Wpisy 1 634 873 – 1 634 972
26 lipca 2013 20:43 → 26 lipca 2013 21:08, 100 wpisów
nie długo będzie tak jak w stanach na parkingach że jak nie dasz to ci szkodę zrobią .
tak Lila , byłem w poniedziałek na rozmowie i dzwonili bym podanie składał
jackwar to trzeba samochód z przebiciem zrobić, jak dotknie to spali
zakon..nie wiem czy kupę ale ja na pewno tam do WAS dotrę a reszta mnie nie interesi
zakon...nom w tedy też miało być 12 osoób a były tylko dwie.Ty i ja słowni jak*** wszyscy byli.Teraz wiesz,słowem ich sobie dupe można podetrzeć,a nawet nie bo szkoda dupy
jackwar, to juz trzeba ostrożnie i ostrzec znajomych hehe, albo włączać w razie potrzeby i majstrowanie dłużej niż ileś tam grozi poważnym poparzeniem
pierdo... takie zjazdy gdzie sie deklaruja jade 300 km i nie ma nikogo oprocz Ciebie i mnie
ale ludzie mają narąbanewyjeżdżają na cały weekend a psa zostawiają w takie upały przywiązanego do budy
zakon....no widzisz,jak wcześniej to wszyscy mieli przyjechać a póxniej sie okazało,że ten nie może,ta ma za daleko,ta pracuje ten miał wypadek,ten jest w pracy itd.Jakby ***a wczesniej nie wiedzieli tym bardziej,że ten zjazd był planowany 2 miesiace wcześniej więc mogli sobie wykombinować wolny czas.Wszyscy mocni ale w gębie a jak przyjdzie co do czego to okazało się,że ze słownych to tylko Ty i ja
fifi..pies przy budzie to jeszcze nie tak źle,gorzej jak idą na zakupy i zostawiaja dzieciatko w samochodzie karwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amour....przywiązują żeby nie uciekała, bo jak ją zostawiają to myka na moją posesję a potem przez bramę dalej
lila z calym szacunkiem ale jak beda jakies zjazdy to ja sie nie pisze bo to bez sensu z geby robic d..
zakon..ja nic nie planuje a jak będe chciała to się zgadamy i wpadnę tam do was.Do Ciebie i zonki Twojej co by nie było
idę wklepać loteriadę będę na losowanie bo dzisiaj muszę mieć 10/10 "
zakon..ja wtedy tez kasy wydałam bo domek opłaciłam nad jeziorem na cały weeken i w***a wszyscy przygrali,ale to nic,teraz wiadomo,że są niepoważni i z gęby cholewe zrobili
lila spoko nie ma sprawy teraz w sierpniu lece na urlop za granice na zasluzony urlop
lila kurcze ja ponad 300 km mialem w jedna strone i przyjechalem
zakon...a szkoda słów.Miałes i dojechałes a resztato dno,w gebie mocna i nic więcej.Teraz wiesz mniej więcej z kim masz na czacie do czynienia.W gebie mocni a jak przychodzi co do czego to sam widziałeś
tianshi bylo spotkanie rok temu i co i dupa tylko ja bylem i Lila
ja z gęby cholewy bym nie zrobił.......o nie ....macie rację...jak się umawiać to być...a jak nie ..to się nie umawiać
a ja nic nie wiedziałem, gdzie się spotykaliście w jakim mieście???
lilka...
ja jestem z Wielkopolski... więc nie wiem gdzie masz jeziorko
ja jestem z Wielkopolski... więc nie wiem gdzie masz jeziorko
siemanko
Lila....
lila, bo ja nie wiem o co chodzi tzn w jakim kontekście to jest użyte?
Jaka pogoda w Polsce i jak typowania
tianshi...
to dajcie znać kiedy się znowu spotykacie, a ja się postaram dołączyć
Lila....o kurczę nie dobrze
amour..gdzie Ty jesteś,że typujesz od święta i na czacie pojawiasz się rzadko ?
fiolka....
halapek
Lila...no to gorąco
lila, w domu a gdzie? a typuje od święta bo mi net wyłączają, i to ich tłumaczenie, to ja nie wiem czy się śmiać czy co?
"Wie Pan co, bo coraz więcej ludzi ma internet i HD, więc nie ma się co dziwić, że internetu nie ma czasami"
"Wie Pan co, bo coraz więcej ludzi ma internet i HD, więc nie ma się co dziwić, że internetu nie ma czasami"
nie te emoty
Lila....
lali....różnie....mieszkałem w mazowieckim...ale po powodzi...na razie wróciłem na mazury
fifi..ja uwielbiam jak jest tak +25 a powyżej zaczyna mnie wkierwiac
Lila klima przeziębisz się
lila, ten jest dobry, ale coś ostatnio odwalają, wezwę ich jeszcze raz nie sprzedzą całą instalacje
Cześć dzisiaj na 5:45 miałem do 16:00 prace w u was jak tam po pracy samopoczucie ?
fiolka...