Wpisy 1 645 906 – 1 646 005
1 sierpnia 2013 21:02 → 1 sierpnia 2013 21:30, 100 wpisów
polska nie jest zieloną wyspą,kazdy obywatel zadłuzony jest przez budzet na miliony milionów tego nigdy się nie spłaci,unia kaze zaciskac pasa jak w grecji:
wtedy pod młotek pojda lasy i morze a polska bedzie na dnie i spełni się proroctwo,ze bedziemy niewolnikami przez 300 lat:
Ciekawe czy padnie szóstka
Hipcio , już jesteśmy niewolnikami niech się martwią ci co mają majątki
:szóstka dzisiaj chyba nie padnie bedą łobuzy robić zwiększoną kumulację,by zachęcić graczy podczas urlopu na tracenie pieniążków:
ano , Lila , masz rację , u znajomego byłem , chce mieć ładną łazienkę więc mu robię na błysk
niech ubiorą januszka w krótką bluzkę i muszkę i bokserki bo jest upał:
hipcio
TS kręci przed 10, wypłaty są i wtedy łatwiej ściągnąć kase
TS kręci przed 10, wypłaty są i wtedy łatwiej ściągnąć kase
już zaczyna się koszmar,słonce pali niemiłosiernie brak zieleni i ptaków,ludzie ledwie ciągna z goraca a strach miec słabe serce:
Monet, Agatka podobno dzisiaj
iwka
a liczba 43 już nigdy nie powróci
Spoko Monet, nie ma sprawy
Lili
Ja tylko na chwilkę i pa
Lili
Ja tylko na chwilkę i pa
Pasko..noooo,już żeś trafił ...
Lila >> no wiesz jak jest .. Bogatemu to i diabeł dziecko kołysze..
Lila >> no wiesz jak jest .. Bogatemu to i diabeł dziecko kołysze..
Monet..nie wiem własnie bo nie jestem bogataa dzisiaj mi niania kołysała
Pasko..cud to będzie jak Ci aorty nie przegryzę za te wczorajsze cuda że wpisu nie można było dodać
pasko
ja czekam na cud w postaci wygranej i nic, ponad 200 kodów loteriady zarestrowałem i nic
ja czekam na cud w postaci wygranej i nic, ponad 200 kodów loteriady zarestrowałem i nic
Pasko: cuda zdarzają się tym, którzy w nie wierzą, a ja agnostyk jestem...
senna...loteriada jest przereklamowanaalfem juz prezio jeżdzi a reszta znajomym rozdana
juz chyba krecą tasmy,januszek czerwony jak burak czyta teksty:
:przypominam czasem przy nim pada parka 36,77,ale dzisiaj czarno to widze:
Niech żyje demokracja i medycyna ludowa! Nieustraszony doktorek wraca do akcji /przed urlopowej/