Wpisy 1 635 376 – 1 635 475
26 lipca 2013 23:40 → 27 lipca 2013 00:25, 100 wpisów
poszukam zaraz to podeśle ci na K G, bo dziś już nie ma głowy do typowania
Hej moglby ktos mi wytlumzczyc o co chodzi z tymi podejrzanymi liczbami i gdzie to sie sprawdza?
Powiem szczerze kiedys jak sie gralo w mm to piateczke z 10 łatwo bylo ustrzelic a teraz...szkoda gadac
Daliby ludziom wygrac, oni dosyc zarobili juz...
Powiem szczerze kiedys jak sie gralo w mm to piateczke z 10 łatwo bylo ustrzelic a teraz...szkoda gadac
Daliby ludziom wygrac, oni dosyc zarobili juz...
dominik.. no co TY..a dziura budżetowa.. a nagrody dla poslów i marszałków Chcesz by dali wygrac ..dla siebie potrzebują
Liczby podejrzane są ukryte w....przyszłości. Żeby się do nich dostać, trzeba być....jasnowidzem.. .
....................................................
....................................................
Dominik.. .
To nie jest...żart.
.......................................
To nie jest...żart.
.......................................
Cd. Odpowiedz jest jak najbardziej poważna.. .
Przerwa na...kawę. .{{pączek}}.
...........................................
...........................................
No tak. Posłuchałem głupiego "komputra", że żle napisałem słowo " Pączek ". Niestety, w tym wyrazie nie można użyć polskich liter.
jocia masz na K G link do tego IncrediMail ze spolszczeniem, gdybyś nie umiała go ściągnąć bo na chomiku róznie bywa to napisz do mnie na K G
Dominik.. .
Wyjaśniam, o co chodzi z tymi liczbami " podejrzanymi ". Przy okazji powiem, że to jest mój wynalazek.
......................................................
Jest duże prawdopodobieństwo, że zostanie wylosowana liczba oboczna liczby podejrzanej. Wyjaśnię to na przykładzie.. .
Np. liczba 46. mogą wylosować liczbę 47 lub 45, albo...obie, ale to się rzadko zdarza.. .
Wyjaśniam, o co chodzi z tymi liczbami " podejrzanymi ". Przy okazji powiem, że to jest mój wynalazek.
......................................................
Jest duże prawdopodobieństwo, że zostanie wylosowana liczba oboczna liczby podejrzanej. Wyjaśnię to na przykładzie.. .
Np. liczba 46. mogą wylosować liczbę 47 lub 45, albo...obie, ale to się rzadko zdarza.. .
Witam. Jestem zszokowany i mam strasznego doła, gdyż mój sąsiad zasztyletował 16 -latka. Ogólne zbiegowisko, mnóstwo policji i dramat. Jutro Pyzdry będą na pierwszych stronach.
jocia...sama napisałas ,że jak w grobie będziesz leżeć to odpoczniesz...właśnie odpoczywasz
Lila.. .
..............................................
..............................................
Wedrowca netowy czesto tak typuje ale jak na razie nic...czesto kresle 3 liczby pod rzad x3 i do tego mojego niby pewniaka i nici np 2,3,4, 27,28,29, 56,57,58 i 10 jak zagram to nie pada a jak nie skrexle od razu cos jest.
A tak na marginesie paczki o tej porze hehe
A tak na marginesie paczki o tej porze hehe
Lila.. .
.............................
.............................
Odbija zwłaszcza młodzieży. Czuli się bezkarnie, ciągłe rozróby przed jego domem, aż w końcu sąsiadowi nerwy puściły, chwycił nóż, i stało się. Godzinna reanimacja najprawdopodobniej nic nie dała, bo poszła wieść, że nie żyje. Idę zobaczyć co się dzieje.
No nie. Pączka nie mam. Do herbaty mam...ciastka.. .
............................................
............................................
może jeszcze 38 i 58 ale jutro pomyśle coś więcej albo znowu gpodkradne z mojego horoskopu
Lila.. .
....................................
....................................
Lila.. .
Nie śpię, bo jutro spodziewam się najazdu dziczy / to znaczy gości/ z durnej Ameryki.. . {{wsciekly
................................................
Debile, zamiast siedzieć w kraju karabinów i pistoletów szwędają się po świecie.. .
-----------------------------------------
Nie śpię, bo jutro spodziewam się najazdu dziczy / to znaczy gości/ z durnej Ameryki.. . {{wsciekly
................................................
Debile, zamiast siedzieć w kraju karabinów i pistoletów szwędają się po świecie.. .
-----------------------------------------
szybciej coś z tych: 9,10,20,24,26,29,58,65,69,77 ale nie wiem które
Wn...a ja zaraz chyba strzele w pysk komuś zza płotasiedzą synowie sąsiadów na ogrodzie ale oni cisi a te ich panny to chichraja jak porabane,wyją,śmieją się ,normalnie czubki jakieś.Baby gorsze karwa od chłopa
Lila hehe
a teraz
witam i reszte, wszystkich
co złego , to nie ja
a teraz
witam i reszte, wszystkich
co złego , to nie ja
juras..tylko,że mi z tych 9,10,20,24,26,29,58,65,69,77 to 10,wyszło na nie
Ja myśle o 20,21,22,52,62,x z +
Nic do gości nie mam, ale parszywce powinni siedzieć w tym durnym amerykańskim kraju.. .
..................................................
..................................................
7,8,9 też wpadnąć powinno , ale kiedy ?