Wpisy 1 634 904 – 1 635 003
26 lipca 2013 20:54 → 26 lipca 2013 21:14, 100 wpisów
zakon..ja wtedy tez kasy wydałam bo domek opłaciłam nad jeziorem na cały weeken i w***a wszyscy przygrali,ale to nic,teraz wiadomo,że są niepoważni i z gęby cholewe zrobili
lila spoko nie ma sprawy teraz w sierpniu lece na urlop za granice na zasluzony urlop
lila kurcze ja ponad 300 km mialem w jedna strone i przyjechalem
zakon...a szkoda słów.Miałes i dojechałes a resztato dno,w gebie mocna i nic więcej.Teraz wiesz mniej więcej z kim masz na czacie do czynienia.W gebie mocni a jak przychodzi co do czego to sam widziałeś
tianshi bylo spotkanie rok temu i co i dupa tylko ja bylem i Lila
ja z gęby cholewy bym nie zrobił.......o nie ....macie rację...jak się umawiać to być...a jak nie ..to się nie umawiać
a ja nic nie wiedziałem, gdzie się spotykaliście w jakim mieście???
lilka...
ja jestem z Wielkopolski... więc nie wiem gdzie masz jeziorko
ja jestem z Wielkopolski... więc nie wiem gdzie masz jeziorko
siemanko
Lila....
lila, bo ja nie wiem o co chodzi tzn w jakim kontekście to jest użyte?
Jaka pogoda w Polsce i jak typowania
tianshi...
to dajcie znać kiedy się znowu spotykacie, a ja się postaram dołączyć
Lila....o kurczę nie dobrze
amour..gdzie Ty jesteś,że typujesz od święta i na czacie pojawiasz się rzadko ?
fiolka....
halapek
Lila...no to gorąco
lila, w domu a gdzie? a typuje od święta bo mi net wyłączają, i to ich tłumaczenie, to ja nie wiem czy się śmiać czy co?
"Wie Pan co, bo coraz więcej ludzi ma internet i HD, więc nie ma się co dziwić, że internetu nie ma czasami"
"Wie Pan co, bo coraz więcej ludzi ma internet i HD, więc nie ma się co dziwić, że internetu nie ma czasami"
nie te emoty
Lila....
lali....różnie....mieszkałem w mazowieckim...ale po powodzi...na razie wróciłem na mazury
fifi..ja uwielbiam jak jest tak +25 a powyżej zaczyna mnie wkierwiac
Lila klima przeziębisz się
lila, ten jest dobry, ale coś ostatnio odwalają, wezwę ich jeszcze raz nie sprzedzą całą instalacje
Cześć dzisiaj na 5:45 miałem do 16:00 prace w u was jak tam po pracy samopoczucie ?
fiolka...
zakon...nie rób mi takich zagadek....bo nie wiem ...a nie chce mi się szukać
amour sprawdz czy ktoś ci się nie podłącza pod router WIFI wieczorami bo może coś zaczyna ściągać a ty nie masz wystarczającej prędkości do oglądania stron www
lali.....mam też niedaleko hotel gołębieski...najbliższe jezioro 15 km ode mnie...
tianshi ja mam kodowane połączenie na IP, ja nie ma kogoś na liście to się ze... a nie wejdzie
amour, ale dostawca może ci odcinać lub ma ustawione jakieś godziny, że nie masz takiej prędkości jak powinieneś ...
tianshi ja mam z INEI jest stała nie może mi odciąć ani nic, jak nie ma to widocznie albo serwer DHCP padł,albo oni nie wiedzą co
zakon.....nie napisali gdzie wiersze pisał....ale coś jest o warmii...czy tam??
sprawdź... pozamykaj wszystkie strony i tylko zostaw tego speeda i go uruchom, wyłącz torrenty, gg, tlen, skypa.. wszystko co ciagnie net
no to kuźwa jak masz 50mb to ci powinno śmigać jak nie wiem co
ja też mam 50 z INEA kabel tv
ja też mam 50 z INEA kabel tv