Wpisy 1 654 162 – 1 654 261
7 sierpnia 2013 21:51 → 7 sierpnia 2013 23:35, 100 wpisów
Greg
Slim
Amigo
Slim
Amigo
Uciekamdobranoc do jutra
drugie 8/9 w karierze pierwszy był z plusem też 2xst.
dla wszystkich dzięki
dla wszystkich dzięki
Lila...
ostatnio było cienko ale się doczekałem
zrobiłem mixa z chybikiem
zrobiłem mixa z chybikiem
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 280 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
krzysio 744 pisze
krzysio744dziś 22:14
andika ..pisz ślim....drapek zastrosny bedzie kłóci jutro hihihi... gratulki slim
przekazuje i znikam
krzysio744dziś 22:14
andika ..pisz ślim....drapek zastrosny bedzie kłóci jutro hihihi... gratulki slim
przekazuje i znikam
witam wszystkich gratulacje dla slim61 wielka szkoda że nie wpadł plus
jeszcze raz gratuluje
jeszcze raz gratuluje
Dopisano wygrane jokera
mam dwie liczby i 9 dodatkowych,ale nie jestem pewna które wybrać
jocia:u mnie 1z9 na chybiolka 0z9 i 3z9 na myślenie,pukony nadane o godzinie 18.21.49 i 18.25.51sekundL
anzu słabo.. ale teraz powinno byc dobrze..szkoda,ze nie mam namiarów ..
Tak sie lepiej typuje
http://www.youtube.com/watch?v=EGbtoMM9CQk&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
http://www.youtube.com/watch?v=EGbtoMM9CQk&list=PLx3qOG6zq4IPYmcI2hIAzJ1A8Vu-VonnG
Witam nocna zmiane ponownie wobec strajku przegrzanego lapka prosto z komorki
jociu dziekuje bo kryzys w typowaniu choc prezent dla andromedy mi sie udal
Madea na 14 puscilam twoj zestawik ze snu st 5 i nic a na wieczor nawet nie lukalam na czat a moglam znowu sobie zapozyczyc.ale byloby kaski:-) lubie czasami zapozyczyc sobie od kogos jakis zestawik.
A teraz prosze was podajcie jakies pewniaczki na 14.zbieram synkowi na autko z akumulatorkiem i wszystkie wygrane skladam i raz w tyg odbieram wygrane. Brakuje jeszcze 260 zl i synek bedzie smigal.wiec prosze o pewniaczki hehe
A teraz prosze was podajcie jakies pewniaczki na 14.zbieram synkowi na autko z akumulatorkiem i wszystkie wygrane skladam i raz w tyg odbieram wygrane. Brakuje jeszcze 260 zl i synek bedzie smigal.wiec prosze o pewniaczki hehe