Wpisy 1 630 373 – 1 630 472
23 lipca 2013 20:45 → 23 lipca 2013 21:07, 100 wpisów
alex...w wioskach nie ma barów.Kira się na ławkach pod sklepem bo sklep to dwa jednym.Sklep i pub
Gościowi skarpetki mniej je.bały jak tej su.ce pi.sda
alex...są tacy co nie wygrali a kombajny mają.Bez przesady do tego wygranej nie potrzeba
Myj,myj
Lilka-zapiszę sobie ten tekst,bo zapomnę
Iwka ,iwka
alex..teraz po wiochach traktory droższe mają niż Ty samochód.Taki traktorek teraz do milionka śmiga
siemanko
Lila...
Umyj,umyj.pis.dolenke
Lila
Prfesor
Alex
Iwka praca nie hańbi
Prfesor
Alex
Iwka praca nie hańbi
profesor
gaja...
Gaja
wojtas
Lubie wąchać
lubie zapach ryb
śledzie najlepsze
lubie zapach ryb
śledzie najlepsze
player...
Alex
10/10 pojedyncze zakłady
10/10 pojedyncze zakłady
Iwka wywal obrzmiałą wagine
Lila...
Iwka wpis 410
do mnie to było
do mnie to było
Lila...jak wygrywanie
Gaja nie ? Nieraz miałem ją przy języku
Lila.....czyli tradycja
luksja-wyjdź za mnie
Iwka
powiedz wprost że masz smaka na mojego żołędzia
powiedz wprost że masz smaka na mojego żołędzia
alexnormalnie szok.Co zdrapkę weźmie to wygranaa inni po 30 i uja a nie wygrana
Iwka
zwracam się do Ciebie to wpisuje Twój nick. W większym gronie wymienia się imię, chyba nie jesteś obyta z ludźmi. Tylko Ty i klawiatura.
zwracam się do Ciebie to wpisuje Twój nick. W większym gronie wymienia się imię, chyba nie jesteś obyta z ludźmi. Tylko Ty i klawiatura.
Zagrało by się tu w lotto ale kasy szkada
Ja w zdrapkach to najwiecej 2 złote wydrapałam..ale rzadko je kupuje...
Lila....może być i na dębie
zostaw sobie swoje komenty dla siebie nie interesują mnie one a teraz abyś zrozumiał spadaj - poczekamy kiedy bana wyłapię hi hi
gaja...a ja dzisiaj w szybkie 100-100 szybkie 50-50 sruti tuti-500,złote jajo-300 normalnie szał
Dobry wieczór wszystkim.
Jak wam się podoba nowy następca tronu?
Jak wam się podoba nowy następca tronu?
Halapek
W MM grasz to 10/10 co mówiłeś że 11 lat nie weszło 7/10?
W MM grasz to 10/10 co mówiłeś że 11 lat nie weszło 7/10?
gaja...ana końcu z tego wszystkiego sama zniosłam złote jajco i poszłam opchnąć do skupu i gitara
przez taką sz ma tę piękną i ch u ja Moneta byle dupek se jeździł tu po mnie
gnoje
gnoje
lila: może dadzą mu James i JKM będzie miała nowego agenta 007?
player.....nie zawsze ale dziś puszczone.....i nie 11 lat ..tylko od 2004...czyli 9
Halapek
w temacie Winow ,,Najlepsza 20 -tka liczb z 80,, są podane 20 które nie weszły więcej niż 7 x 10/20
w temacie Winow ,,Najlepsza 20 -tka liczb z 80,, są podane 20 które nie weszły więcej niż 7 x 10/20
Halapek
obyś 11 nie musiał czekać
obyś 11 nie musiał czekać
alfabet...taaaaa albo Johny karwa już całkiem na łby podostawali żeby az tak nagłasniać a w tym czasie w Afryce milion dzieci się urodziło,których matki pokarmu nie mają i dzieciaczki umierają
player.....ale z 20.....dużo rozpisywania i kasy......a tak tylko 1 zakładzik
m77 ty też się na***łaś?
Odpierdol się lampucero. Bo omijalem do tej pory ciebie z daleka
Przez moneta? Takiego syfu jak ty sama sobie narobiłas to nikt po tobie poprawiać nie musi.
Odpierdol się lampucero. Bo omijalem do tej pory ciebie z daleka
Przez moneta? Takiego syfu jak ty sama sobie narobiłas to nikt po tobie poprawiać nie musi.
Halapek
Ja też dzisiaj z takiego założenia wyszedłem, pojedyncze zakłady na wyczucie, może farta będę miał i się jakoś ułoży
Ja też dzisiaj z takiego założenia wyszedłem, pojedyncze zakłady na wyczucie, może farta będę miał i się jakoś ułoży
Monet