Wpisy 1 615 947 – 1 616 046
13 lipca 2013 12:55 → 13 lipca 2013 13:45, 100 wpisów
ulcia, u mnie było to wczoraj ale ze schabowym...i córcia pogardziła
Witajcie! Znów po kilku miesiacach przerwy puscilem 4 kuponiki. Zawsze po przerwie cos wygrywałem. Zobaczymy za godzinę i o 21.40.
ja mam w zamrażarce jeszsze grzyby z tamtego sezonu....takie pikne były
Witam
ulala-
ulala-
ula ja kupiłem z 2 tyg. temu po 10zł/litr- pochodzenie- lasy lubelskie ponoc- ale dobre bo słodkie i nie kwaśne- najgorsze borówki są ponoć z kieleckiego i sądeczczyzny
Siema
wszystkim !
Powodzenia w losowaniu o 14 karwa !
.
Drapek kradzieju jeden wszystko widze
wszystkim !
Powodzenia w losowaniu o 14 karwa !
.
Drapek kradzieju jeden wszystko widze
ulala- u mnie są drogie w tym roku bo mało jest
12 zł. za litr
12 zł. za litr
a ja na kolacyjkę ze śmietanką
-mnam mniam
-mnam mniam
Sam9
ulala
drapek
kondi i reszta
ulala
drapek
kondi i reszta
najlepsze moim zdaniem są w okolicach st. woli i leżajska/ rok temu były tam po 8zł/litr
Ja dziś jestem bez pewniaków
bo nie ma za wieczór 60 tek ani 70-tek
bo nie ma za wieczór 60 tek ani 70-tek
Uwaga,grający w Lotto angielskie :liczby :1,7,19,31,34,45 bardzo żadko występowały przez dwa miesiące,grałem tam to zaobserwowałem.Powo
wczoraj ts stracił trochę kasy, dziś mogą byc dziwolągi; a swoją drogą plajer ma nosa... że będą lecieć niskie
jocia
ulala- nie, to znaczy gdyby wczoraj padły " pewne 60-tki lub pewne 70-tki to miałbym na dziś kilka mocnych liczb a tak to " bieda"
ulala- a jak nie poleci
tzn, jest coś co poleci
to 44
to 44
Ja nie gram w MM,wysyłam tylko na sobotę Lotto,tak jak w Anglii,mam puszczone na cały miesiąc ,łącznie z PLUS 5 EkstraJak zajadę to funciaki,będą czekać
ula nie chodzi mi o dzisiejsze los., niedawno kilkając z nim, przewiduje wysokie dopiero za 50los., także na razie jego prognoza sie sprawdza
Byłem z rodzicami jako kierowca w Iławie i tata kupił mi rakietę Victech za 86 zł a piłeczki HEAD za 22 ale ja dałem 20. Oczywiście jeszcze byliśmy w kolekturze ja skreśliłem Lotto Plus a tata Lotto Plus i Multi Multi razem dał 18 zł. A przed chwilą zarejestrowałem kolejny kod na koncie Loteriady. Też rejestrujecie je ?
Ja na 14:00 mam takie
5-21-40-62
5-21-40-62
http://allegro.pl/rakieta-do-tenisa-ziemnego-victech-2116-pokrowiec-i3379005056.html
mała1438
Macie kody na Loteriadzie ?
Na jakie gry macie dzisiaj zakłady ?
Ja nie gram w loteriadę
Hehe
.
Drapek też stawiam na powtórke 39... Lubi ona latać z 37 albo 41 ...9 wielce możliwa jak i 1
.
Drapek też stawiam na powtórke 39... Lubi ona latać z 37 albo 41 ...9 wielce możliwa jak i 1
mała też poluję, nie codziennie oczywiście, ale 5/6 w tym roku nawet nie miałem
franek takiego mam chybika mini 9,16,29,35,39 i zawiera parkę bolkową do mm 16,29
gram na powtórki...od jutra nowy zestaw liczb pójdzie w ruch poderzewam...wtedy gdy miałam 5/6 korciło mnie żeby skreślić podwójną stawkę a skreśliłam plusa