Wpisy 1 656 699 – 1 656 798
9 sierpnia 2013 19:32 → 9 sierpnia 2013 20:32, 100 wpisów
z małych mam tylko 3-jkę
jeszcze nic nie posłałam,muszę się zebrać i wyjść z domu
sorry,jeszcze mam 8-kę
Tczewianka
u mnie +20,w końcu fajnie chociaż nie padało i burzy też nie było
alex82
nic dodać, nic ująć !
jak pilotuję wycieczki to na co dzień muszę stawać pomiędzy uczestnikami a "gastronomikami"
nic dodać, nic ująć !
jak pilotuję wycieczki to na co dzień muszę stawać pomiędzy uczestnikami a "gastronomikami"
alex82
jak byłem ostatnio w Łagowie i to przy głównej drodze smażalnia, to siwlawę ważyła przed smażeniem !!!
chyba każdemu wiadomo o ile więcej waży surowa ryba !!!
i to robia na oczach, oczywiście waga tak ustawiona, że klient nie widzi ile jest na wadze
cyrk na kółkach, w życiu takiego czegoś nie widziałem
jak byłem ostatnio w Łagowie i to przy głównej drodze smażalnia, to siwlawę ważyła przed smażeniem !!!
chyba każdemu wiadomo o ile więcej waży surowa ryba !!!
i to robia na oczach, oczywiście waga tak ustawiona, że klient nie widzi ile jest na wadze
cyrk na kółkach, w życiu takiego czegoś nie widziałem
Witam wszystkich.....
Alex......myślę że 66...swoją wędrówkę zakończy za około dwa tygodnie......będzie występowała może nie codziennie ale napewno często.....tak było z 69.....to oczywiście moje przypuszczenia...
Alex......myślę że 66...swoją wędrówkę zakończy za około dwa tygodnie......będzie występowała może nie codziennie ale napewno często.....tak było z 69.....to oczywiście moje przypuszczenia...
kepalah no nie wiem nie znam się Menel tylko tak trąbił że wymienili
basiu.....nie muszę się mylić 20 razy 66 ..nie wylosują....tekże dla Ciebie też kulek starczy
Typowałem inaczej...ale to trójka na dziś ...nie wysłana oczywiście...czyli jest duża szansa że wejdzie...13,18,66
basiu...żartowałem ....kiedyś miałem 7/9....X 10..... w tamtym roku
i była to 7/9...z chybika........i nie wiem czy znowu nie zacząć grać z chybika....chyba częściej mi coś wchodziło
Puściłam się,przy okazji drapnęłam 10zł w sz10
ja do chybika nie mam szczęścia grałam i to sporo czasu i nic czasami marne 2 zł
w pewnym wieku tylko tyle nam zostało
Tczewianka...czy Żelka wróciła już do domu??/....było słychać jej auto??
stoi pod blokiem
halapek
za jajcojuż Ty wiesz za co
jocia
mrówka......karw Twoja rodzina mnie dziś oblazła.....jak chodziłem se po lesie
nie jestem agresywna, jestem spokojna i fajna mrówka
49,55,57
ktoś 30 km ode mnie....zgarnął....250 000 w kaskadzie....a wniedzielę w tej kolekturze wysyłałem multi multi...
Angeliko....
Angeliko....
jak nie wpadną,znaczy jesteśmy obserwowni
Dzisiaj w Biedronce przy kasie spotkałem dziewczynę którą trochę znam w widzenia z około 172 cm, blond włosy, ładna twarz, była w krótkich obcisłych spodenkach. Już do niej napisałem co tak u niej i czy poznamy się. A wy co byście doradzili żeby się jej przypodobać ?
Zresztą muszę jechać do dziewczyny którą poznałem u kuzyna na 18.