Wpisy 1 646 662 – 1 646 761
2 sierpnia 2013 07:02 → 2 sierpnia 2013 09:00, 100 wpisów
witam....takie miałem puszczone wczoraj w lotto plus.....
16,19,21,23,35,37....jedna trafiona.....pięć oboków...jak pech to pech
mirnam..
16,19,21,23,35,37....jedna trafiona.....pięć oboków...jak pech to pech
mirnam..
halapek a ja sprawdzam mini i na kuponie mam 1.2.3.7.20 czyli 3/5 jest
to już przesada nie dość że zamaścili badziewie w losowaniach wczoraj to jeszcze ostatnia szansa los kopalnia szmaragdów -mam szmaragd -może tym razem coś dadzą wygrać a tu k............urwa 2 zł,nie mam słów do tych patafianów nażryjcie sie tej mamony ciu..........le
najlepiej zróbcie losy za 50 groszy z wygranymi po 30 groszy ciu.....lęta nieboże
mirnam61
sam wybierałeś, czy z trafiła ? A, tak sobie skojarzyłem - Korn i Lemoniadowy też 'wbili'... Karol nawet x2 ...
sam wybierałeś, czy z trafiła ? A, tak sobie skojarzyłem - Korn i Lemoniadowy też 'wbili'... Karol nawet x2 ...
Dzien dobry..
ja dzis snilam-ze znalazlam w portfelu pogniecione euro..byly to 5..20 i 50..nie wiem jakim cudem sie tam znalazly..bylam zdziwiona....wiecie ze sen byl tak realny ze po przebudzeniu zajrzalam do portfela..ale ich tam nie ma..
ja dzis snilam-ze znalazlam w portfelu pogniecione euro..byly to 5..20 i 50..nie wiem jakim cudem sie tam znalazly..bylam zdziwiona....wiecie ze sen byl tak realny ze po przebudzeniu zajrzalam do portfela..ale ich tam nie ma..
ulexxa
hehe
nie jestem specem od snów, ale wolę zdecydowanie, jak mi się śni - "odwrotnie"... Znaczy, jak gggwno jakie się przyklei we śnie ->
dzisiaj - się nie śniło
hehe
nie jestem specem od snów, ale wolę zdecydowanie, jak mi się śni - "odwrotnie"... Znaczy, jak gggwno jakie się przyklei we śnie ->
dzisiaj - się nie śniło
może dietkę CZeba zmienić ? więcej Śliweczek ? i zapić mleczkiem ?
Robalciu..
wiesz ze dawno nie mialam tak realnego senka..ojej..ale moze to jakis znak do"liczbow czy cus"..
wiesz ze dawno nie mialam tak realnego senka..ojej..ale moze to jakis znak do"liczbow czy cus"..
triset
debilnych, jak debilnych, prawdopodobnie być może - kuleczkom cyferki wiszą - Korn czekał na parkę 1-3 i capnął - 2x 3/5
Aaaa, skojarzyło mi się - próbowałeś już śliweczki z mleczkiem ?
mówię Ci - coś wspaniałego
debilnych, jak debilnych, prawdopodobnie być może - kuleczkom cyferki wiszą - Korn czekał na parkę 1-3 i capnął - 2x 3/5
Aaaa, skojarzyło mi się - próbowałeś już śliweczki z mleczkiem ?
mówię Ci - coś wspaniałego
Dzień dobry.Miłego dnia.
ulexxa banknoty to 20,26 + nominały jakie widziałas...
witajcie
witajcie
dobra stleniam sie "na miasto"..zaraz juz "likendo"..ja cie krece jak ten czas zasuwa..normalnie"lobled"..pa Wam narazka..musze cusik zalatwic..
jeszcze raz dla Was..Bryan..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
pa pa Wam..
jeszcze raz dla Was..Bryan..
http://www.youtube.com/watch?v=KF-F_Jlk9HQ
pa pa Wam..
Trisetum
Ulexxa
Ulexxa
te śliweczki z mlekiem to coś na wyobraźnię
poniekąd to dobre jak się coś do doopy przyklei
poniekąd to dobre jak się coś do doopy przyklei
Robal
Islandorka
Mirnam
Monet.Dzień dobry.
witajcie witajcie
ja tylko przelotem do pracy cza sie szykować i w weekend też...
Dla znajomej.
mirnam61
no jakaś wybrana przez siebie parka, czy nawet trójka może, musi się przecież kiedyś w końcu trafić, a do tego, odrobina farta, i tym - sposobem - wpadamy w 'stany' mniej częste...
no jakaś wybrana przez siebie parka, czy nawet trójka może, musi się przecież kiedyś w końcu trafić, a do tego, odrobina farta, i tym - sposobem - wpadamy w 'stany' mniej częste...
mirnam61islandorka30,5 witaj
no ale w typowaniach to trzeba mieć też odrobinę fantazji,by ustrzelić myślę sobie - poniektórym jej nie brakuje co do wyobrażeń swoich o bonusie ha ha ha
no chyba,że sie ma ewidentnego pecha co do numerków
no ale w typowaniach to trzeba mieć też odrobinę fantazji,by ustrzelić myślę sobie - poniektórym jej nie brakuje co do wyobrażeń swoich o bonusie ha ha ha
no chyba,że sie ma ewidentnego pecha co do numerków
iwka
Dzisiaj nie gram a wybrałbym coś z tego 2.4.6.12.13.17.33.46.47.57.61.63.72.77.79 to moja 15 z której kiedyś trafiłem 10/15 i kuponów zapomniałem w domu i nie wysłałem
Jak się dobrze przyjrzeć,to w oczach widać obłęd.
iwka ja rano przelotem zerkam kradne od każdego po troszku bo nie mam czasu na typowanie i ostatnio 6/9 i wczoraj 5/10..skromnie ale jakos na gre styka...
islandorka30,5 podziel się swoim szczęściem z innymi co do numerków
Pocałuj mnie w dupę.
Robal.
Racja.
Racja.
iwka ja to samo widze co i wy...kwestia doboru, dzis weż cyferki irona i dołóz od bromby...ot i wsio!!! wiesz jak jest raż sie wygra a innym razem nie...
ok znikam miłego dzionka czas na ewakuacje!!!
A Hyde Park dopiero,szczególnie str 194
Robal_36 bonus sie wyślizgnął o karwa jak ktoś ma pecha to w ci ... na gwóźdź trafi
emerytka 46 pilnuj siebie i nie marudź no chyba że to juz starość to wybaczam
Ty wybaczasz?
Lepiej stara a normalna,niż "młoda" i szurnięta.
"Koń jaki jest każdy WIDZI "...
niech sobie hasa po tej zielonej ...łączce.....
tyle jego.
TYLKO tyle....
Emi...choć t.a.m
niech sobie hasa po tej zielonej ...łączce.....
tyle jego.
TYLKO tyle....
Emi...choć t.a.m
emerytka 46 a masz ty wykształcenie by takie opinie wydawać bo jak nie - to karalne jest
więc stara kobieto licz się ze słowami - przyjmuję,że nie ma kto w du pę całować i stąd frustracja
aha
idiotka i staśka
znowu
pociągnie ten wóz dalej
dobra
trafnych wysłanych i
wesołego dnia
{hahaha}}
idiotka i staśka
znowu
pociągnie ten wóz dalej
dobra
trafnych wysłanych i
wesołego dnia
{hahaha}}
Jeszcze raz-pocałuj mnie w dupę.Ale poczekaj,zjem parę śliwek i popiję mleczkiem.
emerytka 46 na przyjemność trzeba zasłużyć w moich oczach jesteś na nie
Robal.
Jocia
Już raz było przerabiane,więcej razy nie jestem zainteresowana.
Jocia.Dobrze.