow bo stawka jest stala jak by ludzie nie byli pewnych liczb i nie bylo pewniakow to by nie grali na kilka kuponow i za kilkunastokrotna stawke
10,12,15,27,65,66,71,76,78,24, 1,10,12,28,65,66,68,55,78,2,
1,15,27,65,66,68,73,76,77,28,
1,15,27,65,66,68,73,76,77,28,
Miisiek...ja Ciebie nie rozumiem...co Ty ode mnie chcesz
raz moje typowanie Ci nie odpowiada,za chwile chcesz to typowanie.
Trudny człowiek z Ciebie
raz moje typowanie Ci nie odpowiada,za chwile chcesz to typowanie.
Trudny człowiek z Ciebie
Trzeba raz na zawsze sobie powiedzieć nie ma pewnych liczb są tylko przypadki
ja ci nie daje zadnych wskazowek popostu mowie o zachlannosci glupocie i nie wiem czym jeszcze ja nie wiem jak komus mozna zalowac numerow ;x co do ktorych i tak sie nie ma pewnosci ze wejda wszystkie
Nie podaję..ciekawe u bukmachera , na czacie tez..jak jest dobra atmosfera .
6/6 byla do wzięcia..weszła cala.
ulala mnie tez ..potepia , nie martw się .
6/6 byla do wzięcia..weszła cala.
ulala mnie tez ..potepia , nie martw się .
siemanko mili czatowicze
A teraz wracam do obowiązków
alex nie rano, tylko po południu..ulala była,sara była ..
alex nie rano, tylko po południu..ulala była,sara była ..
Moim skromnym zdaniem znów atak na 55,56,58,78,79
80 podałaś Jocia
Misiek, to naucz nas czytania liczb z mapek..podpowiedz..
jocia ty podajesz typowan od ktoregos tam roku 30 a na czacie z tego co piszesz to nie widze twoich tych wielkich wygranych co sie chwalisz 8/10 hahaha
i calych swoich zakladow nie dajesz tylko srasz liczbami moze to moze tamto wali mnie to co typujesz bo i tak nie obstawiam ale chamska to jestes chciwa i nie wiadomo co jeszcze
Miisiek..jak podaje ulala, to wysmiewasz jak nie wejda..wiec nie jest to przyjemne .. zmien swoje zachowania, bo to zniechca.
Miisiek..nie ??
Skany byly w profilu..spałes wtedy , zawsze wklejam skany . raz jak miałam 7/10 nie wstawłam, RAZ !!
Miisiek..nie ??
Skany byly w profilu..spałes wtedy , zawsze wklejam skany . raz jak miałam 7/10 nie wstawłam, RAZ !!
Hehe misiek
41 46 parka gejowska na 21:40
Sory a może zmienie mu partnera a więc 41-47
.
Alex te 50-ki powinny na następne losowania wchodzić
.
Alex te 50-ki powinny na następne losowania wchodzić
Miłej nocy i powodzenia ! Za pół godziny będe
bolek co tam masz na mini
bolek co tam masz na mini
------
-----------------------------
Dobry wieczór.. .
-----------------------------
Dobry wieczór.. .
Dzisiaj była liczba 33 i jej Rodzina.
33 >> o3, 30, 33.
.......................................
33 >> o3, 30, 33.
.......................................
Gdyby Rodzinę liczby 33 uzupełnić, to byłoby tak :
33 >> o3, 10, 13, 30, 33, 36, 66, 72, 79.
...........................................
Podstawowa Rodzina zawsze składa się z 3 liczb.
33 >> o3, 10, 13, 30, 33, 36, 66, 72, 79.
...........................................
Podstawowa Rodzina zawsze składa się z 3 liczb.
WN.
Ojciec,matka i dziecko.Reszta to przez przypadek?
Ojciec,matka i dziecko.Reszta to przez przypadek?
Emerytka.. .
Miałem na myśli liczby.. .
....................................
Miałem na myśli liczby.. .
....................................
Lila.. .
..........................................
Ostatnio ide przez łąkę świerszcze cykają krzyczę lila i cicho jak makiem zasiał
zawsze wklejam skany hahahah tylko nie typowania do wygranych zakladow z trafnymi numerami hahah a smieje sie tylko wtedy gdy mam pewnosc ze niektore liczby moga nie wejsc jak by tu bylo wiecej normalnych osob to by mozna bylo sobie potlumaczyc na czacie dlaczego ta a nie inna liczba ale jak sie patrzy na taka jocie co pisze ze wysle na @ i robiac z tego wielka tajemnice to dlaczego ona ma korzystac z typowan innych ktore sa bledne badz trafne lepiej wcale sie nie odzywac nawet na profilu nie typujesz 30 typowan od 2011 roku to jest 15 dni po dwa losowania jocia jestes dobra madra nie chciwa pokaz to jak dobrze typujesz wstawiaj swoje typowania na profil na czat rozmawiaj tu na forum a nie mowisz ze skany z wygranymi wstawiasz na profil albo zgonic na to ze ktos sie wysmiewa z typowan hahaha obiecuje nie bede wysmiewal
Fiolka.. .
Fiolka.. .
.....................................
.....................................
fifi...i wszystkie MAPETY pozdrowiłam tyższczególnie gonza kermita i piggi