Wpisy 1 637 576 – 1 637 675
28 lipca 2013 16:51 → 28 lipca 2013 19:35, 100 wpisów
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 21:40 cześćdo poklikania.
ale sauna ,parówka u nas w Auschwitz 37 stopni w cieniu istna afryka tylko bambusów brak
Na forum w wątku "Poważne pytanie do PASKO" :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&last=1
jest bardzo ciekawie , gdyż ujawniam tam jak zdekonspirowałem @Moneta ( a raczej jak to on sam się zdekonspirował ) , że to także inna bardzo znana postać tego forum , czyli że jest wielonickowcem.
Zapraszam do lektury!
Oj, bedzie się tam jeszcze działo...
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=430&last=1
jest bardzo ciekawie , gdyż ujawniam tam jak zdekonspirowałem @Moneta ( a raczej jak to on sam się zdekonspirował ) , że to także inna bardzo znana postać tego forum , czyli że jest wielonickowcem.
Zapraszam do lektury!
Oj, bedzie się tam jeszcze działo...
edi8
jackwar>> a co mam robić?
z edi8 juz taki kawalarz jest. tylko żeby konkreta jakiego dał.
Za kogo ja tu robił i jako kto MP całe ośmieszałem.
z edi8 juz taki kawalarz jest. tylko żeby konkreta jakiego dał.
Za kogo ja tu robił i jako kto MP całe ośmieszałem.
Monet , spoko
nie którzy są jak james bond
tylko z małej litery
nie którzy są jak james bond
tylko z małej litery
a może monet to edi8...a edi8 to monetzarcik - nie moglem się już powstrzymać wszędzie ta sprawa
Bo jak tak można ..pisać , inteligentny człowiek niby..a dennych epitetów używa .. jaki wniosek z tego płynie, ze tylko jest nadęty
Ale jeżeli ktoś używa wielu ników w szczególności że zdaje pytania i sam sobie odpowiada i używa tego przeciwko innym to powinien być BAN na wieki taki jest moje zdanie
Napisałam tylko to co mi lezało na sercu i nie chcę brac w tym udziału..człowiek inteligentny polemizuje,a nie ucieka sie do obrażania w sposób niegodny , poniżej pasa .Paskudne to.. doprawdy..zmieniłam zdnie o edim !!
Gmatwa sie tylko w tej swojej nadetej filozofii.. nie majacej nic wspólnego z inteligencją .
Ide tam
Ide tam
Jocia
Nie Ty jedna zmieniłaś zdanie...
Nie Ty jedna zmieniłaś zdanie...
Alex
jocia....i tu masz rację......edi zrobił się niestety nadęty......
monet....
monet....
Bo tak jest ..moze tez zostane śmieciem.. mało mnie to obchodzi.. ale jest śmieszny..wiedzy mu brakuje a filozofuje .. zna sie na piłce, zapewne meczach..moze typowaniu..ale tak to tylko bufon.Byty tworzy..bytów sie nie tworzy, one istnieją ( dla tych, którzy wierza ich istnienie ) . albo sie jest w nich , albo nie. Tak samo choroby psychiczne ..jest teoria, głoszaca,ze nie ma chorób psychicznych, tylko przebywanie w dwóch bytach..światach jednoczesnie ( ktos kto tego nie doznaje ..nie jest w stanie ocenc..czy to prawda ,czy fałsz ).. kto wie jaka jest ostateczna prawda.. Tylko Stwórca...... a nie EDI8
Oj Jocia Filozofujesz Prawda jest jedna nie lubią się i tyle chodź ja sie Ediemu nie dziwie bo jego oponent ma czasami dziwne akcje
Naśmiewanie sie z alkoholizmu,czy choroby psychicznej..jest niegodne człowieka cywilizowanego .. mieniacego sie inteligentem.. to tak samo mozna sie wysmiewac z kogos za to,ze ma katar ...podłe i tyle .
alex nie filozofuje..wiele czytałam w tym temacie.. i tyle .
Teraz koniec, bo sie musze skupic na puszczaniu
alex nie filozofuje..wiele czytałam w tym temacie.. i tyle .
Teraz koniec, bo sie musze skupic na puszczaniu
alex.....jocia ma rację.....wiem że Ty też masz uraz do moneta...bo mieliście sprzeczkę....niepotrzebną zresztą....ale edi niestety pisze głupoty......sam na czacie jestem od tamtego roku ale obserwatorem jestem od paru lat i co niektóre osoby znam tu lepiej .....niż by się niektórym osobom wydawało........
alex to jest polemika... kulturalni ludzie nie wyzywaja innych od smieci ...i alkoholików ..
nalapek 07 mam , 09 mam
nalapek 07 mam , 09 mam
jocia niestety ale ja już się puscilem wcześniej wiec teraz kciuki trzymać trzeba
jocia i nie mów do mnie nalapek....bo niedługo będziesz pisać ...napletek
Halapciu..Alex..Jocia..Teso....macie tu jakies keksy oplatkowe..czy co?..
jocia,,.....ja się nie gniewam......ale powiedz mi co z tą 27??
napletek
ulexxa
Halapek .. nie wiem ...nie mam 27 ..ale moze sie myle,ze jej nie mam.. nie jestem ( raczej nadęta i pychy nie trawię ) nie wiem
ulexxa
Halapek .. nie wiem ...nie mam 27 ..ale moze sie myle,ze jej nie mam.. nie jestem ( raczej nadęta i pychy nie trawię ) nie wiem
Sorrki za te akcje.
I że mimo woli zostaliście w te pranie bródu wkręceni.
Czekam na potwierdzenie Admina odnośnie mojej "wielonockowości".Nie tak dawno zostalem zlustrowany przez admina i wszystko było wyjasnione tu na czacie. Jeśli potwierdzi się chociaż w najmniejszej części to co mi edi zarzuca - zniknę . Razem ze swoimi rzekomymi bytami.
Zyczliwym -dziękuję za dobre słowo i wiarę.
PS.Alex>> ale Ty masz pamięć..
I że mimo woli zostaliście w te pranie bródu wkręceni.
Czekam na potwierdzenie Admina odnośnie mojej "wielonockowości".Nie tak dawno zostalem zlustrowany przez admina i wszystko było wyjasnione tu na czacie. Jeśli potwierdzi się chociaż w najmniejszej części to co mi edi zarzuca - zniknę . Razem ze swoimi rzekomymi bytami.
Zyczliwym -dziękuję za dobre słowo i wiarę.
PS.Alex>> ale Ty masz pamięć..
Jociu..aa to niech bedzie Keks napletkowy..lo jery..nie moge ze smiechu..