Wpisy 1 630 486 – 1 630 585
23 lipca 2013 21:12 → 23 lipca 2013 21:32, 100 wpisów
lila: to dlatego, bo chcą dalej marzyć o wielkim imperium, ale to już przeszłość. Na szczęście!
alfabet...dzisiaj chciałam wyjebutać telewizor przez oknoGdzie przełączyłam tam kórewna śmieszkano ja pitole.
alfabet..taaa w przyszłości jeszcze takiego kopa wyłapią,że sie skończy to ich imperium
Lila
Ja przeważnie gram jakiś zestaw to np 15 dni, chociaż ten z wczoraj już jest w koszu po pierwszym losowaniu
Ja przeważnie gram jakiś zestaw to np 15 dni, chociaż ten z wczoraj już jest w koszu po pierwszym losowaniu
kepalah...niedzisiaj na 25 sztuk tylko 5 weszłoale coś mi się odechciało dumać,może mi się jeszcze zachce
alfabet...weź niech ich ten potwór wiperdzieli i będzie święty spokój
lali......mnie ona nie rusza.....tylko sama się zapytała....to kultularnie odpowiedziałem
halapek>>***a to charakter.Ja tam do nich nic nie mam .
Pożyteczne bywają.
Problem jak sie trafi pierdolnięta dz..iwka.
Pożyteczne bywają.
Problem jak sie trafi pierdolnięta dz..iwka.
Najlepszy to jest ten król z Hiszpanii..pseudo amator polowań wszelakich..w Polsce strzelał do Zubra, którego mu postawili przed nosem, a w Afryce o zgozo do słoni, pięknych, majestatycznych zwierząt..
iwka: przepraszam, ale dlaczego tak gardłujesz? Wyluzuj, szkoda życia na kłótnie. Podaj innym rękę i uśmiechnij się!...
nie wymieniaj mojego nika.Janie wymieniam twojego a ty mojegoNie chcę miec z takimi jak ty w ogóle do czynienia
alfabet
czasami słowo przepraszam jest ciężej usłyszeć niż zobaczyć 10/10 dla niektórych
czasami słowo przepraszam jest ciężej usłyszeć niż zobaczyć 10/10 dla niektórych
Widziałem
płyny obwodniowe liź to pakero
płyny obwodniowe liź to pakero
Lila
@ teraz czytałem
chyba jest i tyle
@ teraz czytałem
chyba jest i tyle
Dawaj , łap w pyska macice ty su'ko su'ko
Fiolka
Użytkownik franek sprzedawca firanek stracił możliwość pisania na chacie.............zaraz tak będzie
Iwka
No i ok. Nie od razu Rzym zbudowali, małymi kroczkami...
No i ok. Nie od razu Rzym zbudowali, małymi kroczkami...
Fiolka
To musisz się rozgrzać
To musisz się rozgrzać
Franek od firanek ma legal
Iwka , dzifka, idiotka i tak dalej,dalej.dalej
fifi...trudno,wtedy będziesz mi rakiety posyłać i maxowi przy okazji też