Wpisy 1 646 762 – 1 646 861
2 sierpnia 2013 09:01 → 2 sierpnia 2013 09:51, 100 wpisów
jak sie ma problem oddzielenia fikcji / własnych wyobrażeń o bonusie np. / od faktów ale spokojnie tu dużo takich
prawda Monet,Pięknaja ? ))
moze jeszcze jakieś testy
prawda Monet,Pięknaja ? ))
moze jeszcze jakieś testy
zabawnie będzie - na podstawie pytań zadawanych tez można się dużo dowiedzieć -> dlaczego ktos pyta akurat o to,a nie o tamto
emerytka 46 problem z emocjami nie oznacza idiotyzmu -> tak tylko idiota może pomyśleć nie znający się zupełnie na psychologi / a zabierający głos /
emerytka 46 problem z emocjami nie oznacza idiotyzmu -> tak tylko idiota może pomyśleć nie znający się zupełnie na psychologi / a zabierający głos /
nio jestem gotowa do wyjscia..
Iwka mialas byc grzeczna..
zostaw Emeriti..w spokoju..to bardzo mila i sympatyczna Osobka..
ocene zostaw bo nikt nie ma takiego prawa..czlowiek jest mlody..pozniej ciutke starszawy..pozniej jeszcze..kazdy wiek jest piekny..jedni dozywaja sedziwych lat..inni niestety nie..
np.moj maz..mlody jeszcze a tak chory..nie wolno ani Tobie ani innym..oceniac Innych..kazdy tez dostaje wiele szans od zycia..na lepsze..ii albo sie zmienia albo nie....
dobra stleniam sie bo juz siostra jest po mnie..
Piekna..
Jocia..
pa Wam ..wylatam..
Iwka mialas byc grzeczna..
ocene zostaw bo nikt nie ma takiego prawa..czlowiek jest mlody..pozniej ciutke starszawy..pozniej jeszcze..kazdy wiek jest piekny..jedni dozywaja sedziwych lat..inni niestety nie..
np.moj maz..mlody jeszcze a tak chory..nie wolno ani Tobie ani innym..oceniac Innych..kazdy tez dostaje wiele szans od zycia..na lepsze..ii albo sie zmienia albo nie....
dobra stleniam sie bo juz siostra jest po mnie..
Piekna..
Jocia..
pa Wam ..wylatam..
Natura jednak silniejsza...
A tak się starała.. że niektórzy nawet nabrać się dali.
A tak się starała.. że niektórzy nawet nabrać się dali.
ulexxa
jak widać nie dla mnie a z jakiej racji ma mnie jakaś staroć kazać sie po du pie całować - jak brak kultury to niech sie douczy jak problem natury seksualnej to lekarz
jak widać nie dla mnie a z jakiej racji ma mnie jakaś staroć kazać sie po du pie całować - jak brak kultury to niech sie douczy jak problem natury seksualnej to lekarz
Monet..ziomalku..
zdazylam Cie przywitac....aa teraz komp idze nynci..pa Wam..
zdazylam Cie przywitac....aa teraz komp idze nynci..pa Wam..
nie będę grzeczna dla tych co dokuczają
Monet taka właśnie moja natura - oddaję co dostałam ))
Monet taka właśnie moja natura - oddaję co dostałam ))
tak,rozumiem znaczenie słowa "Starość nie radość" na przykładzie emerytki dobitnie
Piękna
Jocia
Gała dzisiaj Ty czy bliźnak?
Bo nie wiem czy lać czy browara postawić
?
Jocia
Gała dzisiaj Ty czy bliźnak?
Bo nie wiem czy lać czy browara postawić
?
jocia ale ja to nie Ty - ludzie różnie reagują -> zgodzisz się prawda?
Najlepiej ignorować.
Kultura,inteligencja,mądrość.Wszystko super i w najlepszym wydaniu.Gratulacje.Mało takich osób na świecie.
Kultura,inteligencja,mądrość.Wszystko super i w najlepszym wydaniu.Gratulacje.Mało takich osób na świecie.
Andromeda
Gała
Gała
jocia nie dałaś mi powodu
jestem jaka jestem )) taką mnie świat i ..... ludzie ukształtowali ))
jak ktoś ma problem ze zrozumieniem tego to ...... jego problem nie mój )
jestem jaka jestem )) taką mnie świat i ..... ludzie ukształtowali ))
jak ktoś ma problem ze zrozumieniem tego to ...... jego problem nie mój )
A zapomniałam(sks)-jeszcze piękność,która wszystkich powala.
Iwka ..usilnie się staram , ale ..korci mnie
Jestem jaka jestem..hmm sama widziałam - pisałas,ze sie zmieniłaś - nieprawdaż a tkwisz w tym samym stanie
Jestem jaka jestem..hmm sama widziałam - pisałas,ze sie zmieniłaś - nieprawdaż a tkwisz w tym samym stanie
emerytka 46 tak zazdrośnico nie narzekam na brak okazji a to może świadczyć o tym że jestem )) bez fałszywej skromności ))
jocia a może coś o emerytce inaczej pomyślę,że coś się przykleiło ((
Zmiana o 360 stopni
dobrze.. napisze ..emerytka jest bardzo sympatyczna osobą
dobrze.. napisze ..emerytka jest bardzo sympatyczna osobą
Gała i zazdrosna bo śmiałam o sobie powiedzieć "ładna" zgoniła pewnie na mój narcyzm? przykro mi emerytko błędne myślenie i próba dokuczenia - ja to wiem na podstawie tego,że nie brakuje mi okazji w realnym świecie ) ale tak to jest jak się patrzy przez własny zakompleksiony pryzmat he he
jocia juz ci nie przeszkadzam,zacisnij posladki i w mapki sie zbieraj
według własnej oceny w lusterku widzę kobietę zmęczoną ludźmi i doświadczeniami od nich , według wlasnej oceny nic specjalnego - no ale skoro zawsze ktoś się klei
e46
po uja z tym pustakiem wałbrzyskim, a zwłaszcza używając znowu nowego nicka rozmawiasz ? nie ogarniam
po uja z tym pustakiem wałbrzyskim, a zwłaszcza używając znowu nowego nicka rozmawiasz ? nie ogarniam
Tak,tak.Wszystkie okazje trzeba wykorzystać.,bo na starość może się już nic nie przytrafić.
i odbij odemnie szukaj kogos innego co w doopę bedzie całował he he
Robal.
No wlaśnie,sama się zastanawiam.
========================================
Bonus rośnie i ma się dobrze.Ale chyba się rozsypie,jak nie z tego ,to z innego powodu.
No wlaśnie,sama się zastanawiam.
========================================
Bonus rośnie i ma się dobrze.Ale chyba się rozsypie,jak nie z tego ,to z innego powodu.
Aaaa,to Twoje marzenie,nie moje.
emerytka 46 jak napiszę "bujaj" sie odemnie to zrozumiesz? Czy inteligencja jest aby to zrozumiec? czy pantofelek?
Ja pod..kur.a Ty już wkur.....i nie tylko mnie.
Koniec tematu.
Koniec tematu.