Wpisy 1 635 804 – 1 635 903
27 lipca 2013 04:56 → 27 lipca 2013 10:22, 100 wpisów
Czego Tobie życżę
Fakt Merde.. fekalia piszac cywilizowanym językiem
Fakt Merde.. fekalia piszac cywilizowanym językiem
Dzień dobry.Miłego dnia.
Ulexxa
Ulexxa.
Tak,mam wyslane.
Tak,mam wyslane.
Emeriti..to powodzenia ii trafnych zycze
ja obecnie nie gram tam..jade inna trasa przez Garz..nie przez Ahlbeck..staje tylko w Neuebrandenburg na szybkie zakupy w Kaufland..ale tak biegiem ze nie mysle o lotku nawet..aa moze powinnam chwilke poswiecic..
ja obecnie nie gram tam..jade inna trasa przez Garz..nie przez Ahlbeck..staje tylko w Neuebrandenburg na szybkie zakupy w Kaufland..ale tak biegiem ze nie mysle o lotku nawet..aa moze powinnam chwilke poswiecic..
Trisetum
Jadę na targowisko,póki jeszcze nie ma takiego upału.
dobra ja lece z Flora na spacerek..
boo wygina mi sie tu jak..mandolina..
narazka..pa Wam..
boo wygina mi sie tu jak..mandolina..
narazka..pa Wam..
Ulexxa.Warto zagrać,a nuż .
Trisetum.
W domu jestem,ale mam wysłane.
2 w jokerze? Z jokerem ?
W domu jestem,ale mam wysłane.
2 w jokerze? Z jokerem ?
emerytka nie grałem w jokera tylko pisze ze 2 wylosowali od ponad 300 losowan nie padła
r 36
r 36
Trisetum. Aha,teraz wiem.
Robal.Witaj
Ireland.
Ty mu 5,a on Tobie miliony.
nio dotarlam w koncu do domciu z wywalonym..wykonczy mnie Flora tym..poscigiem..ii obwachiwaniem kazdego mozliwego miejsca..uff
Robalciu....aa napoik wybierz sobie ..hmm moze cytrynowy soczek z lodkiem..
Ireland....milego pluskowania..
Robalciu....aa napoik wybierz sobie ..hmm moze cytrynowy soczek z lodkiem..
Ireland....milego pluskowania..
Ireland..Twoj nick..przypomnial mi pewien fajny utwor..
http://www.youtube.com/watch?v=3G0OG6ngu_U
http://www.youtube.com/watch?v=3G0OG6ngu_U
Zeli..dobrego nic wlasciwie..ale jakos ciagne te bide..przynajmniej probuje..
basienko masz cos bo musze emigrowac...
witajcie
Ola chyba dziś w całej europie taki upał no ale w końcu mamy lato
Zelka ulexia
Olu chcesz się wygadać?? jeśli tak to podam Ci emaila i jak tylko źle się poczujesz to możemy porozmawiać
basia jesteś?
Zeli..chodze sobie prawie codziennie brzegiem morza..tam jest fajnie bo wiaterek..ale tylko stopencje mocze bo nie umiem plywac..chociaz urodzilam sie tu nad morzem..
ale 3 razy sie topilam i powyzej kolan juz do morza nie wlaze..
ale 3 razy sie topilam i powyzej kolan juz do morza nie wlaze..
Zeli..juz tu podawalam moj email.. ulexxa@web.de napisz jak znajdziesz chwilke..ja rowniez nie siedze za duzo w necie ostatnio..ale mam powody..gdy zlapie chwilke chetnie napisze do Ciebie..
Olu napiszę teraz żebyś miała już mój adres i pisz kiedy tylko chcesz
ojej to fajowo..Zeli bo mi jest normalnie wstyd sie przyznac..ze nie umiem plywac..
Zeli..juz tam"czlapie"..zapodaj mi jak mozesz jakis fajny utworek..to sobie poslucham..muzyka koi moje nerwy..
muszę już uciekać
wszystkim jeszcze raz życzę miłego dnia i mimo wszystko uśmiechu
Ulexxa trzymaj się kochana i pisz kiedy chcesz, teraz też jeśli potrzebujesz
wszystkim jeszcze raz życzę miłego dnia i mimo wszystko uśmiechu
Ulexxa trzymaj się kochana i pisz kiedy chcesz, teraz też jeśli potrzebujesz
Zeli..moja dobra Duszko..dziekuje
jesli chodzi o miuz..lubie wszystko co wpada w uszko..starocie nowosci sredniaki..wszystko ale raczej sokojniaste teraz..chociaz te "szybciejsze" tez lubie posluchac..wiesz coo?ja to mam czasami "swirka"..sprzatam mieszkanie lub gotuje cusik np.krokiem tanecznym....chyba mi odwala na glowke..
jesli chodzi o miuz..lubie wszystko co wpada w uszko..starocie nowosci sredniaki..wszystko ale raczej sokojniaste teraz..chociaz te "szybciejsze" tez lubie posluchac..wiesz coo?ja to mam czasami "swirka"..sprzatam mieszkanie lub gotuje cusik np.krokiem tanecznym....chyba mi odwala na glowke..
basiu ok a masz cyferki bo uciekam?
Zeli..momencik..cos mi sie strona web zaciela..zaraz ponawiam probe....ale tak jest czesto tu mam..ajej musze wylaczyc kompa i probuje znow..sorci
basia paczałam ale tam nic nie ma...cyferek na pewno nie...
basienko dzieki stokrotne znikam trzymaj kciuki bo ja nie bede miała jak tyle roboty...