Wpisy 1 634 773 – 1 634 872
26 lipca 2013 20:01 → 26 lipca 2013 20:43, 100 wpisów
Lilus..nio nie..hmm wiesz jak jest..coraz gorzej..
dlatego "laduje"sie miuza zawsze jak mam..dola..
ile moge sie zamartwiac..miuza dobrze na mnie dziala..wtedy wszystkie moje emocje..wylaza..rozladowywuje to co mi "zagraca"wewnatrz..smutek..zal..placz..smiech..ahh wszystko..pozniej mam duzo lzej..
dlatego "laduje"sie miuza zawsze jak mam..dola..
ile moge sie zamartwiac..miuza dobrze na mnie dziala..wtedy wszystkie moje emocje..wylaza..rozladowywuje to co mi "zagraca"wewnatrz..smutek..zal..placz..smiech..ahh wszystko..pozniej mam duzo lzej..
ulexxa..nie masz wpływu na to co się stanie,możesz być tylko z NIM i cieszyć się tym czasem,który wam jeszcze został
Lilus..z NIM?..On jest prawie 200 km. odemnie..juz niedlugo bedzie 2 miesiace..jezdze odwiedzam..ii wciaz wisze na tel.
slysze wciaz slowo..ja chce do domu.......
slysze wciaz slowo..ja chce do domu.......
ulexxa...ja bym zabrała go do domu i zapewniła lekarzy tutaj na miejscu .
ulexxa..lekarze mogą dojeżdżać do Ciebie do domu tak,że zastanów się nad tym żeby go zabrać do domu bo pobyt w szpitalu daleko od Ciebie niekoniecznie wpłynie na niego dobrze.
Lilus..w poniedzialek wszystko sie roztrzygnie..albo biore tam w de. Wohnung..albo nie wiem juz co robic..ehhhh
ulexxa...skoro on chce TUTAj ja bym go wzieła tutaj a TUTAj masz mieszkanie
ulexxa..moja mama jak zachorowała i już było za późno to wszyscy myśleli że będzie chciała wrócić do Polski,załatwiali jakieś wohnmobile a moja mama doszła na parę minut do siebie i powiedziała,że nie chce,że chcę umrzeć tam,i tam ją pochowałam.
Lilus..nie uwierzysz..to jest Niemiec..ale On kocha Polske..aa wogole jest urodzony w Szczecinie..jego babcia byla Rosjanka..On bardzo zawsze jest przeciwny..hitleryzmowi..nie raz plakal gdy ogladal programy o tym..naprawde..
ulexxa....to nie ma nic do rzeczy jakiej narodowości jest.Powinien byc pochowany i dożyć końca tam gdzie chce.Moja mama Była Polką a jest pochowana w Niemczech.Nie widzę problemu.
Lilus..nogi na fioletowe od stop do ud..jestem zalamana..krazenie wysiada totalnie..
a porpos chorób, to my w zeszłym roku mieliśmy "wakacje"
babcia trafiła z zatorem płucnym w czerwcu, wychodziła 25 lipca, a 25 lipca mój ojciec z żółtaczką poszedł
babcia trafiła z zatorem płucnym w czerwcu, wychodziła 25 lipca, a 25 lipca mój ojciec z żółtaczką poszedł
ulexxa...serce zaczęło pompować krew tam gdzie bardziej potrzebna.Robi mniejszy obieg(idzie po najmniejszej linii oporu) ale mimo wszystko powinnaś go wziąć do domu a zrobisz jak uważasz
Amour
Lila
Fiolka
Lila
Fiolka
Lilus..wiem..musze spelnic Jego zyczenie..ale ale..to takie straszne..ojej..
Fiolka
W zestawie masz 19 liczb. Jaką dodatkową na wieczór wpisać?
W zestawie masz 19 liczb. Jaką dodatkową na wieczór wpisać?
amour...a moja babcia poszła na woreczek żółciowy i zrobił się zator płucny i już nie wyzsła
lila, moja babcia poszła bo ją coś pod łopatką bolało, a tutaj zator ale robili w porę
nieraz nie chce się patrzeć bezpośrednio na osobę cierpiącą, człowiek po prostu boi się
Fiolka
Oki
Oki
dobrze..juz nic nie pisze o tych sprawach..ale jest mi juz ciut lzej..ze wywalilam to z siebie..
ulexxa....taaa przeszłam i jeszcze mam teścia z alzheimerem i czasami jeżdżę i go szukam ,czasami to mnie rozśmiesza,ale to nie jest śmieszne,chociaz jak nie oszuka a leki zażyje to wszystko kuma gorzej jak wyrzuci i wtedy się zaczyna taniec pingwina na szkle
ulexxa...ostatnio do mnie doszedł na nogach i zamiast do mojego domu poszedł do sąsiadów dwa domy wcześniej i się wykłócał,że tu mieszka jego syn z synowa i jak oni nie opuszczą domu w trybie natychmiastowym to zawiadomi policję dopiero przyszła sąsiadka do mnie i zabrałam go do siebie kuźwa ja się czasami uśmoecham ale to jest tragiczne
lila, nie będę się śmiał, ale takie sytuacje są śmieszne max bo to tak wygląda, jak by był na serio, a to chory człowiek
Amorku..supcio miuzka..zamknac oczy i wczuc sie..dociera do duszy..uspokaja..dzieki
lila....zobaczę czy po...będzie zaraza jednai gumą go-ł, go-ł, go-ł
ulexxa, a mam hiciora na disco, znalazłem wczoraj w sklepie z vinylami
https://soundcloud.com/flightfacilities/i-didnt-believe
https://soundcloud.com/flightfacilities/i-didnt-believe
amour..niom u mojego teścia to nie tak dawn sie okazało że ma alxheimera.Byłam u nich a on podszedł do mnie i sie zapytał czy zaprosiłam jego mame na świetaPrzypomniały mu się czasy sprzed 30 lat
Lilus..nio to rzeczywiscie wydaje sie smieszne..ale tragiczne totalnie ojej..ze tez na tym pieknym swiecie takie paskudne chorobska szaleja..
ulexxa..ostatnio oglądałam fotki teścia z wojska i karwa takie karczycho to było,wysoki ,przystojny a teraz alzheimer,aż nie do uwierzenia,ale niestety,człowiek z wiekiem się starzeje a nie młodnieje,kto wie co nas czeka.Chciałabym dożyc tych lat co on a mam zamiar dociagnąć do 120
Lila , nic nie pomaga , zero przeciągu , chyba że drzwi od mieszkania otworzyć ale to jeszcze menelstwo będzie chciało wejść
zakon..jutro wypintalam nad jezioro.Nie nad to co bylismy tylko nad to z drugiej strony na cały weekend bo masakra pogodowa
jackwar
lila jak dlugo zerwalem krzyzowe przednie i boczne mialem juz 2 operacje jedna po miesiacu drugie po miesiacu od pierwszej
lila jak dlugo zerwalem krzyzowe przednie i boczne mialem juz 2 operacje jedna po miesiacu drugie po miesiacu od pierwszej
Lila , czekam na sygnał , kazali złożyć podanie o przyjęcie , dziś złożyłem , zobaczymy co dalej .
do czego to w tym kraju doszło , ja bezrobotny od 7 miesięcy jeszcze datki biednym daje .