Wpisy 1 647 206 – 1 647 305
2 sierpnia 2013 12:00 → 2 sierpnia 2013 13:13, 100 wpisów
najlepiej z
Iwka..jeszcze raz ii jeszcze..iii jeszcze..jestesmy tu i teraz..liczy sie dzis jutro pojutrze..ale nie wczoraj przedwczoraj bo tych dni juz nie ma..poszly w zapomnienie..ii zawsze dobro oddaje-dobrem..aa zlo-zlem..naprawde..
wiec usmiechnij sie ii..Carpe diem..
wiec usmiechnij sie ii..Carpe diem..
Galciu..musze..tak wyszlo..to ze wzgledu na stan zly zdrowia meza..ale coz zycie tak nakazuje widocznie..
cd.tu w Pl. nie mamy ubezpieczenia tylko w De.wiec pani Dr.powiedziala ze jest tylko taka opcja..coz robic?....
tez mam dola jak cholera..ale coz zycie niech mi dalej pokaze co i jak..mam nadzieje ze na dobre..
nio cukinki zaraz bede gotowe..aa jak wyszly smakowo?..oby....jeszcze raz Bryanek..poslucham..ta miuza dziala na mnie supcio-gucio..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
Iwka..zasady sa dobre..lecz w jasnych realnych sytuacjach..jasne jest duma jest zawiedzenie jest zlosc jest zazdrosc..ludzie dopuszczaja sie morderstw pobic..ehh wymieniac nie chce..lecz czy to rozwiazuje jakikolwiek Problem??..wrecz przeciwnie..wzajemny szacunek..danie sobie czegos dobrego..wystarczy jedniusienko milusie slowcio..czyz nie?..
dla mnie to ważne ruszać coś TAKIEGO / sobie winna,że powiedziałam,a odpowiedzialność?/ ja też czasem odpowiadam,przepraszam za nieswoje winy )
ileż tutaj szma.t k u r e w poleciało ? za to,że ktoś chciał zarobić $ i mnie sprzedał jak rzecz?
1 647 100. iwka 2013-08-02 (11:26)
ulexxa oj tak zwłaszcza jak spotykam taką emerytkę
Taką ?To znaczy jaką ?Też proszę o sensowną odpowiedź.
ulexxa oj tak zwłaszcza jak spotykam taką emerytkę
Taką ?To znaczy jaką ?Też proszę o sensowną odpowiedź.
Robal.
Tobie nie czuję sie zobowiązana bo sama zaczęłaś - pisałam spadaj
a on pier dolll ną euro ssak na podstawie swoich wyobrażeń że piłam do niego o alkoholizmie
a on pier dolll ną euro ssak na podstawie swoich wyobrażeń że piłam do niego o alkoholizmie
Lila
Lila
Emerytka
Robal
Emerytka
Robal
Lili
Roballo
Roballo
Widzę że komuś upały szkodzą
rafalski38
gdyby nie zrobił tego pod publikę tylko np. na priv olałabym )a tak np. profesorek80 ->? sz ma ta itp
player
emeriti olej......
emeriti olej......
player to nie upały to wirus w systemie
bo komuś się coś wydało - mogę bana wyłapać - wisi mi to
Robal_36 x 10..................
Robal_36 x 10..................
robal trza mieć wielką, by to pomieścić
Player
Rafalski.
Olewam.
Rafalski.
Olewam.
typnę jeszcze tylko gwarantowane pewniaki i po cichu Wam powiem-
no i po bonusie
no i po bonusie
Lila
A jak pod koniec miesiąca będzie jeśli ktoś w gr,,naj,, będzie 1 a w gr zwykłej ostatni to załapię się do gr naj na wrzesień>?
A jak pod koniec miesiąca będzie jeśli ktoś w gr,,naj,, będzie 1 a w gr zwykłej ostatni to załapię się do gr naj na wrzesień>?
Lili ogórki zakiszone
rafalski38
czarodziejska klawiatura od niej przyjmie wszystko
czarodziejska klawiatura od niej przyjmie wszystko
Lila
czyli za rok każdy będzie w gr naj
czyli za rok każdy będzie w gr naj
Cześć i jak po wczorajszych meczach samopoczucie ? Mecz Lecha bez komentarza ale Śląsk udowodnij jak dla mnie że zagra w fazie grupowej LE po zasługują na to co wy na to ? Mam nadzieję że Legia u siebie wygra z Molde FK.
player biedna klawiatura, gdyby wiedziała, rozumiała....
lila
postaraj się - wiele od Ciebie zależy - mam dziewięć - do dychy brakuje - 13, czy 36 ?
postaraj się - wiele od Ciebie zależy - mam dziewięć - do dychy brakuje - 13, czy 36 ?
Do później
player..jak w przyszłym miesiącu nie będziesz na pierwszym w żadnej grupie to kiszka,do NAJ nie wejdziesz
ja mam beczkę małosolnych i wperdalam ostro, dziś już z 10
Iwka..mozesz obyc sie bez tych*******..drazni mnie to..wyczuwam ze masz gleboki uraz do Kogos..ale czy nie jest najlepiej zaczac od siebie..przemyslec..podumac..zastanowic sie..czy przypadkiem ja tez Kogos nie urazilam?..aa zadam tego lub tamtego..nie wiem tak daleko nie jestem..mam naprawde swoje duze klopoty..ale zycze Tobie troszke samokrytyki..ii pozbycia sie zlych slow i tych zalecialosci..co juz przeciez do cholery przeminely ii pomyslec pozytywnie..aa moze Ktos oczekuje od Ciebie dobrego slowa?......
i faktycznie głupio postąpiłam - wyobraziłam sobie,że gdybym to ja była na miejscu np. lili
kiszone to tak sobie i ja....ale do sałatek czemu nie, ale małosolne to co innego
chrup....chrup....
Emeriti..
hmm..coz moge odpowiedziec..jezeli Ktos az tak bardzo zrobil sie zly..Cholera..ahh nie wiem jak odpowiedziec..przykro mi..ja potrafilabym naprawic wszystko..ale nie kazdy potrafi..
hmm..coz moge odpowiedziec..jezeli Ktos az tak bardzo zrobil sie zly..Cholera..ahh nie wiem jak odpowiedziec..przykro mi..ja potrafilabym naprawic wszystko..ale nie kazdy potrafi..
ulexxa mam rozrząd do wymiany, mogłabyś....
Lili trzeba uwalniać gazy a nie trzymać
ulexa pasek rozrządu, dwie rolki, napinacz i pompa wodna....zakasaj rękawy
rafalski..no tak,lepiej niech wszyscy wąchają niż jednemu ma dupe rozerwać
ulexxa szkoda...będę musiał sam moje delikatne paluszki pobrudzić
azez Rafie..Ty..pobrodz posmaruj sie ciute tymi klejacymi czechami..
Lili mogę udowodnić
Lili jak, przez skypa
Cześć Wam...
Rafalski....no no no, od skypa to jestem ja
podać adresik?
Rafalski....no no no, od skypa to jestem ja
podać adresik?