Wpisy 1 647 306 – 1 647 405
2 sierpnia 2013 13:14 → 2 sierpnia 2013 13:52, 100 wpisów
Pięknaja
o to mi chodziło....wiedziałem jak Cię wywołać
o to mi chodziło....wiedziałem jak Cię wywołać
Lila....
nawet "fajne" pomysły można zaczerpnąć z tej strony....
mówię Ci....
nawet "fajne" pomysły można zaczerpnąć z tej strony....
mówię Ci....
Pięknaja, a tak bez kolejki się nie da....tak po znajomości
Rafalski...wrócimy do tematu...
tylko niech ten smrodek trochę przejdzie....
Lila...później Ci opowiem.....
teraz idę stąd , bo....
Rafalski...wrócimy do tematu...
tylko niech ten smrodek trochę przejdzie....
Lila...później Ci opowiem.....
teraz idę stąd , bo....
smrodek za szybko chyba nie przejdzie.....jak zimnego prysznica sobie nie zrobi
pięknaja o jakich tabletkach pisałaś? i dlaczego tak brzydko do mnie o mojej żonie
schizofrenia
aa Rafalencki..nawiazales do tego wpisu ze potrafilabym naprawic..ati ati..diabelku..
ulexxa a tak za słówka czasem łapię...
a potem groziłaś ujawnieniem, ja sobie nie życzę abyś cokolwiek ujawniała o mojej zonie ))
pojmiesz?
pojmiesz?
mnie to nieszczególnie interesowało a Ciebie w szczegółach - i ja Ci napiszę odbij od nas ok?
ponawiam prośbę, Pasko przemyśl 1647101
bo Ci czat legnie w gruzach....
bo Ci czat legnie w gruzach....
dobra znikam..boo dostane szalowizny..ehh..slow brak..nie da sie prosic nie da sie nic..
Iwka..co da Tobie to dalsze grzebanie..nawet nie wiem gdzie?..ehh.......
Iwka..co da Tobie to dalsze grzebanie..nawet nie wiem gdzie?..ehh.......
ulexxa ide z Tobą, mój kolega trisio nawet się nie odważył zajrzeć, znaczy pewnie zerka zza krzaka, tylko nie wchodzi. nie dziwię się szczególnie
Lili w doktora
jestem znanym ginekologiem, to znaczy mogę być jak trzeba
jestem znanym ginekologiem, to znaczy mogę być jak trzeba
ulexxa ja też wielu rzeczy nie wiem i jedynie próbuję się dowiedzieć
pięknaja dlaczego interesowało Cię jak robiłam z Pawełkiem i czy chodzę na skype?
ja też lubię grzebać ))
pięknaja dlaczego interesowało Cię jak robiłam z Pawełkiem i czy chodzę na skype?
ja też lubię grzebać ))
poczekaj wyskaluję termometr...
wydało mi się dziwne pytania,a nie miałam okazji zapytać - teraz pytam )
no mam jeszcze 20 minut, Lili damy radę...
rafalski..napisałeś wyskaluję termometr a ja przeczytałam,że wyskakujesz z termometrem Damy
Iwka..czy nie mozesz przestac..skonczyc..wogole..zrobic cos co wszystkim da mila atmosfere humcio..itd.itp.ja cie krece..ja wcale np. nie chce wiedziec co kiedys tam..z kim ii jak..BOZE SPUSC NOGI I KOPNIJ..
tym bardziej,że wiedziałaś jaki jest mój stosunek do facetów i seksu - dalej drążyłaś dlaczego?
wyskalowany, to dawaj na kozetkę
wcześniej się nad tym nie zastanawiałam - ale teraz tak i chcę znać odpowiedź mam prawo pytać )
Lili nie dziw się, że nie wchodzą, przy takim syfie....
rafalski38 pisanie o seksie na skype to syf raczej zachęcające jest
oki to włączam napęd jądrowy
Witam,
Przypominam, że znajdujemy się na popularnym portalu o tematyce lotto.
Kto ma jakieś problemy ze sobą, lub prywatne z innymi, należy rozwiązywać je na innych portalach lub w rzeczywistości.
Można też np. iść do kościoła, do konfesjonału.
Jeśli tematyka się nie zmieni będą blokady dla osób, którzy nie chcą traktować tego portalu jako portalu o tematyce lotto i chcą z niego na siłę robić portal o czymś innym...
Pozdrawiam
Przypominam, że znajdujemy się na popularnym portalu o tematyce lotto.
Kto ma jakieś problemy ze sobą, lub prywatne z innymi, należy rozwiązywać je na innych portalach lub w rzeczywistości.
Można też np. iść do kościoła, do konfesjonału.
Jeśli tematyka się nie zmieni będą blokady dla osób, którzy nie chcą traktować tego portalu jako portalu o tematyce lotto i chcą z niego na siłę robić portal o czymś innym...
Pozdrawiam
i tak będę rzygać ) co jakiś czas - ostrzegać innych ) aby tu nie włazili cała społecznośc internetową
co ta pięknaja tu narobiła osobiste porachunki na stronce a potem że odzew - pierw się myśli )
Pasko,
czytałeś czy słuchalem wyniki badań naukowców na temat takiego czy innego złosliwego wyrzywania się w necie na innych przez na codzien porządnych ludzi??
czytałeś czy słuchalem wyniki badań naukowców na temat takiego czy innego złosliwego wyrzywania się w necie na innych przez na codzien porządnych ludzi??
iwka myślałam,że weszłaś tu i będzie ok a zaczyna się to co było kiedyś.W kółko jedno i to samo.
nawet kara nie zmusiłaby ich od zaprzestania
tak dziala net na ludzi...
tak dziala net na ludzi...
co tu się dzieje czy nie można tego na priv tylko szambo tu robić
witam miłe osóbki
witam miłe osóbki
założę się, że większość tutaj to zajebiści ludzie, ale....
net wyzwala w nich coś innego
net wyzwala w nich coś innego
1647362
Czyj to wpis? na pewno nie mój.
Czyj to wpis? na pewno nie mój.
kurcze Lili nasza zabawa w doktora to chyba też nie ma wiele wspólnego z lotto....no chyba, że będziemy losować kto bada
Żelka..nie wiem właśnieMiejmy nadzieję,że go nie zjedli z chrzanem
Żelka ostatnio niezbyt ładnie się zachowałaś w stosunku do mnie - nie pisz więcej i nie wnikaj ) zajmij sie sobą )
hejka Żelka
dobra ja stawiam, że pierwsza blokada o 14.18
Iwka jak nie ładnie? to Ty możesz w stosunku do innych a inni nie?
ja jestem ciekawa tylko po co piekneja były szczegóły skoro znała mój stosunek do seksu i facetów? Sama zaczęla tutaj prywatą i jakimiś groźbami