Wpisy 1 664 – 1 763
5 września 2007 00:17 → 7 września 2007 20:08, 100 wpisów
ja tam się nie napalam na 12,a wiecie czemu...bo zostaje jeszcze 19 liczb
hura ,jak trfiłam,to powiedzcie mi czy wy pracujecie nad dużym czy nad multi
ja szukam kogoś do dużego może znacie albo niech sam się ktoś zgłosi.czy mówią wam coś te nr.95,87808,to z systemu na dziś.
Droga Milu, podaj proszę jeszcze 6 liczb Dużego Lotka na jutro. Pozdrawiam
01,32,45,5,66,11,12,35,56,71
Witam- proponuję na próbę takie typki--5.11.28.30.58.77.
do matycza, a czy widzisz wtym nie realność,a może jest ok ,to ja mam numery tylko potrzebuje osoby do małej pomocy. reszte wiadomości nna GGpodaj nr.
Zdecydowanie lepiej było jak Dl byl w środe i sobote. Mysle ze zwiekszenie częstosci losowan moze nie przynieść
oczekiwanego zwiększenia przychodów Totalizatorowi.
oczekiwanego zwiększenia przychodów Totalizatorowi.
ludzie z totolizatora się tu logują i podają liczby które na pewno nie padną.
Doprawdy?
Panie i Panowie,wydaje mi się,że lepiej jak duży lotek jest częściej losowany,po pierwsze szybciej się zkumuluje,a wiadomo-ludzie dopiero grają jak jest więcej do wygrania i taka prawda...
a poza tym niech wreszcie wygra moja mama,zasługuje na to,bo gra już ponad 35 lat...dobre co
Doga Milu, no pewnie, że widzę realność w Twoich typowaniach, jak i we wszystkich pozostałych! (no może z wyjątkiem typowań ludzi z totalizatora). OBY SIĘ SPEŁNIŁY! gg w tabeli, ale obawiam się,że niewiele będę mógł Ci pomóc.SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ.
może ja dla Mili mogę w czymś pomóc...troszkę bawię się w statystyki...
Dlaczego do tej pory nie ma jeszcze wyników losowania express lotka?Czyżby nie było losowania jeszcze.Kto coś wie na ten temat?
Tylko 50 000 trójek w Dużym Lotku.... oj reklama do wszystkich nie dotarła. Wczoraj wysłano 50% mniej kuponów niż normalnie... totalizator będzie to musiał jakoś przełknąć.
dziękuje tobie Matycz za wsparcie bo ten kod który mam ma naprawdę realne rozwiązania,a ja jestem cykorem. a to nr. na dziś z kodu 3,1866048 co z tego wyciągniecie,
może mi coś umknęło ale o co chodzi z tym kodem mila???
Hej.
Skoro wszyscy typujecie liczby to i Ja podzielę się moimi typami:
Dla DL mam na dzisiaj dwa pewniaki 6 i 38
Dla ML 28, 31, 36, 47, 59, 68, 69, 79
Skoro wszyscy typujecie liczby to i Ja podzielę się moimi typami:
Dla DL mam na dzisiaj dwa pewniaki 6 i 38
Dla ML 28, 31, 36, 47, 59, 68, 69, 79
molżna mniej tajemniczo mila???
ja dopiero co nauczyła się na kom ale jak bym chciała skątaktować się z kimś poza to jak mam szukać.
Droga Milu! Mój mały iloraz inteligencji pozwolił mi na takie rozumowanie:z Twojego dzisiejszego kodu wyciągnąłem (odjąłem) 0,0450122 i wyszła mi liczba pi.W matematyce liczba ta ma dużo wspólnego z kołem.Z tego wywnioskowałem, że FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY. Czy tak? Pozdrawiam
super,tyjeden dałeś prawidłową odezwe gratuluje czy możemy razem współ pracować.ja mam spisany cały mc.czy napewno nie chcesz się dołączyć,domałej wspólpracy.pozdrawiam
To wielki zaszczyt dla mnie! Tylko nie wiem czy mc to skrót od miesiąc, czy masa i prędkość światła ze wzoru Einsteina, ale chyba wtedy c byłoby do kwadratu?
Mc to tylko nasz miesiąc ale wiesz że to bardzo długi zapis ,nawet z jednego dnia ja podałam tylko ragmęt.
Dla zainteresowanych zapraszam po systemy.
http://lotto.strefa.pl/SML3.rar
lub: http://lotto.strefa.pl/SML3.zip
Rozpakowac programem wimrar
http://www.internet.v.pl/ftp/wrar351pl.exe
POZDRO DLA NACIAGACZA !!!!!!!!!!
http://lotto.strefa.pl/SML3.rar
lub: http://lotto.strefa.pl/SML3.zip
Rozpakowac programem wimrar
http://www.internet.v.pl/ftp/wrar351pl.exe
POZDRO DLA NACIAGACZA !!!!!!!!!!
U mnie pogoda deszczowa, może pogoda dla bogaczy,możemy współpracować GG 3889695
Też tak sg myślalem -myślałem, że do wieczora razem z Milą opracujemy jakiś piękny wzór, opublikujemy i WSZYSCY będziemy BOGACI. Ale miła Mila milczy.
Mila,w razie trzeba jakieś statystyki w dużym lotku,czy w inne gry to poszukam(oby nie za dużo)także dopiero będę wieczorem po 20 tej,robota...wiadomo
03.09 1-2 04.09 3-4 05.09 5-6 06.09 7-8 ???????????? ciekawe czy będzie
dzis sobie pomyslalam ze wygranie w multi graniczy z cudem, moze trzeba dac na msze czy jakos:)
witam.mam pytanko.czy grajac e profesjonalu moge liczyc na zaplate np.4z5 czy tylko 5na5?
4/5 tylko grajac systemem normalnie musi ci wszystko wejsc
W MULTI MOŻNA PRĘDZEJ WYGRAĆ NIŻ W DUŻEGO JEDENAK WSZYSTKO ZALEŻY OD KASY
witaj kaczor.powiem ci tak.kasa to nie wszystko.jest jeszcze satysfakcja trafienia wytypowanych liczb(bynajmiej w moim przypadku)pozdrawiam.
MASZ RACJE OSTATNIO POKUSILEM SI WZSAMULTI NA CAZ TZDYIE} JAKIE MILE ZASKOCZENIE GDY CI WZCHODZI 8-10 ATZ NIC O TYM NIE WIEDZIALES
JEDNAK WYSYLAJAC 1 ZAKLADA POWIEDZMY 8 ROZPISUJAC 10+15 CYFEREK ZWIEKSZA SZANSE NA WYGRANA
KACZOR,ale jakie liczby wziąć,np.te które wystąpiły 2 lub 3 razy z ostatnich 4 dni czy te które powtarzają się z dnia na dzień...grać jest za co...
rozpisać nie problem,bo nawet lubię,ale jakie liczby...miałem kiedyś fajny program multiwin,w sumie mam,ale nie działają wszystkie opcje,sam miesza liczby-wystarczy tylko podstawić
zaraz losowanie,
3 razy wystąpiły z ost. 4 dni:
26,73
a 2 razy wystąpiły:
2,4,5,6,19,21,28,35,38,41,44,49,51,63,65,68,69,72,75,78
3 razy wystąpiły z ost. 4 dni:
26,73
a 2 razy wystąpiły:
2,4,5,6,19,21,28,35,38,41,44,49,51,63,65,68,69,72,75,78
komu ten nowy prowadzący ciemnotę wciska...mówi że było prawie 4 mln. w dużym lotku,ja wiem ile było,niecałe 3mln.a gość musi sporo zarabiać,że się tak produkuje,oj chłopaku...
Kurza stopa,co za pajac prowadzil dzisiaj losowanie? On,na stale bedzie?
kurna moze w multi bede mial wiecej szczescia niz u Bukmachera
ten pan wieleba z lekka przesłodzony.
NA JUTRO ZŁOTO 3 61 48 58 25 78 20 30 71 DODATKOWO DO ROZPISU 11 13 9 80 ŻYCZĘ SUKCESÓW
Padła jedna szóstka, nie całe 3 bańki. Mam już dosyć ciągle w tym DL na minusie, tylko kilka razy +16 zł, a tak nie da się wygrać nic więcej :\ SZOK
witajcie cyfer maniacy,to kąplemęt.kto co wyrał bo ja
miałam cztery w dużym a tak prosiłam opomoc mogła być nasza ,bałam się kreślić35 bo już była i przesto się przestawiło w całym programie.
miałam cztery w dużym a tak prosiłam opomoc mogła być nasza ,bałam się kreślić35 bo już była i przesto się przestawiło w całym programie.
Milu, skoro nie chcesz nam przybliżyć "tajemnicy" swoich "kodów" to po prostu kliknij w link po prawej stronie i zatypuj. (jeden VIP ostatnio mówił, że trafił do hotelowego baru, a potem okazało się , że wcale tam nie trafił)
oczywiscie że tak polowałam na GG ale bez odzewu,a ja potrzebuje szczerości i wiary w ludzi nie lubie być
wykiwana
wykiwana
Myślę, że większość ludzi "hazardujących" to ludzie szczerzy i uczciwi, w przeciwieństwie do wielu polityków i oligarchów finansowych, a jedynymi osobami, których chcą "wykiwać" to bukmacherzy ,krupierzy i zarząd "Totalizatora"
Chyba coraz mniej ludzi w to gra, bo miała być kumulacja 4 bańki, a za szóstkę wyszło sporo mniej niż 4 baniaki :d
Rzeczywiście, a zostało im w kasie podobno 40 mln PLN w zeszłym roku z samych nieodebranych wygranych!
zrozumialam godzinne opuźnienie to nic
a to nr. na dziś
22,254912.
prognozujcie .
a to nr. na dziś
22,254912.
prognozujcie .
Z tego kodu wyciągłem takie oto liczby: 7,08, 39,58,50,57,50,27,72,21. Powodzenia :)
nie chce byc zlosliwa:) ale ona nawet pisac bez bledow nie potrafi:) co za swiat