Wpisy 1 623 – 1 723
3 września 2007 00:33 → 6 września 2007 17:24, 100 wpisów
Witam
Po moich obliczeniach 10 na jutro:
5;38;43;50;52;58;63;67;76;79
Po moich obliczeniach 10 na jutro:
5;38;43;50;52;58;63;67;76;79
bez obliczeń z kazdego losowania w dniu nastepnym wystepuje od 4--9 powtórzeń wystarczy dopisać 10 dodatkowych poprzemieniać ze cztery razy i puścić kto gra grubo niech spróbuje pzdr.
AHA POLECAM ROZPISY NA 8-9 SKREŚLEŃ + 3 DZIESIĄTKI BARDZIEJ SIĘ OPŁACA CO WY NA TO ?
Dobre, tylko jakbyś pokazaał to na drobnym przykładzie to byłoby nieźle! Pozdro!
CO DO PRZYKŁADU Z SOBOOTY W NIEDZIELĘ POWTÓRZYŁO SIĘ 6 NUMERKÓW PRZY PRZEWADZE LICZB NIEPARZYSTYCH MOŻNA BYŁO DOPISAĆ WIĘCEI PARZYSTYCH I PRZY DOBRYM ALE DROŻSZYM ROZPISIE np.Z 30 CYFEREK MOŻLIWE BYŁOBY TRAFIENIE NAWT 8 Z 8 CIEKAWE PRAWDA
OCZYWIŚCIE TAKA GRA JEST KOSZTOWNA ALE W TRYBIE OSZCZĘDNOŚCIOWYM ZA 20 30 ZETA MOŻNA SIĘ WYROBIĆ CO DO TRAFNOŚCI NIE NARZEKAM ALE ZBIERAM NA SYSTEM ZA 15000 ZETA M-NIEI MYŚLĘ ŻE TE TRZY RAZY BĘDĘ NA TARGOWJ PZDR.WIARYGODNOŚĆ MOJEJ TEORII I PRAKTYKI MOŻNA SPRAWDZIĆ W INTERNECIE SPRAWDZAJĄC DZIEŃ PO DNIU OBOJĘTNIE JAKI M-ĄC
Kaczor... jest to bardzo ineteresujące lecz nie rozumiem pewnej rzeczy ma 20 licb które padły poprzedniego dnai i co??? Dopisuje do nich 10 swoich i co robie z tego kilka 8,9 i 10 tak 10 zeby wyszło ok 20 30 zł??? Ale nie mam zadnej gwarancji... A zeby trafic 8/8 to naprawde trzeba miec kilkadziesiat rozpisek jak nie wiecej... Przy duzym szczesci!!!
Z 30 CYFR PRZEPLATAM PARKI PARZYSTE NIEPARZYSTE I ROZPISUJE NA 12 ZAKŁADOW NIE ZAWSZESIE SCHODZĄ W 7 CZY 8 BO ZALEŻNE TO JEST OD ILOŚCI CYFEREK POWTÓRZONYCH NASTĘPNEGO DNIA A TE WUSTĘPUJĄ OD 4 MIN DO 9 MAX DODATKOWĄ 10 DOBIERAM INTUICYJNIE OGÓLNIE NIE JEST ZLE
No to jak ty grasz na parki czy na 8,9,10 bo to jest róznica i co te parki parzyste łaczysz z nieparzystymiczy? jak masz gg to podaj podyskutujemy...
JEŻELI JEST TE 20 30 ZETA WOLNEGO MOŻNA SIĘ BAWIĆ BO JA NA SWOJĄ 10 CZEKAM MIN.8 LAT CHOCIARZ TYDZIEŃ TEMU WYSZŁO Z NIEJ AŻ 8 TRAFIEŃ I TU PECH BO WŁAŚNIE W 10 BYŁO 520 ZETA ALE PRZY 9 BYŁOBY 2000 DLATEGO GRAJCIE SKREŚLENIAMI PONIŻEJ 10-U
USTAWIAM JE PARKAMI W TRZECH RZEDACH PO 10 NAPRZEMIAN I DOPIERO ROZPISUJE
jeszcze jedna rada warto przjrzeć się jak dana 20-30 wchodziła w analogicznym okresie w latach ubiegłych polecam bardzo pomocne kto trafi dzięki moim radom niech się pochwali PZDR.
a to gg masz?? I łaczysz po 4 pary np. i wychodzi 8 liczb?? 12 zestawów wychodzi 30 zł no i w jednym z nich musi byc 6/8 (30zł zwrot) ale jeszcze beda drobne 4/8 i 5/8 pieknie by było trafic 7/8 i 8/8 ale to chyba juz ciezko
GG NIE MAM JA OSOBIŚCIE SKREŚLAM NA 9 PRZECIĘTNIE TE CZTERY RAZY W TYGODNIU 6/9 PADA BEZ PIĄTEKI CZWÓREK KTÓRYCH NIE LICZĘ SUMA SUMARUM WYCHODZI ŻE GRAM ZA DARMO I ODKŁADAM NA DUŻĄ GRĘ
KACZOR,nie za bardzo wiem o co chodzi w twoim rozpisie,ja też bawię się w mutlti,tylko najgorsze że dużo wygranych przegapiam.Moim sposobem trzeba grać od 20 do 50 zł,chociaż niekoniecznie...cdn
w ostatnich dwóch tyg. przegapiłem 3x 5/5 i 1x 6/6,i to jest najgorsze,ale cieszy mnie to że wchodzą,może tym razem nie "dam tyłka",napiszę jeśli ktoś będzie chciał...
w ostatnich dwóch tyg. przegapiłem 3x 5/5 i 1x 6/6,i to jest najgorsze,ale cieszy mnie to że wchodzą,może tym razem nie "dam tyłka",napiszę jeśli ktoś będzie chciał...
w multipairs pewnie jest taka opcja...najczęściej chodzące liczby z ostatnich 50 losowań
oki.Ja biorę 50 i 51 ostatnich losowań,może i inne zakresy też są dobre,ale jeszcze tego nie testowałem...jak ktoś ma możliwość to sobie zobaczcie okres od 10.07-29.08 bodajże 7 liczb od samej góry poszło pokolei parzystych
poszły liczby bez żadnych przerw,najlepiej je wydrukować z tych 50 i 51 losowań,będzie wygodniej,ja segreguję je na ilości wystąpień(oddzielam sobie poziomymi kreskami)żeby było przejrzyściej...
zaznaczam kreskami które parzyste,bo czasem też to dużo daje,np. wczoraj...te liczby które wystąpiły po 13 razy(5 NP i 2P)było ich w sumie 7 szt.z tych 5 NP-nieparzystych padło 4,też dobrze
np.te które wystąpiły 16 razy w ciągu 50 i 51 losowań było ich 5 szt.liczb 16,23,25,38,60...widać że było 3 P-parzyste i były 2/3 16 i 38
A jeśli chodzi o MULTILOTKA + to nie będzie to takie złe,bo np.jeśli szczęście dopisze(a trzeba mieć jakiś magiczny czepek) za 5zł można wygrać 2,5 mln.Tylko piszę,że szczęście to trzeba mieć nie od parady...ale...
to nie jest takie głupie,gdyż trafimy tylko 1 liczbę z 10-ciu czy 9,czy 8 i trafimy niechcący PLUSA to zwróci się nam 2-krotnie
NA DZISIAJ 1 12 61 68 80 29 20 30 MAM NADZIEJĘ ŻE WYJDĄ ROZWALMY TO LOTTOOOOOOOO
1941 moze bys
napisał co to za system ?? razem przyjemniej wygrywać !!!
napisał co to za system ?? razem przyjemniej wygrywać !!!
Potwierdza sie moja teoria:))) Czytają mini czat i losują inne. Trza sobie przesyłać jakimś zaszyfowanym mailem:)))
Dzisiaj z nowym prezenterem zaliczyli jednak 1 wtopę z kamerą :)
Czy ktoś mi powie kiedy wreszcie padnie ta 12 ???
Czy ktoś mi powie kiedy wreszcie padnie ta 12 ???
Wydaje mi sie że to jest teoria spiskowa. :) Mysle, że po prostu nie mamy szczęścia i zwalamy wszystko na Lotto.
ja tam się nie napalam na 12,a wiecie czemu...bo zostaje jeszcze 19 liczb
hura ,jak trfiłam,to powiedzcie mi czy wy pracujecie nad dużym czy nad multi
ja szukam kogoś do dużego może znacie albo niech sam się ktoś zgłosi.czy mówią wam coś te nr.95,87808,to z systemu na dziś.
Droga Milu, podaj proszę jeszcze 6 liczb Dużego Lotka na jutro. Pozdrawiam
01,32,45,5,66,11,12,35,56,71
Witam- proponuję na próbę takie typki--5.11.28.30.58.77.
do matycza, a czy widzisz wtym nie realność,a może jest ok ,to ja mam numery tylko potrzebuje osoby do małej pomocy. reszte wiadomości nna GGpodaj nr.
Zdecydowanie lepiej było jak Dl byl w środe i sobote. Mysle ze zwiekszenie częstosci losowan moze nie przynieść
oczekiwanego zwiększenia przychodów Totalizatorowi.
oczekiwanego zwiększenia przychodów Totalizatorowi.
ludzie z totolizatora się tu logują i podają liczby które na pewno nie padną.
Doprawdy?
Panie i Panowie,wydaje mi się,że lepiej jak duży lotek jest częściej losowany,po pierwsze szybciej się zkumuluje,a wiadomo-ludzie dopiero grają jak jest więcej do wygrania i taka prawda...
a poza tym niech wreszcie wygra moja mama,zasługuje na to,bo gra już ponad 35 lat...dobre co
Doga Milu, no pewnie, że widzę realność w Twoich typowaniach, jak i we wszystkich pozostałych! (no może z wyjątkiem typowań ludzi z totalizatora). OBY SIĘ SPEŁNIŁY! gg w tabeli, ale obawiam się,że niewiele będę mógł Ci pomóc.SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ.
może ja dla Mili mogę w czymś pomóc...troszkę bawię się w statystyki...
Dlaczego do tej pory nie ma jeszcze wyników losowania express lotka?Czyżby nie było losowania jeszcze.Kto coś wie na ten temat?
Tylko 50 000 trójek w Dużym Lotku.... oj reklama do wszystkich nie dotarła. Wczoraj wysłano 50% mniej kuponów niż normalnie... totalizator będzie to musiał jakoś przełknąć.
dziękuje tobie Matycz za wsparcie bo ten kod który mam ma naprawdę realne rozwiązania,a ja jestem cykorem. a to nr. na dziś z kodu 3,1866048 co z tego wyciągniecie,
może mi coś umknęło ale o co chodzi z tym kodem mila???
Hej.
Skoro wszyscy typujecie liczby to i Ja podzielę się moimi typami:
Dla DL mam na dzisiaj dwa pewniaki 6 i 38
Dla ML 28, 31, 36, 47, 59, 68, 69, 79
Skoro wszyscy typujecie liczby to i Ja podzielę się moimi typami:
Dla DL mam na dzisiaj dwa pewniaki 6 i 38
Dla ML 28, 31, 36, 47, 59, 68, 69, 79
molżna mniej tajemniczo mila???
ja dopiero co nauczyła się na kom ale jak bym chciała skątaktować się z kimś poza to jak mam szukać.
Droga Milu! Mój mały iloraz inteligencji pozwolił mi na takie rozumowanie:z Twojego dzisiejszego kodu wyciągnąłem (odjąłem) 0,0450122 i wyszła mi liczba pi.W matematyce liczba ta ma dużo wspólnego z kołem.Z tego wywnioskowałem, że FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY. Czy tak? Pozdrawiam
super,tyjeden dałeś prawidłową odezwe gratuluje czy możemy razem współ pracować.ja mam spisany cały mc.czy napewno nie chcesz się dołączyć,domałej wspólpracy.pozdrawiam
To wielki zaszczyt dla mnie! Tylko nie wiem czy mc to skrót od miesiąc, czy masa i prędkość światła ze wzoru Einsteina, ale chyba wtedy c byłoby do kwadratu?
Mc to tylko nasz miesiąc ale wiesz że to bardzo długi zapis ,nawet z jednego dnia ja podałam tylko ragmęt.
Dla zainteresowanych zapraszam po systemy.
http://lotto.strefa.pl/SML3.rar
lub: http://lotto.strefa.pl/SML3.zip
Rozpakowac programem wimrar
http://www.internet.v.pl/ftp/wrar351pl.exe
POZDRO DLA NACIAGACZA !!!!!!!!!!
http://lotto.strefa.pl/SML3.rar
lub: http://lotto.strefa.pl/SML3.zip
Rozpakowac programem wimrar
http://www.internet.v.pl/ftp/wrar351pl.exe
POZDRO DLA NACIAGACZA !!!!!!!!!!
U mnie pogoda deszczowa, może pogoda dla bogaczy,możemy współpracować GG 3889695
Też tak sg myślalem -myślałem, że do wieczora razem z Milą opracujemy jakiś piękny wzór, opublikujemy i WSZYSCY będziemy BOGACI. Ale miła Mila milczy.
Mila,w razie trzeba jakieś statystyki w dużym lotku,czy w inne gry to poszukam(oby nie za dużo)także dopiero będę wieczorem po 20 tej,robota...wiadomo
03.09 1-2 04.09 3-4 05.09 5-6 06.09 7-8 ???????????? ciekawe czy będzie