Wpisy 1 663 187 – 1 663 286
14 sierpnia 2013 02:13 → 14 sierpnia 2013 03:55, 100 wpisów
A jak powinienem 2-ch Aleksandrów+Alekxandra."Alexandrostwo"???
za wszystkie ostatnie dokonania jocia, zaglądałam tylko katem, ale gratki za sukcesiki w walce z TS
Jako Aleksandra powiem tak: Aleksander+ Szacowna = Aleksandostwo
Tak, bo np. małżeństwo lekarzy ..to Doktorostwo.. Mecenasów..Mecenasostwo
"r" w Aleksandrostwie zgubiłam, ale chyba o tej porze już wolno maleńkie gafy popełniać
A najprościej:Ola i Olek-Olkowie,
Olkostwo???[o Jezu!!!]-w Oleju
Olkostwo???[o Jezu!!!]-w Oleju
powiem Wam, że na mnie wołano Alka a na mojego Tatę, bo także Aleksander, Alek, wychodzi jakos tak...Alkowo, Alkostwo, ew. dla Szacownej; Alkowa; żona Alka
Ale to w kregu znajomych i rodziny Olkowie ..oficjalnie Alexandrostwo
Mój Tata ..jako,ze pierwsze litery .. imion ( w naszej podstawowej komórce społecznej )
: D.B.A.J .... podpisywał listy i kartki : Dbajowie
: D.B.A.J .... podpisywał listy i kartki : Dbajowie
jocia; wczoraj wytypowałam na cały dzień, bo nie bardzo miałam czas na pojedyńcze 20 liczb, z tego w dwóch losowaniach weszło 13, podam Ci je, możesz je sprawdzić czy dalej cos z nich pójdzie, bo ja mam pewien problem techniczny z ...jaspisem i chyba mi podaje na opak
napisze Tobie, które biore pod uwage..jak do tej pory :
4,14,12,43,23..,,zera.. najbardziej 80 do powtórki
4,14,12,43,23..,,zera.. najbardziej 80 do powtórki
powiem Ci, że mnie "wariuje" na 16 i 23 i dlatego zaczęłam wątpić
sprawdź 23; suma nr jutrzejszego losowania na 14:00, może to jest znak
tak, zwykłym, w głowie, bez zagłębiania się w rozpiski liczbowe
jocia, 10 wpadnie na dniach, do końca sierpnia sprawa jest załatwiona, taka karma, teraz już trzeba chwytać się wszystkiego, największe absurdy mają szanse
Ale pytałam w jaki sposób odczytałam o sumie numeru jutrzejszego losowania..czy biometrem literowym ?
http://www.youtube.com/watch?v=iLnVOyhqSi8&list=RD02S09F5MejfBE
THE BEATLES - OH! DARLING
THE BEATLES - OH! DARLING
nie, spójrz w mapki na nr jutrzejszego losowania 7466, po prostu
często wpada coś z nr lub daty, godziny w której ma być losowanie, czasami jest to oczywiste a czasami trzeba po prostu zwykle kombinacje przeprowadzić
zauwazyłam.. czasami sie podpieram takimi wynalazkami..ale najpierw typuję ..i ewentualnie utwierdzam
mnie taka "oczywista oczywistość" dopada niestety przeważnie po losowaniu, jestem wzrokowcem; niestety
za wstawki muzyczne nie przepraszam, bo słuchamy podobnej muzyki, chociaż w ostatnim tygodniu jestem raczej rozerwana pomiędzy Michałem Bajorem, Johannem Straussem a...Nirvaną, może dlatego jaspis tak świruje, "matka" pokręcona to i On świruje
Ale za to nie mam dobrej orientacji w terenie - to z kolei kobiece, wiec średnia dobra
ja mam...podaj mi współrzędne, wszystkie księgarnie to wyznaczę Ci trasę
poza orientacja w terenie ..musze pare razy zalicyc , przejsc, by wiedziec co i gdzie
My; kobiety jesteśmy stworzone do wyższych spraw niż jakaś tam....nawigacja
"oczywista - oczywistość" przestaje być zabawna, syntetyczne umysły mają lepiej, im mniej kombinacji alpejskich tym lepiej na tym wychodzą
Noo Kobitki ubawiłyśce mnie serdeczni mogę Wam podać dalsze kombinacje tego typu
no włsnie..niepotrzebnie wsadziłam może..ale jedym okiem typuję ..i tak jakos wyszło
Nie smiej się .. wahadło jest mi bardzo pomocne..w róznych sprawach
lubię "obserwować" te Wasze utarczki słowne, czasami nie jest fajnie, ale dzięki interwencji GURU wszystko wraca do normy
Tak; męskie - statystyczne przekomarzanie się z damską- wahadłowo-astrologiczno-numerologiczną jest fascynujące. Na podstawie tego czatu można niezłą prace magisterska napisać