Wpisy 1 650 307 – 1 650 406
4 sierpnia 2013 21:10 → 4 sierpnia 2013 21:31, 100 wpisów
Każdy jest kowalem własnego losu - ale nie każdy zna się na kowalstwie.
Lilko ..a mówiłem nie dotykaj tam bo jest goraco i sie poparzysz to Ty nie
mala...na patelkę se włożyłam bo cyca smażyłam dla mężulka na kolację
lilcia czego się dla chłopa nie robi a teraz cierpisz niech mężulek podmucha
lilka a już myślalam, że w inne gorące miejsce sobie palucha włożylaś
MAXIE...do człowieka się z odłamkowego nie strzelaPociski odłamkowo burzące stosuje się do celów stałych np : budynki.Nigdy w stosunku do ludzi
Fiolka.. .
.........................................
.........................................
Lila.. .
..................................
..................................
fifi....lepiej żebym nie dmuchała bo jak dmuchnę to amen w pacierzu a ja ostatnio się uspokoiłam
NO TAK KAZDY MA SWOJE ZDANIEJA GRAM W KASKADE CODZIENNIE MINIMUM 5 KUPONOW NA DZIEN PRZEZ 5 TYGODNI JUZHEHE
MAX..do tych celów stosuje się inne pociski,np przeciwpancerne ,kumulacyjne bezwirowe itp
Damianie w mojej kolekturze już 3 razy padło 1000zł w kaskadzie
Teraz burzę są wzdłuż granicy z Czechami.. .
...........................................
...........................................
Lilko ..z odłamkowego sie wali a nie przeciwpancernym przeciwpancerny jest wtedy kiedy jest ....no wiesz co jest
JA TRAFILEM PRZEZ 5 TYGODNI 2 RAZY 25ZL,TYCH PO 8 I 2 ZL PELNO BYLO
zakon ..za ten utworek http://www.youtube.com/watch?v=7Qhw1Ff90Hc
mała ..będziesz oglądała lawe
Lilko..dziękuje bardzo ..jak jest błonka to przeciwpancerny idzie na pierwszy ogień
Lilko..dziękuje bardzo ..jak jest błonka to przeciwpancerny idzie na pierwszy ogień
lilcia u mnie ostatnio piorun walnął w dom obok, a ja sobie smacznie spałam. Slyszałam, ze straż jechała ale nie sądziłam, że taki blisko mnie się pali
vifi ..oj wydaje Tobie się ..myslę ze to była błyskawica ..a;e piorun nie trafił
mala...ja pitoledobrze,że nie TwojaNie strasz mnie bo u mnie waliło a ja sobie nic specjalnie z tego nie robiłam
Lilko ..a jak ma sobie poradzic czołgiista ..musi z przeciwpancernego i potem odłamkowym i desant na tyły wroga
vifi..jaki e ...to jest piorun ze włosy na głowie się elektryzuja
lilka karwa dobrze, ze nie moja bo pewnie pozdrawiałabym już z gory od ś. Piotra
Max różaniec do rączki i marsz do kościoła a nie tobie błony i pioruny w głowie