Wpisy 1 641 878 – 1 641 977
30 lipca 2013 22:43 → 30 lipca 2013 23:15, 100 wpisów
żeleczka
max rób tak lub tym a będzie
28xela
max przeca wiemy kto to jest
to taka pani co kocha owsika złodzieja
i ma chore dzieci zekomo
i ma chore dzieci zekomo
żelka czasami trzeb sie oczyścić a lepiej ze śmiechu jak z żalu płakać
max zelki na łostro
i wielonikowców naj naj
max jedziem z grubej rury
oj tam oj tam
lepiej by pasowało dzi......
witam ponownie witam 13max13 i żelke ,,ludziska stawiam jutro na 4 wpada uciekampewniak
zelka..jakie wpisy w kg
a wasyl jak zapierniczył z grubej rury ..ogram ts i uciekamy
a wasyl jak zapierniczył z grubej rury ..ogram ts i uciekamy
max jak szalec to ino z pieknymi kobietami i grubym portwelem
byłem nie dawno opaliło mnie szkoda gadać tyle niewiast gołe tyłki
wasyl ..a myslisz ze zelka jest taka piekna skad to wiesz ..po fotce ..a moze te fotki sa z przed 10 lat ..i co ty na to
iwka dlaczego wpadnie 4jeśli wpadnie 5to ja stawiam sniadanie a jeśli 4 to ty kolacje mi stawiasz ekstra u siebiezakład przyjety
max ja juz z zelka postanowilem
oskubiemy ts i uciekamyyy
oskubiemy ts i uciekamyyy
iwka..a co tam u Ciebie ..pigułki działaja już czy nadal zmieniasz
max...brachu..
my nie zrównamy się z ..jaro55...bo pisał//że se wydłużył z 21 na 37...cm.......chowamy się....
żelka.......dla ćiebie to też...chyba za dużo
my nie zrównamy się z ..jaro55...bo pisał//że se wydłużył z 21 na 37...cm.......chowamy się....
żelka.......dla ćiebie to też...chyba za dużo
wasyl..no to chcyba nie pojedziesz bedziesz miał cięzko ograc ts za marzenia się płaci a w tym wypadku masz ich dwa
Zelka jesteś naj mercedes blaknie bnw nowa wersia ,,,,,,,,to coś pieknego bez urazy
zelka dzis w moich liczbach 11wpadło az
klepak nie potrzeba 37 cm
liczy sie
mały a pracowity
liczy sie
mały a pracowity
iwka po losowaniu ty śniadanie lub ja kolacje,,a tak pozatym to kurna losowanie powinno być pierwsze o 9 tak wstaje
Żelka..no karwa chyba to Ty pamietasz bo ja tobie to powiedziałem
Żelka....ale jeżeli chodzi o mercedesa...to jest osiągalny...kwestia kasy.......a jak to wygląda z tobą??
iwka ..ja wiem ze masz ale nie tam gdzie ja mysle bo ty zamiast tam masz w głowie
fsfznowu ma bana
no to spadam uciekam mili moli padam,,,Zelkamax nie pij tyle wejś śię za odpoczynekiwka kojażysz mi się słodyczą i czymś miłym to zobaczymy kto na kogo wskoczy pierwszytwoje 5555,,,lub moje 4444dobranoc
iwka ..oczywiście mozna tobie wybaczyc bo i tak nie wiesz o co chodzi ...co piszesz co mówisz i gdzie napiszesz
Jarku wersja limitowana.. Jeden egzemplarz.. Nie do kupieniai nie ma jazdy próbnej