Wpisy 1 630 439 – 1 630 538
23 lipca 2013 20:57 → 23 lipca 2013 21:22, 100 wpisów
Ja w zdrapkach to najwiecej 2 złote wydrapałam..ale rzadko je kupuje...
Lila....może być i na dębie
zostaw sobie swoje komenty dla siebie nie interesują mnie one a teraz abyś zrozumiał spadaj - poczekamy kiedy bana wyłapię hi hi
gaja...a ja dzisiaj w szybkie 100-100 szybkie 50-50 sruti tuti-500,złote jajo-300 normalnie szał
Dobry wieczór wszystkim.
Jak wam się podoba nowy następca tronu?
Jak wam się podoba nowy następca tronu?
Halapek
W MM grasz to 10/10 co mówiłeś że 11 lat nie weszło 7/10?
W MM grasz to 10/10 co mówiłeś że 11 lat nie weszło 7/10?
gaja...ana końcu z tego wszystkiego sama zniosłam złote jajco i poszłam opchnąć do skupu i gitara
przez taką sz ma tę piękną i ch u ja Moneta byle dupek se jeździł tu po mnie
gnoje
gnoje
lila: może dadzą mu James i JKM będzie miała nowego agenta 007?
player.....nie zawsze ale dziś puszczone.....i nie 11 lat ..tylko od 2004...czyli 9
Halapek
w temacie Winow ,,Najlepsza 20 -tka liczb z 80,, są podane 20 które nie weszły więcej niż 7 x 10/20
w temacie Winow ,,Najlepsza 20 -tka liczb z 80,, są podane 20 które nie weszły więcej niż 7 x 10/20
Halapek
obyś 11 nie musiał czekać
obyś 11 nie musiał czekać
alfabet...taaaaa albo Johny karwa już całkiem na łby podostawali żeby az tak nagłasniać a w tym czasie w Afryce milion dzieci się urodziło,których matki pokarmu nie mają i dzieciaczki umierają
player.....ale z 20.....dużo rozpisywania i kasy......a tak tylko 1 zakładzik
m77 ty też się na***łaś?
Odpierdol się lampucero. Bo omijalem do tej pory ciebie z daleka
Przez moneta? Takiego syfu jak ty sama sobie narobiłas to nikt po tobie poprawiać nie musi.
Odpierdol się lampucero. Bo omijalem do tej pory ciebie z daleka
Przez moneta? Takiego syfu jak ty sama sobie narobiłas to nikt po tobie poprawiać nie musi.
Halapek
Ja też dzisiaj z takiego założenia wyszedłem, pojedyncze zakłady na wyczucie, może farta będę miał i się jakoś ułoży
Ja też dzisiaj z takiego założenia wyszedłem, pojedyncze zakłady na wyczucie, może farta będę miał i się jakoś ułoży
Monet
alfabet...jest na świcie monarchii kilkanaście i nikt tak nie nagłaśnia o niczym jak te pojeby z UK.To firma samonapędzająca się.Normalnie perpetum mobile
Lila
generalnie rezultat z dzisiejszych typowań z śr. 4.00 jest jednym z najgorszych wyników od początku tematu także nie ma źle
generalnie rezultat z dzisiejszych typowań z śr. 4.00 jest jednym z najgorszych wyników od początku tematu także nie ma źle
player...ale ja w ogóle ostatnio daję czaduJakoś mi się ostatnio nie chce
mam slaby zasięg neta na hotelu
lila: to dlatego, bo chcą dalej marzyć o wielkim imperium, ale to już przeszłość. Na szczęście!
alfabet...dzisiaj chciałam wyjebutać telewizor przez oknoGdzie przełączyłam tam kórewna śmieszkano ja pitole.
alfabet..taaa w przyszłości jeszcze takiego kopa wyłapią,że sie skończy to ich imperium
Lila
Ja przeważnie gram jakiś zestaw to np 15 dni, chociaż ten z wczoraj już jest w koszu po pierwszym losowaniu
Ja przeważnie gram jakiś zestaw to np 15 dni, chociaż ten z wczoraj już jest w koszu po pierwszym losowaniu
kepalah...niedzisiaj na 25 sztuk tylko 5 weszłoale coś mi się odechciało dumać,może mi się jeszcze zachce
alfabet...weź niech ich ten potwór wiperdzieli i będzie święty spokój
lali......mnie ona nie rusza.....tylko sama się zapytała....to kultularnie odpowiedziałem
halapek>>***a to charakter.Ja tam do nich nic nie mam .
Pożyteczne bywają.
Problem jak sie trafi pierdolnięta dz..iwka.
Pożyteczne bywają.
Problem jak sie trafi pierdolnięta dz..iwka.
Najlepszy to jest ten król z Hiszpanii..pseudo amator polowań wszelakich..w Polsce strzelał do Zubra, którego mu postawili przed nosem, a w Afryce o zgozo do słoni, pięknych, majestatycznych zwierząt..
iwka: przepraszam, ale dlaczego tak gardłujesz? Wyluzuj, szkoda życia na kłótnie. Podaj innym rękę i uśmiechnij się!...
nie wymieniaj mojego nika.Janie wymieniam twojego a ty mojegoNie chcę miec z takimi jak ty w ogóle do czynienia
alfabet
czasami słowo przepraszam jest ciężej usłyszeć niż zobaczyć 10/10 dla niektórych
czasami słowo przepraszam jest ciężej usłyszeć niż zobaczyć 10/10 dla niektórych
Widziałem
płyny obwodniowe liź to pakero
płyny obwodniowe liź to pakero