Wpisy 1 656 199 – 1 656 298
9 sierpnia 2013 10:41 → 9 sierpnia 2013 12:37, 100 wpisów
emeriti, żadna praca nie hańbi
gdzie upały, czemu się skończyły, chciałem z małym iść na plażę dzisiaj
Trisetum
Musiałam dopłacić.
Musiałam dopłacić.
no tak, ale co telegry mają wspólnego z lotto.....że w nich jest ściema to każdy normalny człowiek wie
może by tak z Wielebą zagadać, on jest dosyć dziwny, to może wypapla jaka jest prawda
Cześć oglądaliście mecz Śląska ? Ja stawiam że Legia trafi na Celtic a Śląsk FC Nordsj
jocia
krzysztof{soczek}
krzysztof{soczek}
Nordsjaelland. Nawet mecz Lecha nie pokazali ale Jerzego który prawie wygrał z Nadalem tylko miał problem z pierwszym serwisem. A Lech mnie ogromnie zawiódł bo myślałem że 3 kluby przejdą dalej. A wy na kogo stawiacie ? Ciekawe czy pokażą losowania w TV chyba powinni bo ważą się losy LM ?
Też lubię grać w tenisa nawet zawodowo mam zamiar zacząć może kiedyś o mnie usłyszycie ? Ale Śląsk naprawdę pokazał wczoraj klasę nie ma co. W Multi Multi trafiłem wczoraj 5/10 najwęcej 6/10 a wy ? Sam nie wiem czy grać Multi Multi na 10 skreśleń czy Mini Lotto kilka zakładów ?
jocia czemu
Jocia.
Krzysztof.Zawodowo?
krzysztof optymistą trza być, ale aż takim....
jola wracaj
dziś moja jolka dała zysk netto 122zł, ale co to za wygrane w stosunko do sławka61- niedość, że trafił 8/9x2, to wczoraj jeszcze 6/9+ x2
dziś moja jolka dała zysk netto 122zł, ale co to za wygrane w stosunko do sławka61- niedość, że trafił 8/9x2, to wczoraj jeszcze 6/9+ x2
ktoś pisał, że dostanie 3600 zł, ale przecież za wygraną 2000 chyba nie płaci się podatku
krzysztof ale ty masz marzenia,może książki zacznij pisać co dzień to nowe pomysły kim zostanie
basia
tris, wszystkie pewnie by kończył na pierwszym rozdziale
tris, wszystkie pewnie by kończył na pierwszym rozdziale
krzysztof jak tak dalej bedziesz żył marzeniami to raz dwa pewnego dnia w lusterku zobaczysz 40 letniego bezrobotnego
Witam ktorych nie witalem Ja na chwilke
Panie
Panowie
Triset jesteś?
Panie
Panowie
Triset jesteś?
gała, andro
Steaua Bukareszt - Legia Warszawa a liczyłem że trafią ba Celtic nie taki zły rywal co ? Jak Legia wejdzie do fazy grupowej jak oceniacie % szanse ja 40 - 60 ?
triset może wiesz w soboty do ktorej godziny Plaza otwarta?
Komp mi szwankuje
Komp mi szwankuje
O 13:00 losowanie LE ja na meczykach oglądałem LM dobrze że Legia nie była z tymi lepszymi zespołami.
Ja jeszcze nie byłem w te wakacje na plaży bo zawsze coś ale może jutro się uda pojechać do Iławy.
Skalar
plaża czy Plaza....
a jak beda przeceny w plazie daj znać portki musze se kupic nowe
bo ostatnie z wranglera za 300zł prawie po 8 miesiacach sie przetarły
a bo młody mnie zmylił z tą Iławą
jestem w G
nieźnie ,
w społem na Chrobrego wysyłam totka bawcie się
nieźnie ,
w społem na Chrobrego wysyłam totka bawcie się
jack
w berka....
w berka....
a co to pięknymrarnik
bo chce, ale się trochę boja
to wezmę gryza
Lili chcesz trochę kebaski
jackwar...jak już na Chrobrego jezdeś to wpadnij do Pietraka na browara
mały dziś marudzi karwa, nie da popisać...
on marudzi bo chce kanapki smarować, stara mu pokazała, a ten teraz całą chatę smaruje