Wpisy 1 656 599 – 1 656 698
9 sierpnia 2013 16:52 → 9 sierpnia 2013 19:32, 100 wpisów
basia1107..może być herbatka
...albo zimny kompot z lodówki,który wciaż pije
...albo zimny kompot z lodówki,który wciaż pije
A ja codziennie gotuje garnek kompotu...i taki zimny z lodówki jest pyszny
mi też było tylko 6 liczb z przedziału 1-40 i tu mi najgorzej wybrać
Witam wszystkich! U mnie pierony walą w zamek Checinski, takie jasniste..Moze trafią w kolektury TS-a
UWAGA
zmieniajcie swoje typowania na liczby które w ostatnim czasie nie wpadały
Przed chwilą nastąpiła wymiana kul na wieczorne losowanie
Dzisiaj zostanie rozbity bonus
zmieniajcie swoje typowania na liczby które w ostatnim czasie nie wpadały
Przed chwilą nastąpiła wymiana kul na wieczorne losowanie
Dzisiaj zostanie rozbity bonus
no tak ale również patrze które sie powtarzają u typujących czyli są mocne ale brak sukcesów
alex82 bywa tak czasem
ja dziś trafiam 10/10 albo 9/10 taki mam plani n a 2 tygodnie jadę do Spam
ja dziś trafiam 10/10 albo 9/10 taki mam plani n a 2 tygodnie jadę do Spam
ulala trzymam kciuki, ale żeby ktoś ci z przed nosa nie zwinął 10/10
OJ,szkoda,że znalazlam to dopiero dzisiaj.http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201308/1375877478_k0ally_600.jpg
ogólnie nad morzem- większość prowadzących gastronomię to "NIEUKI" bez żadnego przygotowania gastronomicznego !!! turysta głodny - to i tak przyjdzie !!! to zasada, jaka stosują tam na co dzień. Na pytanie - czy są jagodzianki ? - usłyszałem :"są, ale z wiśniami" !!!! śmiechu warte są też napisy, jak "cacyki" - co mają oznaczać tzatziki, czy ciastka "wieczniki" - gdzie powinny być napisy "wietrzniki" !!!
ale co tam !!! - turysta głodny musi przyjść i tolerować te debilne napisy, czy potrawy - ŻENUJĄCE;
większość waży na zapleczu rybę i ja mam wierzyć, że ryba ma 42 dkg a nie 28 !!! - MUSZĘ wierzyć ??? tak się dzieje pod okiem przebywających też tam urzędników urzędu skarbowego !!! i sanepidu !!! tak tolerują sprawę w woj. pomorskim i zachodniopomorskim
ale co tam !!! - turysta głodny musi przyjść i tolerować te debilne napisy, czy potrawy - ŻENUJĄCE;
większość waży na zapleczu rybę i ja mam wierzyć, że ryba ma 42 dkg a nie 28 !!! - MUSZĘ wierzyć ??? tak się dzieje pod okiem przebywających też tam urzędników urzędu skarbowego !!! i sanepidu !!! tak tolerują sprawę w woj. pomorskim i zachodniopomorskim
W typowaniach trafiłem 0/1 0/2 0/3 3/5 i 6/10 drugie w historii typowań bo grając najwięcej dwa razy trafiłem 4/5 i klika razy 3/5 a 4/10 najwięcej i kilka razy. Na kuponie skreśliłem 8 zakładów nie wysłanych Mini Lotto i trafiłem dwa razy 2/5 1/5 i 5 0/5. A wy co macie na dzisiaj ?
emeryt znajomy miał ze sobą małą wage i przyłapał na gorącym uczynku
Emeryt takie dziś opitoliłem http://www.aldi.pl/aldi_tzatziki_344_404_207_914.html
Emerytko,nie martw się,za parę dni możesz to wstawić znowu
Emerytalex i reszta,której nie widać
myślę,że 50-tki mogą dziś porządzić i 49
a teraz wy dajcie cyferki
ja mam 66
ale tylko w jednej 10-tce