Wpisy 1 615 847 – 1 615 946
13 lipca 2013 11:51 → 13 lipca 2013 12:54, 100 wpisów
Jocia
no ciężko typować jak takie nieprzewidywalne losowania są
no ciężko typować jak takie nieprzewidywalne losowania są
Lila
Cięzko..jest.. zauwazcie,ze wczoraj o 14 nie było końcówek 5 i 7..o 21:40..1,3
jocia...no mnie łeb napitala jak nie wiem co.Tak jakbym miała kaca
Jocia
może rozkład równomierny na parzyste, zobaczę co o 14 i najwyżej dołożę zakładów
może rozkład równomierny na parzyste, zobaczę co o 14 i najwyżej dołożę zakładów
Lila
Przecież wczoraj nic nie piłaś, widziałem po podsumowaniach
Przecież wczoraj nic nie piłaś, widziałem po podsumowaniach
Nie wiem tego.. nie śledze.. nie notuję player , bladego pojęcia nie ma .. nawet tego nie jestem w stanie sprawdzić
player
trzy ?
hehe
wiesz - wyobrażam sobie nawet taki, żeby z 15/10 zrobić dwa zakłady, ale /chyba/ to jednak trochę krótko ...
zostawiam -
trzy ?
hehe
wiesz - wyobrażam sobie nawet taki, żeby z 15/10 zrobić dwa zakłady, ale /chyba/ to jednak trochę krótko ...
zostawiam -
Robal
bo wątpię że z tych 15 liczb coś by było. A nie chce grać bez sensu. Wolę coś dołożyć o 14 po losowaniu
bo wątpię że z tych 15 liczb coś by było. A nie chce grać bez sensu. Wolę coś dołożyć o 14 po losowaniu
Lila
no w sumie tyle trafień było
no w sumie tyle trafień było
Lila
jakich tabletek
jakich tabletek
player..tak własnie jest jak nad uszami pierdzielą i skupic się nie można
Lila
Fajnie że się wpisałaś
Fajnie że się wpisałaś
player..o pacz.Karwa zapomniałam Ci napisać,że się wpisałam no musk dzisiaj mam do wymiany
Torsan
Robalku...Aaaaaaaaaaaaaaaaaa no ja nie wiem w którym kolorze bo dla mnie tabletki mogą nie istnieć
jak tam? wygramy dziś coś wcześniej niż zwykle ( czyli wieczorem) czy jednak nie?
Ja lecę. Do później
Dopisano wygrane jokera
co to 8 z plusem stafka 4 padlo wczoraj i niepodawali wyników co byli w szoku ze 520 tysiecy czeba dac
ja jocia ci nie pomoge, bo moja skutecznosc waha sie ostatnio w przedziale 0/10 do 1/10
nawet oboków brak jocia...wczoraj same 70-ki miałem niemal na pukonie
coś w tym jest kondi... koło 20 mam lepsza skutecznośc i od 05-do 08 musze poszperac w trafionych zakładach ..za zesłego roku
bry
a 44 jeszcze widzicie?- puściłem chybika na 2 los. i ta frania jest na pukonie
i 50zł w szy50 wpadło nr. 027- kupiłem ok. 10szt 1x2, 2x4 i 1x50 jakby ktoś chcił rozkład wygranych z tej paczki, które zostały wypłacone u jolki, to mogę podać ze sprzedanych ok. 90zdrapek/na 100/
a 44 jeszcze widzicie?- puściłem chybika na 2 los. i ta frania jest na pukonie
i 50zł w szy50 wpadło nr. 027- kupiłem ok. 10szt 1x2, 2x4 i 1x50 jakby ktoś chcił rozkład wygranych z tej paczki, które zostały wypłacone u jolki, to mogę podać ze sprzedanych ok. 90zdrapek/na 100/
ula nie??
no pisałem, że moja planeta jeszcze w retrogradacji ddo 17-go!
no pisałem, że moja planeta jeszcze w retrogradacji ddo 17-go!