Wpisy 161 878 – 161 977
9 września 2010 15:41 → 9 września 2010 20:01, 100 wpisów
Rob.....
OKOLICZNOŚCI ?
W pewnych okolicznościach wszystko jest CUDNE,
więc czy mają znaczenie?
OKOLICZNOŚCI ?
W pewnych okolicznościach wszystko jest CUDNE,
więc czy mają znaczenie?
zabrania się mówić o jedzeniu ośmiornic 

Wesoły daruje mu życie, ale może jak zagramy wspólnieto może coś ugramy?

no to mam już połowę z 10/10 

co ciekawe 4 z tych liczb zgadzają się z moim zestawem 10/10
druga połowa jest tajna 

idę na 

I połowa + II połowa = 10/10 

ile tam trafiłeś wesoły bo nie doczytałem?
10/10?
witam deszczowo

pytalem jaką sumke dziś trafiłes...
wygraleś
a u Ciebie Darku cosik wpadło? u mnie nawet na papierku dziś cienko..
to tak jak z pogodą
jakie 58? 57 to tak
raczej 68
Witam serdecznie wszystkich typerów, graczy i hazardzistów
Od dzisiaj razem z Wami będę przeżywał wyniki oraz dzielił się z Wami swoimi emocjami.
Od dzisiaj razem z Wami będę przeżywał wyniki oraz dzielił się z Wami swoimi emocjami.
witam znalazłem fajną stronkę wejdż zarejestruj się ściągnij programik i zarabiaj można także za darmo zagrać w bingo i koło fortuny przy odrobinie szczęścia wygrać parę dolarów trafiając pełne bingo nawet 1000dolców sprawdż to nic nie kosztuje niezła zabawa a można wygrać trochę kaski gorąco polecam
http://www.20dollars2surf.com/?ref=142189no jasne, takie stronki to do bani..

ile tobie zapłacili za reklamę tych stron?
witamy..robercik102 dla zaspokojenia twojej ciekawości nic mi nie zapłacili ,łatwo krytykować jest coś czego się nie zna,przecież do niczego nie zmuszam,ja korzystam z tego programu i nie narzekam ale nikomu nie odbieram prawa do własnej oceny pozdrawiam

ok. rustu2009...na takie reklamy nie raz się naciąłem więc nawet nie sprawdzam tego...
Witam ponownie.
Kathy; pada w Gdańsku deszcz??? Jak nie pada, to zaraz będzie padać.. .
Kathy; pada w Gdańsku deszcz??? Jak nie pada, to zaraz będzie padać.. .

Stoję w bramie, deszcz zacina wciążDookoła mnie szarych twarzy krąg
Nic nie widzę, nie chcę tutaj stać
W deszczu tańczyć chcę i oglądać świat

ok robercik102 rozumiem cię bo sam też wielokrotnie dałem się naciągnąć na jakieś pewne formy zarobku w tym programie nie ponosisz żadnych kosztów nie jest to żadna piramida finansowa na zasadzie wpłać a będziesz zarabiał uruchamiasz program wyświetlane są reklamy za każdą minutę masz przyznawane punkty które są zamieniane na realną kasę na koniec każdego miesiąca do tego są gratisowe gry,milionów na tym nie zarobisz ale drobne kieszonkowe jest realne przepraszam jeśli czymś uraziłem pozdrawiam

ok, rustu nie ma sprawy
do kawaleri wstąpić chciałem
długo swe kochanie prosić musiałem
bo w kawaleri wcale nie jest źle
porucznika mamy w piczy

długo swe kochanie prosić musiałem
bo w kawaleri wcale nie jest źle
porucznika mamy w piczy

witam, rustu a czytales rozmowy na tamtym czacie ? ja tak, nie dosc ze nic nie zaplacili to jeszcze straszyli wirusem

witaj attka czytam czat na tej stronce i nie znalazłem wypowiedzi o jakiej piszesz odnośnie tej konkretnej strony

akurat sprawa dotyczy gościa który oferuje na tym czacie kasę za wypełnienie ankiety i to jakaś podpucha
a ty wesoły, chociaż we woju byłeś?
rustu, czytalam rozmowe 10 dni temu, bylam zainteresowana bo mialam juz ponad 200 tys pkt ale jak zobaczylam to szybko odistalowalam programik, pozdrawiam
rustu siedze teraz w kilku reklamowkach, marne grosiki zbieram ale moze wyplacą
Darek, to co mi wyslales na gg to gramy dzisiaj?
witam wszystkich,jak po losowaniu o 14, bo ja kiepsko miałam tylko 2 z 10 liczb

ja do dupy nie na sanki
cześć wszystkim 
o 14 nie grałem ale jak bym grał to właśnie skreślił
bym te liczby co wylosowali

o 14 nie grałem ale jak bym grał to właśnie skreślił
bym te liczby co wylosowali

ja też tak mam od kilku lat. codziennie nie gram ale jakbym grał to skreślałbym te same liczby co wylosowali a w lotto to 1239 razy miałbym 6/6 

jestem 

liczby /nieco zmodyfikowane/ wpisałem na stronkę - teraz biegiem na stację benzynową 

na stację po 

ikony mają ochotę na imprezę 

witam,mio we wtorek amigo na 15 zl trafnie skreslilo 2 trojki i jedna czworke gdyby tak obstawic te liczby na zywo bylo byc cos nie??? jak tam wasze granie na tej stronie
Użytkownik OPA dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
witam jak dzis trafię szostkę w lotto ko sprawie se prezent!http://moda.allegro.pl/nowy-elegancki-portfel-gianni-versace-wysylka-0zl-i1224225902.html
Witam

Szukałam Ośmiornice bo chciałam tą drugą 5 ,czytam że zapisałeś na stronke.
4-8-19-57-59-60-63-67-70-78.Moja dyszka na dziś.m.dprotka halo dobry wieczór
Miałam ostatnio mały plus w grze ,ale wczoraj i dziś słabo ale pocieszam się że nie tylko mi tak słabo idzie .A co u ciebie Darku

Darku rozumiem nie mam gg jak założe sobie konto to się odezwe
Odpisałam sobie tą 20 jest tam kilka cyfr które wybiore
Odpisałam sobie tą 20 jest tam kilka cyfr które wybiore
Użytkownik KOCIO dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
widzę,z e jestem poszukiwany

nie mam