Wpisy 1 635 004 – 1 635 103
26 lipca 2013 21:15 → 26 lipca 2013 21:36, 100 wpisów
fifi..no raz się zyjemoja sąsiadka dom obok ma 40 lat a cycki jakby miała z 80 moja teściowa ma ładniejszy dekolt od niej
zakon......ja mieszkam niedaleko szczytna.....i nie wiem gdzie on te wiersze pisał
na upały
fifi..poza tym ja nie lubie leżec plackiem na słońcu bo ja żywa jestem i wszędzie mnie pełno
:patrząc w mapki zauwazyłem,ze 14tej nie było koncowek z liczbą 6,moze teraz wieczorem padną:
Lila...lubisz się opalać
fifi...a w locie to okbyle nie leżećp[lackiem bo bym sie karwa zanudziła na śmierć
jano...
ej podobno każdy będzie musiał w myśl nowej ustawy wykupić OC, czy masz bryke czy nie hehe, chore
Ja się opalać nie lubię
hipcio
Lila...poszła się opalać
:podobno jest wielka dziura budzetowa więc ts musi oddac duzo pieniążkow ktore zebrał:
Witam
Wczorajsza prognoza z wpisu: 1.633543 o nadejściu
30-dziestek w multi sprawdziła się
Stawiam nadal na tę dziesiątkę
Wczorajsza prognoza z wpisu: 1.633543 o nadejściu
30-dziestek w multi sprawdziła się
Stawiam nadal na tę dziesiątkę
zakon...no to w sumie niedaleko......ja mam 75....czyli w sumie...120
przygotujcie się, że dużo zabiorą nam kasy, I próg ostrożnościowy już zlikwidowany, II to kwestia czasu
jano312
basia bez urazy mogła byś wkleić wczorajszą 7/9 i zdjąś tom starą dziesiatke z profilu...może czas na wiecej pozdrawiam..'
Dobry Wieczór ferajnie pozdrawiam spod wiatraka
Ledwo żyję
wszystkich
Ledwo żyję
wszystkich
dzisiaj wieczorem zrobiłem bunt nie gram
o 14 przegrałem 20 zeta i nic
o 14 przegrałem 20 zeta i nic
witam wszystkich urzytkowników strony multipasko ja też cześto wpadam,,lecz mało uaktywniam się na tabuuu,,pozdrawiam iżycze dużych maksymalnych wygranych w życiu.............
jaro 55 jak ustrzele naprawde dużo to wkleję takie to drobnica lepij 8/10 niż7/9
zakon.....no można......byłem w czwartek..z dzieckiem u ortodonty w olsz......nieraz tam jeżdżę....a wogóle mam brata pod olsztynem......a i w wojku w nadwiślańskich byłem....na pstrowskiego