Wpisy 1 645 806 – 1 645 905
1 sierpnia 2013 18:58 → 1 sierpnia 2013 21:02, 100 wpisów
sara..jestem, ale nie mam jeszcze wszystkiego.. bo polemizowałam z guru..wymiotem ..szkoda czasu było..teraz gonię
jocia ja sie najbardziej z podjazdów
wczoraj 4/5 z własnych cyferek
wczoraj 4/5 z własnych cyferek
za 4/5
a swoja drogą to ten """ psycholg""" wymiota..nie postawił mi konkretnej diagnozy, tylko zadał pytanie czy wytrzymam 30 dni prymitywny ten psycholog..chyba mam wiekszą wiedzę z psychologii .. ciekawe kto uwierzył w to co pisal L.W.
a swoja drogą to ten """ psycholg""" wymiota..nie postawił mi konkretnej diagnozy, tylko zadał pytanie czy wytrzymam 30 dni prymitywny ten psycholog..chyba mam wiekszą wiedzę z psychologii .. ciekawe kto uwierzył w to co pisal L.W.
ja mam misję ) i czekam na magiczne słowo
oj psychologów nie lubię - tym bardziej,że łatwo przewidzieć po co zadają takie a nie inne pytania )) zawsze byłam inna i badali
oj psychologów nie lubię - tym bardziej,że łatwo przewidzieć po co zadają takie a nie inne pytania )) zawsze byłam inna i badali
dobrze,że psychiatra się nie zainteresował,bo wtedy miałabym poważnego stresa
Wymiot to nieporozumienie, powinien herbatke miętowa pić
agatko nie wiem jeszcze dopiero przerobiłam czwórki
Moze iwka podpowie, miała 4/5 niezły wynik
agatko nie wiem jeszcze dopiero przerobiłam czwórki
Moze iwka podpowie, miała 4/5 niezły wynik
ludzie koszmar,chciałem wygrac 30zeta i kupiłem trzy zdrapki mała czarna i pustaki,ts odebrał pieniążki:
jak trafić na wygraną zdrapkę,łobuzy drukują tysiące milionów pustaków,predzej kaktus wyrosnie na dłoni nim coś się trafi:
głodny zjadłem pitę z tunczykiem i podwojną cebulką na miescie,koszta 10zeta:
hipopotan spokojnie ja szukam zdrapki ) i też trafiam na pustaki ( a chciałabym ... ))
a kobitki wszystko jedzą w nadmiarze co powoduje,że rosną im piersi i tyłeczki,a potem zajmują dwa krzesła w kościele tak są grube:
:tradycyjnie zagrałem wariantem chinskim na wieczor,dwie 9ki pusciłem i czekam na wygrana:
podziwiam zdrapka jak on to robi,ze pozwalają mu wybierac i jeszce konkretne numery zdrapek:
iwka teraz gry ts sa drogie a prawdopodobienstwo wygranej niskie,ktoś sprytny wymyslił multilotka aby skubac graczy z pieniążków:
jak raz chciałem odebrac 42zeta w kolekturze to kobiotka nie miała az tyle pieniążków w kasie,to znaczy,że gra coraz mniej osób:
dlatego zrobili 2losowania multi musza zebrac to samo ale od mniejszej ilosci graczy:
waga przyjmującej niecałe 60 kilo,brak okularów,włosy średnie:
iwka czekam na szczesliwy dzien kiedy cos trafię,ale jeszce nie nadchodzi:
mi w grze pomaga bałwan ale bez skutku,ciągle jezdem na minusie:
a ostatnio najwyzsza wygrana w zdrapce to 10zeta w małej czarnej,a potem ciągle pech:
jak kobitki się tuczą:najpierw 10 pierogów na obiad,potem 20 pierogów a następnego dnia 30 pierogów i tyłek rośnie,a są chłopy co lubia puszyste,100 kilogramowe:
jest straszny upał,bałwan w lodówce a ja popijam zimną pepsi:
:podobno pepsi i cola szkodza ale ja jestem od nich uzalezniony:
lila bałwan podczas upału tak się rusza nieborak jak koksu w walce z ozdoba:
boję się,ze teraz trudno coś wygrac bo muszą zebrac pieniążki dla budzetu panstwa:
Witam