Wpisy 1 656 299 – 1 656 398
9 sierpnia 2013 12:38 → 9 sierpnia 2013 13:26, 100 wpisów
tris kupiłem mu autko sterowane i chciałem się pobawić, to kazał schować i nie pozwala wyciągać z szafy
jemu kupiłeś a sam chciałeś się pobawić.Miał rację,że kazał schować
Lili wiesz jak jest, on trochę za mały na to, a ja w sam raz
rafalski....jak za mały to po co to kupiłeś?Dobra,przyznaj się,że bardziej dla siebie jak dla synka
Lili jak wszystkie zabawki, co mam się grzechotkami bawić karwa
na roczek kupiłem mu organy
Lili
na 2 dostał ten samochodzik
Lili pochlastać Cię łyżeczką
tris ta dmuchaną
Lili zgoda, ale potem opatrzysz
Lili coś Ty się teksańskiej masakry piłą łańcuchową naoglądała
rafalski...nieale wczoraj rzuciłam z nerwów widelcem i mężowi w kolano się wbił lekko,ale kolano spuchnięte Po co mnie wkierwiają przy obiedzie
ja spokojna ale mamuśka wczoraj mi ciśnienie podniosła,udało jej się karwa
mamuśka wkarwiła, a widelcem w męża
trisetum..ja chciałam piznąć przed siebie a on bidok akurat wstał i stanął na linii rzutu ja pikole
dobrze, że nie w oko
sorelka..ja spokojny człowiekaż czasami za spokojny ale mamusia umie mnie wkierwic tak raz na kilka lat
rafalski..no właśnie,dobrze,że nie w oko jakoś specjalnie mocno nie pizłam ale 4 ślady odbite i siniak
sorelka....teściowe to wpierdzielają się tam gdzie nie trzeba.Rządzić to sobie u siebie może a nie u mnie.
ta szczególnie jak się wpitalaja do wychowania dzieci
Lila cos o tym wiem moja teściowa tez sie wpieprzala weszystko
zwlaszcza w wychowanie i opieke nad dzieckiem pierdzielona pielegniara
zwlaszcza w wychowanie i opieke nad dzieckiem pierdzielona pielegniara
rafalski..i o to poszło wczoraj.Ja mówię,że NIE a ona że TAK,ja że NIE a ona i tak swoje.No karwa poszła won i teraz już ma zakaz wjazdu na rok
ona tak wszytsko wiedziala ze dziewczyny potem z odparzonmi tylkami chodzily taka madra byla
ta, nie kumają, że czasy się zmieniły i teraz jest po innemu
sorelka...mąż spokojny ja wybuchowa raz na ruski rok ale wczoraj niech się cieszy,że nie ona dostała.Wystraszyła się i poszła do domu,będzie teraz spokój
rafalski ja dlugo ze swoja walczylam oto ze bede robic po swjemu bo to moje dzieci.....
i co wyszo na moje..... kiedys mi przyznala racje
a wnuki tak kocha ze 8 lat nie widziala.... bo tak jej sie podoba
i co wyszo na moje..... kiedys mi przyznala racje
a wnuki tak kocha ze 8 lat nie widziala.... bo tak jej sie podoba
a najśmieszniejsze że moja wie,że sobie u mnie nie porządzi ale próbuje
ja na szczęście spokojny człowiek, wysłucham i zleję sikiem
wiesz gdzie ja ja mam?
niech sprobuje zadzwonic ze jej teskno.....
niech sprobuje zadzwonic ze jej teskno.....
zreszta chyba nie ma odwagi.... a ja nie bede sie wysilac po tym co od niej usłyszalam
sorelka...moja ogólnie dobra kobita ale próbuje i mnie tym wkierwia.Jak do niej jadę a coś czuję,że już mi zaczyna ciśnienie gardło rozsadzać to wychodzę i mam w dupie a z domu tak głupio wczoraj było teściową pognać
sorelka, Ty rozwódka, jeśli wolno....
moja nawet u nas nie byla po przeprowadzce. a mieszkamy tu juz 10 lat.... bo ja nie pozwlilam jej wybrac gdzie jej wnuczki beda mieszkac
rafalski po rozwodzie 12 lat a exkopnal w kalendarz rok temu i chwala mu za to wiec i rozwodka i wodowa....... i jakos mi z tym doskona;e
no co jakbys miala takiego tepego exa tez bys sie cieszla ze ci zycia nie umila
to wyjaśnia sprawę tego olania wnuków przez teściową, pewnie ma żal do Ciebie za synka....
wiesz rafalski jakos po mnie mial jeszce prawie 3 zony.... i wszytskie sie na nim tak samo poznaly jak i ja poza moimima jeszcze 4......
no cóż, fatalnie Ci się trafiło, samo życie....ale nadal twierdzę nie zniechęcaj się
rafalski ja sie nie zniechecam tylko nie zmieniam zdania jstem konsekwentna
córki wyrosną, pójdą na swoje i co wtedy, pamiętaj, że na stare lata samotność wali na psychę....
my tu gadu gadu a co ma powiedzieć ta kobieta ,której z 5 dzieci zostało 1 bo 4 się potopiło?
Lili nie narzekaj, lepiej chopa mieć niż się bawić wibratorem całe życie.....
Lili pytanie czy to jakaś patologia nie była, pierwsze dziecko w wieku 14 lat miała....
do wibrowania.....
rafalski..czemu zaraz patologia.Podobno dzieci były zawsze zadbane,nie byli bogaci ale żyli.Bieda a patologia to dwie rózne sprawy
rafalski ta kobieta mala 38 lat najstarsze 15 to 38-15=23 a nie 14
sorelka nie będę sprawdzał.....wierzę na słowo
Lili znam tylko ze słyszenia, coś mi żonka źle pewnie powiedziała, zaraz poszukam na necie....
chyba jej Bóg rozum odebrał,że pozwoliła dzieciakom wejść do tej rzeki
Lili ja tam nie wiem czym Ty się bawisz
ale miala jeszcze asystentke-tez powinna zareagowac i powiedziec nie !
a dzisiaj kolejna ,terapeutka znęcała się nad chłopczykiem z autyzmem
sorelka...zwolnili ją za porozumieniem stron.Nawet dyscyplinarki nie dostała
najstarsze 15 lat, matka 36 to wychodzi 21, faktycznie źle usłyszałem, żona dostanie klapsa
rafalski..nie bij zony bo możesz też wylądować z widelcem nad kolanem
no nic kawka, komuś zaparzyć
Lili ona karwa chuda, ale jak się wkarwi to widelec to pikuś
Lili ona karwa chuda, ale jak się wkarwi to widelec to pikuś
Witam wesołą bandę z nareszcie chłodnego choć niestety tylko na zewnątrz Dolnego Śląska
Lila,sorelka, rafalski
Lila,sorelka, rafalski
rafalski..jak już to szczupła a nie chuda ja też szczupła a myślisz że takie siły nie mają? Zresztą siła leży w głowie a nie w mięśniach